Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

nu ai injectabile?

ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..

nu am din pacate , ca nu e mare lucru sa ii fac subcutan , dar nu intelegi ca imi e frica sa o bruschez sau sa fac ceva cu ea in momentele astea? cel putin acum dupa 2 ore de furtuna iti dai seama in ce stare e ...
gandeste ca e un animal cu o forta teribila care era sa ma darame cand a intrat in casa ... are 44 kg ... ca sa nu mai zic aportul de putere care il aduce frica ...
beeeey , nu se poate , cand ma gandeam ca se opreste vad ca incepe iarasi sa tune deja e a nu stiu cata oara cand zic ca se opreste

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

el nu se sperie de lumina ci de zgomot.cainii au auzul mult mai fin de aceea zgomotele puternice ai streseaza tare.
astept sa-mi scrie raspuns,barbatu'

Mergi la inceput

ok , astept si eu. poate pot sa ii fac ceva la urgenta asa cu ce am prin casa ... nici apa nu vrea , nici mancare si e haloasa rau ... mai ca nu se baga sub scaunul meu din garaj , dar daca se ridica se ridica cu tot cu mine ... hai mai parca se opreste ... macar merg si eu la culcare si le las acolo ... ca acum nu am nici o sansa sa o scot afara ...

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

saracu' animal.
stiu cum fac,noi avem experiente de la craciunuri,ani noi,meciuri ...cand arunca cu petarde,artificii,explozii.
bafta sa se termine razbelul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui principe

nu ai injectabile?

nu am din pacate , ca nu e mare lucru sa ii fac subcutan , dar nu intelegi ca imi e frica sa o bruschez sau sa fac ceva cu ea in momentele astea? cel putin acum dupa 2 ore de furtuna iti dai seama in ce stare e ...
gandeste ca e un animal cu o forta teribila care era sa ma darame cand a intrat in casa ... are 44 kg ... ca sa nu mai zic aportul de putere care il aduce frica ...
beeeey , nu se poate , cand ma gandeam ca se opreste vad ca incepe iarasi sa tune deja e a nu stiu cata oara cand zic ca se opreste

Aida ... 25+
Poze cu noi

am zis injectabil ca nu simte cand il faci ..si e mai putin riscanta ca administrarea orala,cand ,efectiv tre' sa-i desfaci gura si sa-i arunci bulina pe gat.

stai linistita ca n-ai ce face.

Mergi la inceput

ma ingrijoreaza ca reactioneaza din ce in ce mai rau ... o vad ca e din ce in ce mai speriata , iar clima s-a schimbat atat de mult ca nu o ajuta deloc si vad ca ploile la noi nu cad fara furtuni si vanturi puternice ....
... inca nu s-a oprit dar cred ca e pe calmate ... merg sa vad ce face Liza.
Auzi , dar de ce Kissy nu e speriata? Nu are nici o treaba. O bag in casa ca deh , cere si ea daca o vede pe magaroaica si faza tare e ca si cotoiul Porta daca nu vede pe Kissy afara incepe si dispera la geamurile de la living si la intrare la usa ...
Acum imi dau seama ce animale idioate am ... oare stapanii cum or fi?

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

depinde si de rasa,caini de vanatoare au auzul mai fin decat altii.
poate kissy e nesimtita si neascultatoare

Mergi la inceput

saraca a venit in usa , dar nu indrazneste sa intre in casa sa nu ma supere ...
faza e ca se oprise putin si nu mai tremura , ba mai mult isi scosese o laba de sub ea si pusese capul pe laba , dar acum a inceput iar si vad ca bubuie aproape , dar daca incepe vantul o pun rau , in garaj dorm si eu , ca zguduie poarta de garaj si o sa fie naspa rau ...
ce sa faaaac ... asa se uita la mine ...

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

ori ii este prea frica , ori a prins curaj ca nu ii zic nimic si vede ca imi e mila de ea ... ca vad ca a facut un pas in casa .
... da pe naiba nu se sperie de lumina , am aprins luminile in casa sa nu vada diferenta , dar e disperata cand fulgera ... oricum zici ca e discoteca in casa ...
... bay , trebuie sa ma pregatesc neaparat pentru urmatoarele furtuni
ce fata are saraca ma umfla si rasul cand o vad a intrat in hol si s-a asezat in fund , dar cu urechile pe spate si cu o fata de miloaga ... vad ca acolo a intepenit , bay ce namila e , acum o vad cand sta asa ... huh

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, condoleante! Of, Doamne, ce greu trebuie sa-ti fi fost. Sper sa ti se fi terminat toate, dar toate necazurile aici!

Mergi la inceput