FIV 228
Raspunsuri - Pagina 17
Dana_bebe spune:
Oana - ma bucur ca esti tot aici printre noi, cu vesi bune, cu vesti rele noi tot te asteptam!!! si parca e mai usor sa treci peste orice greutati daca ai niste prieteni cu care sa poti vorbi, nu?
ma racaie o intrebare: in a cata zi dupa punctie poate iesi un test de sarcina pozitiv ? cel mai devreme
Dana_bebe spune:
ECO
Maria.m - ziua 44 de la ET, un
in burtica
Alina Oprea - ziua 26 de la ET, un
in burtica, in ziua 12 HCG-87
HGC
Asima - ziua 28 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Mirimir - ziua 25 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - ziua 22 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Blue-flower - ziua 20 de la ET, in ziua 12 HCG-54.93, ziua 14-121
Iana - ziua 19 de la ET,in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478,in ziua 19-2738.
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62 
In focuri:
Rizzuca - ziua 25 de la ET - asteptam vesti bune!!!
GeorgianaI- ziua 24 de la ET - asteptam vesti bune!!!
Frank – ziua 14 de la ET tinem pumnii azi!!!!!!!!!!!!!!!
Simona2 - ziua 6 de la ET
Miruna39 – ziua 5 de la ET
Dana_bebe - ziua 5 de la ET
Langa focuri :
Anka_daria - punctie azi
LucaLuca - ziua 12 de stimulare
Miruma38 - ziua 7 de stimulare
Ellanik - ziua 7 de stimulare endometru pe 17 ET
si
Kora - urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati
Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!
oana_cnt spune:
Multumesc mult. Da, e mai bine sa fii intre cele care trec prin experiente asemanatoare.
Pe de alta parte, Catalina, chiar apreciez sinceritatea ta. Pentru ca in momente din astea tinzi sa te agati de orice speranta, fie ea si falsa si asta nu face decat sa iti amplifice si emotiile, dar si durerea de dupa.
Cel mai mult m-a derutat faptul ca nu am avut dureri, in contextul in care eu am avut peste 30 de foliculi si hiperstimulare pe masura. Data trecuta cand am facut doar stimulare si am avut tot cam atatia foliculi am avut niste dureri la CM de simteam ca ma rup in doua. Niciun medicament nu a reusit sa ma calmeze. Iar acum, nimic...
Ei, ce va vrea Dumnezeu. Nu pot sa spun ca mai sper, insa ca sa fiu sicera ma bucur ca stau bine cu psihicul. Desi la un moment dat eram sigura ca sunt gravida, desi acum nu mai cred, m-am resemnat. E o lupta pierduta, nu un razboi.
Si am mai invatat ceva din experienta asta: ca totul la FIV e o loterie. Eu am avut 2 blastocisti extraordinari, de mai ca mi-i puneau in rama cat de frumosi erau. Si sansele numai ca nu mi-au zis ca sunt peste 100%. Ca sunt tanara, ca sunt ei frumosi, deja ma vedeam cu ei in brate. Si pana la urma, uite ca nu e asa. Asa ca nu exista reguli. Pot fi sanse de 99% si sa te incadrezi in 1%, asa cum poti sa ai sanse de 20% si sa fii acolo...
Oana
goldi spune:
Io cred ca esti in aia 20% . Sau 99%, cum preferi ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ALRAK spune:
Frank tinem pumnii pentru beta mare
Simona2, Miruna39,Dana bebe
ma rog la DD pentru beta mari.
Luca, sa ai miercuri ovocite de CALITATE
anka tinem pumnii sa fie cu noroc
AlinaOprea astept vesti de la eco, sunt convinsa ca o sa fie bine.
Miruma38, Ellanik, tin pumnii pentru productie buna si de calitate.
Oana.cnt Speranta moare ultima, asteptam joi vesti bune. Ma bucur ca stai bine cu psihicul, este foarte important. Ai dreptate, in FIV nu poti sti ce sanse sunt. Parerea mea este ca sunt mult prea multi factori care trebuie sa fie OK si nu pot fi controlati toti. Ne ramane sa ne rugam Bunului Dumnezeu, pentru ca numai EL poate sa faca sa ne implinim visul de-a deveni mame.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
ingeras26a spune:
oana_cnt, bafta multa!
Depinde totul de Dumnezeu, de sansa, de tine cel mai putin.
Sa te ajute Dzeu sa fie beta pozitiv si sa ai bebe.
Si eu am avut 2 blastocisti perfecti, am reactionat cel mai bine, sansele cele mai mari, din 9 embrioni am obtinut 9 ovocite, din care au rezultat 6 blastocisti...si uite ca nu a fost sa fie. In schimb, la fete care au avut calitate mai slaba s-a prins. Eu am fost extrem de optimista, nici nu-mi trecea prin cap sa, cu asa rezultate minunate, nu o sa reusesc. Dupa care am inceput sa sangerez, inainte de test. Si mi-am dat seama mai mult ca oricand ca este oricum o loterie, TU nu poti sa decizi nimic, poti numai sa speri ca va fi bine si ca va fi bebe! asa ca bafta multa sa fie!
Frank, Rizzuca, Georgiana, haideti cu teste II!
Alina, te asteptam cu vesti bune!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dana_bebe spune:
alrak, ingeras 
ma racaie o intrebare: in a cata zi dupa punctie poate iesi un test de sarcina pozitiv ? cel mai devreme
goldi spune:
Cu noroc, in ziua 10 .
Incepi sa-ti faci provizii? ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

17 +