Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

in casa cu tine se simte mai protejata.las-o sracuta sa intre.
ai mei se baga direct in pat..fara,"am voie"si intre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

w condoleante!
mama ce bine le zice in chestia cu numerele ...

aida, sper ca s-a terminat cu bine furtuna.

torturi: vreau sa fac si eu un tiramisu de ziua sora-mii. n-am facut niciodata, dar ce nu fac eu pt ea. pupe mama de fata nebuna!
eu nu sunt experta. am mai facut unul gen diplomat cu frisca si fructe ... care chiar mi-a iesit.

va pup!

A fost o data o printesa ... Emma!

Bazar - Bogdan are nevoie de noi!

Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

BEBE

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Aida, buna dimineata!
Ce vrei sa faci? Numai aceasta este adresa. DC-ul nu primeste coduri html.
Daca te pot ajuta sa spui.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

BEBE

Aida ... 25+
Poze cu noi

Aha. Ce mare este deja. Pe mine ma amuza teribil tickerul asta, cum aveam doi, se inghesuiau pe acolo. Imi imaginam cum o fi real in burtica.

_

Mergi la inceput

aha , faza e ca nu o sa ma lase atat ... ca dr zice ca e mai mare ... blabla

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Cum atat? Pana la DPN? Dar fiecare zi in burtica e in avantajul lui bebe. Bine, dupa 37 de sapt e considerat la termen, dar cel mai bine, daca nu ai probleme care sa cauzeze nastere prematura, e sa astepti sa se declanseze nasterea, atunci e bebe pregatit.
Acum medicii si daca urmeaza cezariana tot astepta semnele declansarii nasterii.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,

W - Condoleante! Multa putere va doresc, tie si mamei tale.

Ayla - Mi-au placut mult de tot pozicile voastre.
Multa sanatate sotului, am inteles ca este internat.

Principeso - Ne primesti si pe noi? Torturi, frigarui, crochete....suna delicios. Si suficient, nu avem nevoie si de cadouase.

Alic - Aveti cel mai frumos trandafiras.

Astept cu nerabdare sa plecam la mare, asta pe 1 iulie se va intampla. Pana atunci asteptam un control de la minister, asa de inceput de vara.

Mergi la inceput