FIV 228
Raspunsuri - Pagina 18
bytzi spune:
kitta
nici n-am sperat ca nu vei reusi
fetelor eu mi-am repetat FSH si este 20,am 32 ani
am vorbit cu dr meu la Polisano si nu mi-a dat nici o sansa pt FIV ca nu voi raspunde la stimulare
am 2 stimulari facute cu 1 gonal ,respectiv 2 gonal/zi si rezultatul a fost acelasi 1 folicul
dr mi-a zis ca am mai putea incerca cu inseminare dar avem in urma istoricul 6 inseminari nereusite
sau adoptia de embrioni in cazul nostru , sotul avind azoospermie,a fost dur pt mine,am mai trecut odata prin durerea asta si acum din nou..
am stat mult si m-am gindit ce as mai putea face
si as vrea sa mai fac o ultima incercare
o stimulare pt FIV daca vom obtine 2 foliculi sa facem punctia daca nu sa merg pe inseminare
numai ca dr mi-a zis ca e putin probabil ca la doza max de stimulare sa obtinem 2 foliculi
el imi vorbea de stimulare cu 375 ui gonal,dar ma gindeam ca poate voi raspunde mai bine la o schema combinata cu FSH/LH
va rog care imi puteti zice cum e cu raportul dintre fsh/lh si estradiol,ca nu ma pricep deloc si de ce dr nu iau in calcul si LH & estradiolul
in iunie anul trecut
FSH 10(2-10)
LH 8,9(1-21)
E 32(30-120)
IN MARTIE 2009,DAR DUPA 10 ZILE DE LA STIMULAREA CU GONAL DE 150 UI
FSH 27,69(3,5-12,5)
LH 9,82(2,4-12,6)
E 16,4(12,5-166)
in iunie
FSH 20(2-10)DOAR PE EL L-AM REPETAT
va rog sa ma ajutati,multumesc
catalina,ti-am scris un PM ,daca ma poti ajuta,multumesc
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
Dana_bebe spune:
am cumparat deja unul azi dimineata - sure check - si odata ce il ai stiti si voi cum e... va spun cand nu mai rezist...![]()
ALINAOPREA spune:
Dragelor am fost la eco......si am un
in burtica...
Marinescu a zis ca totul e in regula , bebe e bine merci si ne vedem peste o luna la urmatoarea eco...
Va scriu asa de tarziu pt. ca am ajuns acasa abia acum,cu toate ca am facut eco la 8 dim ,ne-am plimbat putin dupa...
Va multumesc tuturor pt. sustinere si pt. gandurile bune si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericite cum sunt eu azi...
-ici
Alina
+6
Dana_bebe spune:
waw bravo bravo bravo

sunt foarte fericita pentru tine

stai cumiintica si nu mai te stresa ca ai bebe de crescut in burtica!

of ce emotii ne-ai dat!

huski spune:
Alina, FELICITARI!!!
Sa dea Domnul sa ramai asa fericita toata perioada sarcinii!
Bebe sanatos si voinic iti doresc! Ai grija de tine si de puiutz!

-ici tuturor!
Ennni spune:
Dana_bebe mie mi-a iesit testul pozitiv in ziua 11 de la administrarea pregnylului, deci la 9 zile de la punctie si 7 zile de la ET. Am facut 10000 ui pregnyl si am asteptat sa se elimine din corp dupa care n-am mai rezistat tentatiei si am facut primul test de urina (au mai urmat vreo 7 teste dupa ![]()
![]()
.... ce sa-i faci toate stim cum e ![]()
![]()
). Daca faci mai devreme si pregnylul nu s-a eliminat acesta poate da test fals pozitiv. Eu am citit pe undeva ca pe zi se elimina 1000 ui pregnyl. Bafta mlta si sa ne dai vestea cea mare cat mai curand.
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
ALRAK spune:
Alina Oprea FELICITARI !!!!! Ma bucur atat de mult, de parca ar fi reusita mea. Am plans cand ne-ai dat emotii acum cateva seri si m-am rugat sa-ti fie bine. DD a fost alaturi de tine.
Sa ai o sarcina usoara gravidutzo ! 

tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
ingeras26a spune:
Alina, felicitari! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare si ... nu ne mai da emotii, pls :)
Dana, cel mai devreme, la gemeni, la 6 zile de la ET. Media a fost cam la 9-10 zile de la ET, in fc de sarcina unica / gemelara, dar sunt multe fete care pana in ziua 13-14 nu au avut test pozitiv. 
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a ...cel mai devreme, la gemeni, la 6 zile de la ET. |
La transferul cu blasto.Si nu numai la gemeni.
coltul meu de rai