FIV 228

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

taty ana - nimeni nu iti poate spune cat te costa medicatia , pentru ca difera in functie de protocol, cum raspunzi la stimulare, cu ce se face stimularea. Pe mine de exemplu ma costa 3000 eur lejer.Alte fete scapa cu 1000. Este greu de raspuns la intrebarea asta.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dana_bebe eu nu ti-am adresat nici un mesaj tie, dar daca i-mi dai mie sfaturi, i-ti raspund, ca asa e frumos. Eu habar nu am din ce categorie fac parte si nici nu face obiectul acestui subiect. Nu stiu daca stii povestea mea, dar ti-o spun pe scurt: 3FIV-uri, doua ET-uri ambele reusite, insa sarcinile s-au oprit din evolutie la 5,6 saptamani. Cauzele opririi din evolutie a sarcinilor mele nu mi-o poate da nimeni, nici macar psiholoaga ta. Iar dupa mesajul tau ar trebui sa inteleg ca le-am pierdut din cauza ca nu am facut sex??
Iana_mari ma bucur ca s-a dublat beta HCG-ul si felicitari pentru primul test pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

taty ana eu la ultimul FIV pe care l-am facut m-ar fi costat medicamentele aproximativ 6000 euro(noroc ca plateste sistemul sanitar) dar eu faceam doze f. mari ca sa raspund la tratament si era si un medicament nou(pergoveris) iesit anul trecut in septembrie pe piata si probabil si de asta era mai scump. Acum depinde de fiecare in parte sunt fete care raspund la tratament cu doze mici deci si costuri mici. Bafta in continuare.

Doris 15+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Taty_ana
Am facut FIV la Medlife. Preturile lor sint ceva ai mari din cate am inteles fata de alte clinici, dar eu am avut incredere intr-un anumit doctor acolo. Deci FIV-ul ca procedura a costat 7000 RON.
Pentru medicamente banuiesc ca sint o situatie mai speciala pentru ca am avut o stimulare foarte puternica (la prima stimulare normala nu am reactionat) si cu stimularea asta foarte agresiva am ajuns sa fac 150 Puregon si 400 Menopur pe zi, (in total cam inca 7000 RON). Recomand sa faci o mica cercetare despre preturile medicamentelor pentru ca eu am luat plasa si aici: la clinica costa mai mult decat in farmacii cu aprox 15%.

Pup! Si ma bucur din suflet ca pot sa contribui si eu la forum.
Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40
Nu inteleg de ce crezi tu ca daca ai 39 de ani trebuie sa te gandesti la infieri...
[....]Pupici, si scuze ca m-am bagat...

Mona

Mona, chiar multumesc ca te-ai bagat! Eu intelesesem ca dupa 40 de ani ti se recomanda sa o lasi mai moale cu FIV-ul (de alte proceduri nu stiu daca mai sint recomandate). Daca nu e asa, inca si mai bine. Pe de alta parte eu simt ca acum e momentul pentru mine sa am un copil. Daca nu reusesc, o sa merg pe ambele planuri in paralel. Iar in final, recunosc ca e si o forma de vaicareala, pentru ca azi teoretica ar trebui sa aiba loc nidatia, sa se prinda de mine si sa stea cuminte 9 luni si sint stresata.
Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alina, cum esti? Mai ai pete?

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

frank - maine faci testul,nu?
iti tin pumnii! ceva semne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ellanik, Catalina, Ioana

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Many, draga de tine, uite ce frumos cresti. Ma bucur tare mult.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Moniland nu mai am,multumesc lui Dumnezeu.
Am avut doar vineri dimineata..si sambata am eliminat ceva ce credeam ca e embrionul....
Dar m-a linistit doctora care era de garda sambata seara la Giulesti...zicandu-mi ca nu puteam sa pierd sarcina fara nici o picatura de sange si nici o durere (lucru pe care l-am aflat si de la fetele de pe forum).
Multumesc tuturor pt. sfaturi si sustinere.
Maine merg la eco sa vad,sper sa fie la locul lui si sa fie sanatos,ceea ce va doresc si voua..
O zi frumoasa si un inceput de saptamana excelent tuturor !

Mergi la inceput