Nascuti din suflet, crescuti in inima
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaalice spune:
Multumim de urari si poftiti la o bucata de tort La tort m-a ajutat si Mihai, e foarte incantat cand pune mana pe ustensilele de bucatareala.
Noi tocmai ce ne-am intors de la mare, suntem inca in perioada de dezmeticire. Oboseala mare, oricat de frumos ar fi...
misha71 spune:
io te bat! pai io mi's la cura de slabire si tu imi intarati glandele lu' Pavlov?
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
maruta007 spune:
La multi ani cu intarziere tuturoar Mariilor, atat mamicilor cat si puiutilor care poarta acest nume .
Stie cineva sa imi recomande ceva aparat care ajuta la imbunatatirea respiratiei, umidificarea atmosferei. Fetita mea are rosu in gat si cu toate tratamentele facute nu ii trece. Problema este ca la antibiotice face alergie. Respira greu, uneori sforaie. La un momendat am citit pe forum ca unele fete utilizau ceva aparat (nu mai stiu exact despre ce era vorba, doar ca are legatura cu respiratia). Micuta are 8 luni si m-am gandit sa mergem la salina cu ea.
gabibociort spune:
La multi ani, Mihai de Ioanaalice
Cu scuze pentru intarziere, sa cresti mare boboc mic, sa aduci numai bucurii parintilor tai. Multumim pentru urari, si tot cu intarziere,
La multi ani tuturor Mariilor si derivatelorGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
erica33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruta007 La multi ani cu intarziere tuturoar Mariilor, atat mamicilor cat si puiutilor care poarta acest nume . Stie cineva sa imi recomande ceva aparat care ajuta la imbunatatirea respiratiei, umidificarea atmosferei. Fetita mea are rosu in gat si cu toate tratamentele facute nu ii trece. Problema este ca la antibiotice face alergie. Respira greu, uneori sforaie. La un momendat am citit pe forum ca unele fete utilizau ceva aparat (nu mai stiu exact despre ce era vorba, doar ca are legatura cu respiratia). Micuta are 8 luni si m-am gandit sa mergem la salina cu ea. |
maimutzak spune:
La multi ani tuturor Mariilor, scuze de intarziere!!'');
Simo_75 '', sa nu fii suparata, si noi am trecut prin asta , am vazut mai intai un baietel de 2 ani, dar pur si simplu nu am simtit mare lucru, si am decis sa mai asteptam.A fost intr-adevar f f greu, dar resplata a venit , azi avem o minune de fetita!!
Misha71 , noi avem copii de aceeasi varsta si daca e vb de laude sa ne laudam si noi cu ce facem/spunem: spune cum o cheama : Ema , spune da/nu, tim (poftim),pupa, cheia, baia, ochii, si fff multe altele,printr-o silaba -doua.De ex, "ca" inseamna : casa, incalta, stricat, etc.Ca sa nu mai vorbim ca incearca sa si numere, si se cere la wc(uneori...), pe colacul reductor..Minca-o-ar mama pe ea de scumpa si isteatza!!'
gabibociort spune:
La multi ani, MARIA de Simona 14Simona, sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare, sanatoasa si cuminte, sa va aduca numai bucurii. Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun