FIV 228
Raspunsuri - Pagina 16
ellanik spune:
Frank, asteptam rezultatul tau .Eu cred ca cu cel mai mare interes.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
Moniland spune:
Luca, cred ca undeva pe la 5000 valoarea estradiolului nu se face pregnylul. Personal si la 3600 am facut. Acum nu stiu cat a fost ca nu s-a masurat, dar cei din Austria au zis ca nu declanseaza ovulatia doar daca exista lichid in uter/endometru, pe acolo. Ecografic totul a fost ok chiar daca am avut 27 ovocite.
Bafta multa, multa!!!
32+
Laura Ioana
Irina Maria
taty_ana spune:
fetelor multumesc pentru raspunsuri....sunteti toate atat de dragute si saritoare....hormonalele din ziua 2-5 mi-au iesit ok toate ...nu pot decat sa sper ca voi raspunde bine la stimulare si tratamentul nu va sari peste 1000 euro
multumesc 

LucaLuca spune:
Girls, multumesc de feedback. Acum un sfert de ora am facut ovitrelle, injectia de declansare. De-acum, cu Dumnezeu si medicii inainte!
3.300 am avut estradiolul - cum am zis, doctorita era prudenta, m-a intrebat daca am (avut) dureri de burta si cum nu e cazul - mi-a dat acordul pentru declansare. Zicea ca e "cam mare" estradiolul, ca ar fi fost de preferat un 2500-2800, dar nu a insistat excesiv. Oricum, insusi faptul ca m-a sunat chiar ea (aici nu prea-s faze de-astea cu sms-uri de la medic, pe medic il vezi strict in momentele cruciale, in rest les sages femmes, moasele specializate RUAM monitorizeaza propriu-zis si tin legatura cu pacientele) arata ca a fost totusi un semn de intrebare pe dosarul meu in staff; de la calendar mi se trage, s-a nimerit sa fie luni, probabil daca as fi fost monitorizata sambata si duminica si mi-ar fi vazut estradiolul lansat mi-ar fi redus putin doza.
am reactionat insa mult mai intens decat la primul fiv, cand am avut 12 zile de stimulare, dintre care doua la 225 ui gonal. acum am avut doar 10, strict pe 150 ui. si am avut mai putini foliculi la primul fiv, cred. dar nu foliculii in sine conteaza, ci continutul, dupa cum prea bine stim. eh, pana miercuri mai este. :)
noapte buna, ma duc sa clocesc.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Moniland spune:
Buna dimineata si va doresc o zi racoroasa!!!
Luca, ai vazut ce se intampla daca nu te concentrezi pe stimulare?
O iau razna foliculii si cresc in prostie.
Nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme cu hiperstimulare ca nu cred sa fie cazul. Depinde bineinteles si de organsimul tau, dar eu nu am avut nimic la valoarea aceasta. Oricum cu un estradion mare ai sanse mult mai mari sa se prinda puiutii. 
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Dana_bebe spune:
frank - ma gandesc la tine - multa bafta!
alina - te rog sa ne spui cum a fost!
ne rugam toate sa fie bine bebe 
anka - hai cu multe ovocite frumoase!!!
si ca sa te incurajez cum ai incurajat tu fetele

+ inca 2 stii tu de ce
Miruna39 spune:
Salut fetelor,
Ma simt foarte moale si am o stare aproape febrila, a mai experimentat careva asa ceva? Sint in ziua 6 de la ET (sau ziua 8 de la ICSI).
In rest nimic, nici pete, nici alte semne caracteristice, si ca sa nu ma urc pe pereti m-am decis sa ma duc la munca caci simt ca o iau razna singura acasa.
Miruna, cea ametita
oana_cnt spune:
Salut! Stiu, am zis ca nu mai scriu, dar parca nu pot sta departe de voi. Oricum, de citit tot va citesc,asa cum faceam si inainte de a incepe sa scriu. Dar idea ca voi ati putea sa va intristati vazand nereusita mea, voi care aveti nevoie sa fiti optimiste, m-a determinat sa renunt sa va scriu inainte de a primi o veste proasta. Insa evident ca voi ati anticipat si am vazut ca mi-ati scris, va multumesc...
La mine situatia e inca incerta, desi eu simt ca nu e bebe. Adica, de vineri mi-au aparut niste pete maro. Si petele s-au tot inmultit. Si din maro deschis s-au facut maro inchis, insa fara niciun strop de sange. Cantitativ a fost alaltaieri foarte mult,efectiv curgea din mine la un moment dat. Iar de ieri s-a oprit, iar acum mai murdaresc doar putin. Nu pare menstruatie, nu ma doare absolut nimic. Sanii sunt in continuare mari, dar nedurerosi.
Azi am fost sa fac testul de sange, insa doar joi dupa-masa o sa primesc rezultatul... Oricum, nu mai sper, dar imi e mai bine sa impartasesc cu voi experienta asta.
Oana
catalina2307 spune:
Oana - eu sunt una dintre persoanele care nu incurajeaza prosteste. Prefer sa tac. Si asta pt ca mi se pare inutil si las un om sa spere iar sansele sa fie inexistente.
Daca incepe hemoragia de CM, sangerari abundente, este clar, sansele sunt minime . Dar daca ceea ce ai tu nu este menstruatie, daca de obicei ai dureri iar acum nu, mai exista o sansa. Am mai spus acest lucru, sarcinile obtinute prin FIV sunt mai delicate, de foarte multe ori se formeaza hematoame care in cel mai fericit caz se elimina.Deci capul sus si pana la rezultatul BHcg , spera. Este cel mai bun lucru pe care il poti face.
Mult succes iti doresc.
coltul meu de rai