Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Principe, vroiam sa iti raspund si am uitat. Scuze.
Noi am avut asa: intr-un an tort cu poza copilului, urmatorul an cu raliu cu masinute, apoi cu tweety ca era fan tweety, si anul aceast cu the car. Si noi am facut mese festive in fiecare an si la gradi, si acasa cu familia, si la restaurant cu prietenii.
Acasa am avut aperitive si peste la cuptor cu garnitura (salata orientala sau orez), la restaurant am avut meniu, am tinut intr-un an la un loc de joaca unde parintii au comandat pizza, si anul asta la McDo.
La gradi am dus tort, sampanie si suc, si au primit dupa masa de pranz.
Daca te pot ajuta cu idei, spune-mi te rog.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maadi
Ayla - Mi-au placut mult de tot pozicile voastre.
Multa sanatate sotului, am inteles ca este internat.

Maadi multumesc mult!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna,fetele!Io-s la scoala sa le dau premii copiilor mei.Am asa multi copii buni ca nu m-am indurat sa stau acasa si sa-si primeasca premiile de la un alt coleg.Vedea-v-as odata cu plodushte mari,la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cum atat? Pana la DPN? Dar fiecare zi in burtica e in avantajul lui bebe. Bine, dupa 37 de sapt e considerat la termen, dar cel mai bine, daca nu ai probleme care sa cauzeze nastere prematura, e sa astepti sa se declanseze nasterea, atunci e bebe pregatit.
Acum medicii si daca urmeaza cezariana tot astepta semnele declansarii nasterii.

pai la mine e musai cezariana ca a zis ca el nu risca o nastere normala cu mine dupa cezariana , si in momentul in care se declanseaza depinde cat de repede se angajeaza ... unele au travaliul f scurt si el nu risca .
la mine la termen ar fi cam 23 septembrie , iar el zice ca o sa programeze cam 15 septembrie ... asta ar insemna 39 de saptamani. Hm , sa ajung eu cu bine acolo fara sa mi se fisureze apa cum am patit cu Emma la 37 si nu am avut nici o contractie , nici o durere , nimic. S-a fisurat apa , era cu capul sus si era 4.400g asa ca a fost musai cezariana ... 'om vedea

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

eu am inteles ca nici o nastere nu se compara cu alta, asa ca lasa, ai sa vezi ca ai sa ajungi cu bine, iar daca dr te monitorizeaza des, te poate aduce pana cand se declanseaza nasterea fara probleme, nu pleaca copilul chiar asa repede pe canal...stiu eu ce zic, la 12 ore travaliul meu
noi suntem langa tine, daca-i nevoie facem si galerie

va mai pun poze, sa va dati si voi cu parerea si sa vedeti cum ma duce tata http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0336.jpg
ce ziceti, semanam? lumea zice ca-s bucatica rupta http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0352.jpg (asta e preferata mamei)

ALICe
eu

Mergi la inceput

aaa...si tanti Aiduta, sa stii ca nu-s chiar mare, aparatul "ma ingrasa";
uite, sunt cat o pernuta http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0112.jpg

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ce "face" fetele?
eu ma pregatesc de plimbari.
sa fiti cuminti!

alic f frumusica printesa. nu ma bag sa zic si de tati ... ca nu vreau sa spargem geamurile cafenelei!

ayla pls imi trimiti si mie poze?

principe distractie placuta, asteptam poze de la petrecere. scuze ca nu te-am ajutat cu pozele ... dar am vazut tarziu mesajul si nici nu am avut timp!

A fost o data o printesa ... Emma!

Bazar - Bogdan are nevoie de noi!

Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Ioana, merci...poti sa zici si de tati un mic compliment acolo, sa-mi mai creasca si mie inima, da; nu sarim calul, ok?
Principe, sa-ti traiasca puiul...oho..cand o avea a mea 3 anisori...
ia zi, cum vine asta cu sandwich trenulet?

mai, apropo..nu stiu cine zicea de final de an aici...crede ca d-na profesoara...pe mine m-au napadit rau amintirile, ca tot am fost zilele astea pe la sala cu organizarea cumatriei, si-n fiecare zi erau alti si alti care serbau fie 12 clase, fie 8, fie facultatea...si eu stateam fixata intr-un scun pe terasa si nu-mi mai puteam lua privirea de la ei...ce vremuri, parca acum au fost...
basca, mai vine si husbandu cu filmare de la nepotel de la gradi...si uitandu-ma incep sa-mi curga niste lacrimi de crocodil pe obraz..de se uitau toti la mine
e clar : am luat-o pe clocauri...cel putin la zona sentimantala...da-i musai sa-mi revin

va pupacesc!

ps: W, sper ca esti bine cu moralul..macar cat de cat!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

gagicile si aruncati si in mine cu o ceasca de cafea.

sa va iau pe rand.

aida,ptru catel (combelen sau cambaren)dar ,nu te sfatuieste sa i-l administrezi tu...mai bine diazepan.

cu cezariana...vax la ce zice medicul tau,dupa 7 ani de la cezariana esti in toate conditiunile sa poti naste natural,daca bb vrea si daca pelvisul tau permite,clar...dar sa spuna ca nu risca dupa ce ai facut o cezariana..acum 7 ani...e o mare,mare idiotenie.intr-e o cezariana si o nastere normala este suficient sa treaca o perioada de 2ani...iar cu trvaliul scurt(femei fericite)sunt doar cele care au nascut de nspe ori,fac mult exercitiu..si nici alea nu nasc asa intr-o ora..cum zice nenea doftoru tau.
iar, ce zic fetele de a astepta sa se declanseze nasterea ..este adevarat,e f important ca bb sa fie pregatit sa iasa,..sunt statistici ca bbii cu nastere indusa sufera mai des de depresii,stress,pb respiratorii,cu risc mai mare de imbolnavire..etc
pregateste-te mental ca aajungi la termen..siiiiiiii pune lacat la gura daca ia prea mult in greutate..lasa sunca,mananca fructe.

aliciule,daca ai sti cat mi-e dor de sebicu meu cand era asa mic ,..disfruta perioada din plin,asa de repede cresc

www,ce sa zic?ce profa de nota 20 esti

Ayla,multam de idei.pe ratoiul tweety l-am avut la 1 an, cu piñata cu tot(papausoiul ala care se umple cu dulciuri si jucarii)
la 2 ani am avut teren de fotbal....la trei ma gandeam si eu la o pista de masini,o omida(un viermisor nostim) sau o minge de fotbal american...

mai am sa ma gandesc pana marti care vine.

gagicile, eu va dau si cadouri numai sa veniti la petrecere

promit sa pun fotografii din vacanta si de la petrecere..asteptati
ca asa mi-s eu mai lenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

eu am inteles ca nici o nastere nu se compara cu alta, asa ca lasa, ai sa vezi ca ai sa ajungi cu bine, iar daca dr te monitorizeaza des, te poate aduce pana cand se declanseaza nasterea fara probleme, nu pleaca copilul chiar asa repede pe canal...stiu eu ce zic, la 12 ore travaliul meu
noi suntem langa tine, daca-i nevoie facem si galerie

va mai pun poze, sa va dati si voi cu parerea si sa vedeti cum ma duce tata http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0336.jpg
ce ziceti, semanam? lumea zice ca-s bucatica rupta http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0352.jpg (asta e preferata mamei)

ALICe
eu

pai da mah , dar 2 prietene ale mele au nascut intr-o ora de la declansare ... ei si in cazuri dinastea ce ma fac , ca nu are timp sa imi faca nimic
dar ai o printesa frumoasaaaaaaa ptui ptui

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput