FIV 228

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca- iti tin pumnii si sa te ajute Dumnezeu de data asta sa fie bine pana la capat.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Dana
Pare in grafic, dar stiu si eu? Poate mai ste cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Alla - Anul trecut mi-am facut 3 luni la rand progesteronul in ziua 21 si era ca la tine, la mijloc - dr a zis ca e foarte bine si atat.
ai dereglari ale ciclului, vine fix la 28 de zile...?
faci FIV, faci stimuare?

Mergi la inceput

DANA
Nu vine fix la 28, ci 24-27. Eu sunt dupa un fiv urmat de avort la 6 saptamani, acum in asteptare de un nou fiv, la urmatorul cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

LucaLuca,
Eu in ziua cu declansarea(ziua 14 de stimulare) am avut estradiolul 1250 si progesteronul 0,6.Medicul meu mi-a atras atentia asupra progesteronului si mi-a marit doza de puregon.Imi spunea ca la estradiol 2000 ne facem probleme.Am avut 6 foliculi, cel mai mare de 19.In ziua ET estradiolul a fost 580.Daca poti sa te orientezi dupa aceasta experienta si altele...Iti tin pumnii si cred ca daca vedea ceva si la eco si in functie si de estradiol, medicul iti schimba ultima doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Miruma38 si eu am avut estradiolul in ziua 5 de stimulare 65, deci micut, am facut stimulare cu 3 fiole menopur si 200 ui puregon, abia in ziua 10 de stimulare a crescut la 625 si in ziua 14 a fost 1250.Importanta este si monitorizarea eco.Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Sunt in ziua 11 de la CM. Marti mi-a aparut un folicul natural in OD, dupa FIV nereusit, in mai. Am fost monitorizata pentru a vedea daca se poate face punctie luna aceasta. Ieri am avut dureri de burtica ,iar azi la eco mi s-a spus ca am avut deja ovulatie .
Asta inseamna ca iar trece o luna fara nici o speranta pentru mine .
Dr. mi-a spus ca intre FIV-uri trebuie sa treaca 2-3 luni, fara vreun alt tratament, numai daca apare ceva pe cale naturala.
A aparut, dar s-a grabit.... uf ce ciuda imi este....
Nu-mi ramane decat sa ma rog la DD ca luna viitoare sa am noroc.
tuturor.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

ALRAK- of scumpa mea - luna viitoare va fi sigur mai mare si mai frumos! ce grabit a fost!
ala77 - imi pare rau, trebuie sa mai faci stimulare? doctorul ce a zis care a fost problema? mi se rupe sufletul cand aud ca cineva reuseste iar apoi se termina asa.
Mie dupa ET - cu progesteron 40 in ziua transferului mi-a dat sa pun intravaginal de 3 ori/zi Utrogestan cate 3 capsule si Cyclo Progynova (sunt capsule rosii si albe) trebuie sa le iau pe cele albe, una de 3 ori/zi +
altele (vitamina E, vitamina C, acid folic de 5mg, doxicilina 2 zi/ 5 zile, prednison 2/zi, aspenter, dostinex 1/2 - 10 zile).
Bafta!
Un ciclu cat de cat regulat la 27-28-29 de zile indica faptul ca ai suficient progesteron. Cele de peste 30 de zile si neregulate sunt primul semn de lipsa de progesteron. Tu nu facusei progesteronul in ziua 21 inainte de FIV?

Mergi la inceput

DANA
am facut progesteronul in ziua et, a fost 40. Nu mi-a recomandat dr sa fac in ziua 21, am facut de capul meu, sa vad cum stau, obsedata fiind de ciclurile mele mai scurte si usor neregulate.

Mergi la inceput

Ala - Eu tot cred ca valoarea e buna.Vezi ce zice dr.
Vedem ce mai zic si alte fete.Pup si ai grija de tine.

Mergi la inceput