FIV 228

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Alina, bine ca a fost alarma falsa! Ai grija mare!

Girls, eu am fost la monitorizare: multicei foliculi, de surpriza nici nu am numarat/ intrebat nr. total, dar am auzit cand dicta dimensiunile, sa tot fie vreo 10 mari, intre 15 si 18 mm, unul de 20 [pe grasanu' asta il pierd:(]. Asta in conditiile in care am facut doar 10 zile de stimulare (<1500 ui gonal - facandu-mi eu pentru prima data singura injectiile pentru ca, dupa cum v-am zis, am fost pe drumuri, in prima seara nu am tras butonul pen-ului complet si am bagat doar 112 ui in loc de 150 - mi-am dat seama abia seara urmatoare ca trebuie sa faca de patru ori "clac", nu de trei). Da la sage-femme a zis ca nu e grav, mai ales ca era Z1 de stimulare, corpul a luat-o usurel.

Astept rezultatul de la estradiol la 13h si aflu daca declansam in seara asta sau maine. Nu-mi vine sa cred. Cand cu ovulatia, am facut vreo patru drumuri pentru monitorizare - acum, in plina stimulare fiv, doar doua. Nu mai zic de stres, pe care nu l-am resimtit de data asta DELOC, poate si pentru ca mi-am facut singura injectiile, a fost ca si cum as fi luat acidul folic.

Eu ca eu, dar conjugalul e si mai derutat, ne simtim aproape nepregatiti, noi ne asteptam sa mai dureze binisor saptamana asta stimularea, o ascultam pe la sage-femme cum dicta dimensiunile babane azi-dimineata si ne uitam unul la altul, uimiti: nu ne vine sa credem ca trebuie sa ne pregatim de punctie. Repejor! Asa de tare ne-am obisnuit cu amanarile ca nu ne vine sa credem cand se intampla!

Si se intampla!!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

dana, da, maine dimineata merg la giulesti sa fac testul. acum k m-ai intrebat m-au napadit emotiile . pana acum aproape k reusisem sa nu ma mai gandesc la asta. nu am nici un fel de simptom, nici de bine nici de rau. oricum nu caut sa identific asa ceva, la fel sa faci si tu, stiu din experienta mea si a altor fete care au ramas gravide k se poate si fara semne, cel putin la inceput.
acum, de curiozitate, fetelor cu puiuti la purtator, voi aveti ceva semne de gravideala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

frank - ai rezistat fara nici un test de sarcina? BRAVO! eu deja am decis ca nu stau sa treaca 14 zile, lunea viitoare voi fi ziua 11 asa ca voi trisa un pic cu testul de sange...

semne?
1. ma dor asa vag sanii si sunt foarte sensibile mameloanele - poate fi si de la hormonii injectati in mine
2. plang din orice desi nu prea e stilul meu - poate fi de la stres
3. ma arde stomacul - poate fi de la antibiotic
4. sunt somnoroasa - poate fi de la ploaie
dupa cum vezi semne diverse si nu prea concludente.

Nu stiu daca iti amintesti de Maria.m - a facut FIV luna trecuta, acum la eco bebe e bine dar inca nu are semne de graviduta, verisoara mea la fel (e insarcinata in 13 saptamani)...asa ca nu stiu cat de importante sunt.Atata timp cat bebe e bine cred ca e ideal sa nu ai nici un semn.
Pup

Lucaluca - asa imi treceu si mie pe fisa 5-6-7 pe fiecare ovar si uite ca au fost 25. Iti tin pumnii sa fie cat mai frumosi, mai bine dezvoltati si mai productivi.

AlinaOprea - ma bucur mult ca te-ai mai linistit. Sa ne zici maine cum e bebe mic . O sa vezi ca va fi bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, m-am pleostit. Am risc de hiperstimulare! Cat e normal sa fie valorea estradiolului in ziua declansarii? Stiu ca e in functie de nr. de foliculi, eu am >10 foliculi mari, cum am zis.

