Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe mai e o cafea si ptru mine? ![]() ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Tu acum te-ai trezit?
la noi se beau ceaiul inainte de culcare.
Uite pentru tine
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
principe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Luana doarme. Ai gasit caii? *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
baietoiul meu face 3 ani.
am gasit cam tot ce trebuia..m-a ajutat mult sotul,el a cumparat dulciurile si eu jucarele..si astea doar o parte,cealalta parte le-a cumparat tot el.
eu am cumparat niste tablte pe care se scrie cu creion magnetic ,el a cumparat animalute de cauciuc(caini,broaste testoase,cai,pesti...)
acum sunt prinsa cu meniul....
nu prea stiu ce torturi sa fac.trebuiesc 2 unul ptru duminica acasa sialtul ptru la gradi,luni.
la mancare la copii si adulti sunt cam hotarata sa fac asta: ptru copii pizza si un sandwichi in forma de trenulet ..(asta la gradi,ca o sa fie la gustarea de la ora 10)si tort
acasa ...posibil.. alta pizza sau alt trenulet...sau amanadoua si frigarui cu pui si vegetale
ptru aia mari o placinta cu branza feta de intrare si gratar(mici,carnati,pui,cotlete)salata,crochete de yuca si alt tort.
torturile...sariti in ajutor..ce torturi sa fac?
principe spune:
n-am dormit, dorm pe mine
.puiul meu doarme.
atunci, sa beau cafea inainte de ceai sau ceai inainte de cafea?
aidaciolac spune:
aici furtuna mare cu piatra si tunete si fulgere ... bine ca nu si cu vant ...
problema: Liza e foarte speriata si la evenimente din astea o bag in garaj si am fost acum la ea si are pupilele dilatate si tremura toata. Ce sa fac? Cum sa o ajut ? ca nu vrea nicicum sa se linisteasca si imi e sa nu faca un soc ceva ....
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
mai , daca o bag in casa vede si fulgerele si mai rau dispera , asa ca sta in garaj pe covor si e usa intredeschisa si ma aude ... cum naiba sa ii acopar urechile ca cred ca ma musca daca pun mana pe ea , asa e de speriata ... mah si nu se mai termina furtuna.
... zi ce calmante sa ii dau poate gasesc ceva , desi nu stiu cum o sa ii bag pe gat cat e in starea asta ...
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
imi e frica de ea ca arata altfel la fata din cauza fricii ... macar zi ca sa stiu pe viitor cum sa fac , desi simte mult mai devreme ca mine furtuna ... ca eu imi dau seama ca va fi groasa dupa cum reactioneaza ea ...
Aida ... 25+
Poze cu noi