Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cirese? la d-na w 4 lei?? ne trimiti si noua un camion? ca si eu stau in aceeasi tara cu adina ... 15 lei/kg ... si nu dau din printzip, nici io, atatia bani.
tricotate ... ma ... mie imi plac unele ... chiar am niste bluzite ... pardon, bluzoaie. dar apropo la ce zice aida ... am oroare de costumasele alea de copii din PNA. sigur le stiti! maaa ... ma gandeam cu groaza ca o sa primesc asa ceva pt matei si va trebui sa-l si imbrac ... de complezenta. si da!!! am primit, dar de la persoane care il vad cam la 1 an asa ca am zis ca i-au ramas mici.
acum are matei un fesulet crosetat ... aida, daca-l vezi sigur iti place! o sa pun poze ... saptamana viitoare, ca modelul e plecat la tara!
noapte buna ... sunt cheauna!!!

P.S maine verific mesajele private ... sper sa gasesc cat mai multe id-uri ... da???

A fost o data o printesa ... Emma!

Bazar - Bogdan are nevoie de noi!

Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ei da , fes , fular , manusi e ok , dar restul ... inainte sa o nasc pe Emma am transmis la toata lumea sa nu imi vina cu tricotate ca nu fac o cadere psihica ... si ca sa vezi chestie , nu a primit nimic tricotat
... in piata de la mine luni ciresele erau 8 lei/kg , iar in centru 7 lei , dar ce mananc acum e CADOU si sunt si mai bune

principesa vad ca a tacut malc se face ca nu ma aude ...

si inca ceva. Imediat se fac 100 de capitole. Ar trebui sa facem ceva deosebit. Propuneri ...

va si io la

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

aida, prima propunere ar fi sa botezam cafeneaua! Si nimic nu ar fi mai potrivit ca Emma, cafeneaua Emma.

in alta ordine de idei, principeso, nu ai vrea matali sa faci o lista cu alimente permise dimineata ( am inteles ca toate, dar totusi, nu pot baga peste prajit, pui fript si mai stiu eu ce), la pranz si seara?

va urez un we minunat, cu cirese si cu mango, cu pepene si cu orice altceva va mai doreste inimioara.
De ramy mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

toate stati ca niste lehuze,numai eu robotesc

am facut muffins ptru pitic...ce vanilie cu ciucalata
si deastea cresc la tine in ograda timisoreanco?...hai zi?
ca m-ai spart cu mangoul tau ..injectat ,saracu', sa treaca oceanul
sa stii ca si eu am cirese, de la cileni,si prune si piersici si si
dar nu-s ca atunci cand le manaci de la sursa

si sa dea cufureala peste tinede la atatea cerese

marule,exact,dimineata poti sa manaci tot ce-ti pofteste inima ..daca ti-a fost pofta seara de pizza ..iei bucata de pizza o bagi in frigider si zici pe ea mic dejun.asa nu te frustrezi.
nu zici" eu nu pot sa mananc asta" zici;"eu asta o manac maine dimineata"...este alta chestie....asa previi si mancatul din anxietate.

sebastian a avut un pled crosetat de bb,o frumusete,a mai avut si niste pulovere tot f frumoase...depinde de metarialul cu care se croseteaza si cat de fin e crosetat...

acum,aici se poarta niste croseturi grosolane,cu ochiuri mari.
bentite de prins parul,parca-s facute din sac de cartofi..moda,de.

eu zic ca nu tre sa schimbam numele la cafenea,...meniul,da...imbogatit mai cu voie buna.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

"neatza la cafengioaice!!
haideti la o cafea super-extra-arhi-concentrata.

eu sunt la munci si caaaaasc de nu mai pooot.

ati facut o salata de fructe de toata frumusetea, ii simt si aroma

voi la ora 000, 01, 02...nu dormiti?
puneti biletele pe pizza ca sa aibe ailalti (care se duc la servici in week-end) dimineatza la se se gandi si pentru ce sa le ghioraie matzele.

pupacealaaaa

mama Biutei

Mergi la inceput

6 pisicei de 2009 :)))))

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

_Buna_dimineata!
£££££_££
£££££££
££££_£££
££_££_££
£££_££££
££££_££
£££££££
_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_$$_$$$$$$$$$$$$$$
_$$_$$$$$$$
_$$_$$$$$
_$$_$$$$$
_$$ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ$$$$$
_$$ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ$$$$$$$
_$$_$$$$$_$$
_$$_$$$$$$$$$$$
_$$_$$_$$$$$$$
$$_$$
$$_$$
$$ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ$$
$$ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ$$
$$_$$
$$_$$
$$_$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Ayla ce e oratania aia?

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

super fainaaaaa, e o ceasca de cafea cu ceva in ea...
arata super fainaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Ayla, super ceasca de cafea aburinda!

Adina sunt superbi pisicii, Kissy se intelege cu ei sau trebuie sa-i pazesti? Eu cand ma duc la mama sunt cu ele-n brate toata ziua.

Principe si eu am slabit cu regulile tale in total 7 kg anul trecut. Acum am recuperat 2 si trebuie sa imi reamintesc bunele obiceiuri. Oricum a functionat foarte bine mai ales de Craciun cand nu am pus 1 gram (cu un an inainte ma ingrasasem vreo 4 kg de Craciun, de aceea am si schimbat modul de a manca).

Intr-adevar amanatul cinei pana dimineata a functionat cel mai bine; in 90% din cazuri dimineata nici nu mai mancam respectivele feluri (tort de ex, sau mancam f putin, ca prefer alta mancare). Pizza in schimb e foarte buna ca mic dejun .

Maru dimineata poti manca absolut orice, si peste si pui prajit; daca vrei si un stil foarte sanatos de alimentatie atunci nu mananci prajelile, de ex. Dar poti manca paste, paine, etc.
Mie nu mi-a lipsit ciocolata de ex, dar mancam la 10 dim, nu seara...

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput