Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*
Raspunsuri - Pagina 8
principe spune:
neataaaaaaaaaaa!
si io o cafeaa mistoaca de la ayla(am vazut toate fotografiile si pe cele pe care ziceam ca le las ptru mai tarziu,
ai un amor de fetita
am fost in piata si mi-am luat o lada de capsune

am sa fac dulciata,frape,am sa mananc pana am sa pleznesc![]()
vreti fotog cu sebas in vacantie???... bagati adresele de mail..ca mi-e sila sa le bag in album.
aidaaaa esti o gospodareasa...ai pisici,caini...cucosu ti-l fac eu cadou..am promis,nu-l trimit cu DHL cA MI-E TEAMA CA-L INTEAPA SI AJUNGE DEZUMFLAT.![]()
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
maru spune:
maristef, pai la mine era dupa amiaza cand tu sforaiai de rasuna cartierul si viceversa
| Citat: |
| citat din mesajul lui maristef "neatza la cafengioaice!! haideti la o cafea super-extra-arhi-concentrata. ![]() ![]() ![]() eu sunt la munci si caaaaasc de nu mai pooot. ati facut o salata de fructe de toata frumusetea, ii simt si aroma voi la ora 000, 01, 02...nu dormiti? puneti biletele pe pizza ca sa aibe ailalti (care se duc la servici in week-end) dimineatza la se se gandi si pentru ce sa le ghioraie matzele. pupacealaaaa mama Biutei |
aidaciolac spune:
va
dragelor si merg la
, nu de mult am ajuns acasa si sunt super obosita ... asa ca pe maine 
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
hello! trezirea ca va bronzati pe burta in pat ![]()

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Dodo-pui spune:
,
multam de
e suuuuper![]()
Ce faceti?
Noi suntem ok!
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mexxa spune:
Si noi la
...sau la mai multe sa apuc sa ma trezesc.![]()
Am avut o noapte alba....piticu sa foit toata noaptea.
all si o duminica frumoasa !
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
neataaaaaaaaaaa!
vad ca sunteti toate plecate la votare.
eu ma apuc sa fac spuma de capsune.
Aido,deci tu umblai lelea prin sat si eu aveama mustrari de "cunostinta" ca te-am spurcat si-a dat cufureala in tine
.
Adino,mai scuipa in carbuni si tu ... ca au venit uratii si luna asta ...degeaba mananc eu ciucalata cu piper
aseara am mancat ciucalata cu capsune
chelner... o cafea dubla ptru mexxa si una decofeinata ptru Dodica....care,daca mai lipseste, o sa fie retrogradata...
pai ce faci Dodica....eu tocmai te-am nominalizat ptru cea mai fidea si tu o inneci tocmai acus?
la toate
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
ioanaradu spune:
si eu la cafea! 
vazut poze cu principele si principesa!
si ce mistoc in vacanta ... 
noi azi am facut curat pe balcon, ca de la zugraveala erau toate inghesuite acolo ... dar cu matei calare pe mine nu aveam curaj sa ma apuc.
oricum, azi a facut mai mult sotu' (ii multumesc pe aceasta cale ... ) ca eu aseara mi-am facut super manichiura french cu model asa ca nu puteam ca sa ma incurc ... 
in schimb am stat in bucatarie 3 ore ... m-am copt pe toate partile. sa va zic meniu??
- cartofi la cuptor cu branza si costita
- snitele de purcel
- snitele de dovlecel
- pizza
nu va speriati ... nu gatesc pt mine ... pt sot, care baga baga ... dar ramane la fel de ... nu e slab, dar ar putea sa fie mai gras la cat mananca.
apropo de asta ... o sa incerc si eu de maine sa merg pe ce a zis principesa, adica sa mananc pana in 10 orice imi pofteste pipota. sa vedem cum merge.
pt mine mai tarziu o salata de fructe cu inghetata ... asta ca sa pun cruce si sa incep DE MAINE!
pupam pe toata lumea!
A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
principe spune:
si care va sa zica iar chiuliti!?
doar ionica, saraca,isi freaca manichiura pe aici![]()
eu sunt cu curu' in sus..asa, ptru ca sa stiti...
ioanaradu spune:
m-am si dusuit ... ![]()
principesa ... de ce esti mama cu dansu in sus?
A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!