FIV 228

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a
...cel mai devreme, la gemeni, la 6 zile de la ET.

La transferul cu blasto.Si nu numai la gemeni.

Catalina

coltul meu de rai

Multumim :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kitta, cu intazierea de rigoare, LA MULTI ANI! si... sa iti fie bine de acum incolo! mai multe zau daca mai stiu ce sa zic...

Avalon, inca 100 de ani fericiti in varianta extinsa (+2 cel putin:) de acum incolo! (evident, tot cu delay vin si urarile astea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DANA_BEBE asta este pt. listuta :azi ziua 19 de la et. bhcg 2738.
Nu te mai stresa cu testul ,ai putina rabdare.
Alina Oprea felicitari,abia astept sa merg si eu la eco,saptamana viitoare.
HUSCHI
IOANATUGS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Nu mai am rabdareeeeeeeimi vine sa cobor si sa golesc farmaciile din jur de teste. Inca n-am luat niciun test, desi o putere magica ma tragea spre usa farmaciei.
Eu am avut tot felul de simptome dupa ET...extrem de balonata, intepaturi in uter, crampe premenstruale, dureri laterale de sani si mameloane, dar azi, z6 si ceva, mai simt doar crampe de CM (da DD sa nu vina pana in februarie-martie) si mi-a fost sooomn toata ziua.
O fi ok sa conduc in perioada asta? Ma urc cam cu frica la volan...am stat acasa de dupa ET pana ieri, iar de azi am inceput sa merg la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

iana - am facut modificarea si in listuta de azi, vezi ce frumos creste, dr ce a zis sunt 2 sau unul?
astept eco a ta!!!
da, da am rabdare dar imi iese un cos mare - sa se repete istoria si sa fie semn bun ?
ingeras m-ai convist nici un test pana in ziua 9 -sper sa pot daca nu va chinui iar pe voi
simona- nu stiu daca ai citit ce am tot scris eu dar cand am citit ce ai scris tu eu m-am regasit suntem colege de suferinta
eu am condus si ieri si azi si e totul ok nu am simtit nici o apasara, jena - eu am de condus de acasa la birou cam 8 km.
eu am luat un sure check azi dar e inca neatins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

Avalon, inca 100 de ani fericiti in varianta extinsa (+2 cel putin:) de acum incolo! (evident, tot cu delay vin si urarile astea)

Multumesc, si tie iti doresc sa ti se implineasca dorinta cat mai curand!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

[red]azi ziua 19 de la et. bhcg 2738.

FELICITARI!
Sarcina usoara iti doresc, ai intrat in linie dreapta acum, te asteptam la gravidute!

PS: hai ca vad ca ti-a venit inima la loc acum si nu mai esti asa speriata, nici nu ai de ce

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

FELICITARI, ALINAOPREA! Sarcina usoara!

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Sigur ca am vazut....chiar daca intervin mai rar, va urmaresc. Uneori parca mi-e si frica sa mai scriu pe forum...am inima cat un purice.
Ma tot intreb daca or fi semn bun simptomele mele sau ma imbat cu apa rece.
Stiu ca poti avea simptome la greu si sa nu fii sau invers...dar parca nu ma pot abtine sa analizez mereu tot ce simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DANA COSUL LA MINE A FOST SEMN BUN.Acum am vreo 3-4.
D-rita nu raspunde la tf.
AVALON,ACUM SUNT MAI RELAXATA .

O SA INTRU LA ODISEE DUPA CE MERG LA ECO,SAPTAMANA VIITOARE.

Mergi la inceput