M-a sunat de data asta medicul, nu la sage-femme ca de obicei - a inceput prin a ma intreba daca am dureri de burta. A iesit estradiolul "cam mare". Oricum, mi-a zis si ea si stiam si eu - hiperstimularea se declanseaza dupa administrarea medicamentului de declansare a ovulatiei. Deci ca nu am DEOCAMDATA dureri nu e foarte reprezentativ.

Va rog mult a imi spuneti daca stiti valorile maxime ale estradiolului in ziua declansarii.

Mi-au zis sa fac declansarea diseara la 22h, dar am simtit o voce prudenta....

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Pe mine FIv m-a costat asa:
3000 € -procedura
3300 ron-Decapeptyl si Menogon(nu mai stiu cate fiole stiu doar ca am avut 19 Decapeptyl si Menogon am facut in primele zile cate 3 si api cate 5)
plus costurile ecografiilor, analizelor de sange,si altele pe care nu mi le mai amintesc.Oricum una peste alta ajunge destul de mult.Acum la ET ma costa 900€ procedura , 30 ron Estrofem, 2 ron Acid folic,250 ron ecografiile, utrogestanul , etc, etc.Deci si asta ajunge destul.Multumesc lui Dumnezeu ca nu trebuie sa ii imprumut !
Many, ce mari v-ati facut!Sa nu fugi din Buc sapt viitoare.Vreau sa va vad.
Catalina
Raport ecografia nr.1
Endometru dragalash de 5 mm, trilaminar bine crescut si educat.Asteptam sa vedem daca nu cumva isi face de cap pana joi.A!Am si vreo 2-3 foliculi in poza cu ovarele.Cado!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

cat trbuie sa fie progesteronul in ziua 21? La mine e 10,2 cu interval de referinta 2,5-15 pt faza luteala.

Mergi la inceput

ECO
Maria.m - ziua 43 de la ET, un bebe in burtica

HGC
Asima - ziua 27 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Alina Oprea - ziua 25 de la ET, in ziua 12 HCG-87 – sper din suflet sa fie totul bine sa te trec la capitolul ECO maine!
Mirimir - ziua 24 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - ziua 21 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Blue-flower - ziua 19 de la ET, in ziua 12 HCG-54.93, ziua 14-121
Iana - ziua 18 de la ET,in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62

In focuri:
Rizzuca - ziua 24 de la ET - asteptam vesti bune!!!
GeorgianaI- ziua 23 de la ET - asteptam vesti bune!!!
Frank – ziua 13 de la ET
Simona2 - ziua 5 de la ET
Miruna39 – ziua 4 de la ET
Dana_bebe - ziua 4 de la ET

Langa focuri :
Anka_daria - ziua 17 de stimulare - mai ai putin!
LucaLuca - ziua 11 de stimulare
Miruma38 - ziua 6 de stimulare
Ellanik - ziua 6 de stimulare endometru pe 17 ET
si

Kora - urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati

Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!
Cam cate Nospa se pot lua pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dana, cel mult 3 no-spa poti lua pe zi.Insa nu forte ci din cel de concentratie normala.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ellanik - cum ai foliculi sub tratamentul cu AC?
Daca ai si foliculi si cresc frumos poti sa bagi si o IA odata cu ET.
Pup

coltul meu de rai

Mergi la inceput

LucaLuca - eu am fost usor hiperstimulata si aveam parca estradiolul 3300. Grija mare desi nu ai ce sa faci - stai in pat, bea lichide multe... Dr mea mi-a zis dupa punctie sa manac cate 2oua fierte moi/zi timp de 10 zile + 3 zile perfuzie cu albumina. M-am simtit mult mai bine dupa albumina. Ouale inca le inghit dar deja mi-e sila de ele. Azi le-am facut omleta mai moale si tot nu am avut succes la burtica mea.
ala77 - pare in grafic,nu? de ce iti faci griji?

Mergi la inceput