Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac pai la mine e musai cezariana ca a zis ca el nu risca o nastere normala cu mine dupa cezariana , si in momentul in care se declanseaza depinde cat de repede se angajeaza ... unele au travaliul f scurt si el nu risca . la mine la termen ar fi cam 23 septembrie , iar el zice ca o sa programeze cam 15 septembrie ... asta ar insemna 39 de saptamani. |
Daca ai o cezariana e recomandat sa nu risti, si sa nasti tot prin cezariana.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui wonderful Buna,fetele!Io-s la scoala sa le dau premii copiilor mei.Am asa multi copii buni ca nu m-am indurat sa stau acasa si sa-si primeasca premiile de la un alt coleg.Vedea-v-as odata cu plodushte mari,la scoala! ![]() ![]() W |
Inseamna ca au avut invatatoare buna, daca sunt atatia premianti.

Io nu vreau plodusca mare, io vreau sa ma bucur de ei asa mici cat inca mai pot.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui alic va mai pun poze, sa va dati si voi cu parerea si sa vedeti cum ma duce tata http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0336.jpg ce ziceti, semanam? lumea zice ca-s bucatica rupta http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0352.jpg[/maroon] (asta e preferata mamei) |
Tu pisi, dar ce tati dragut ai.

Da, normal, daca semeni pe el.

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui principe Ayla,multam de idei.pe ratoiul tweety l-am avut la 1 an, cu piñata cu tot(papausoiul ala care se umple cu dulciuri si jucarii) la 2 ani am avut teren de fotbal....la trei ma gandeam si eu la o pista de masini,o omida(un viermisor nostim) sau o minge de fotbal american... |
Dar Printul ce prefera la varsta asta? Fa-i cu ce e el fan acum.

Ioana, iti dau PM imediat.

Sotul meu a venit acasa, acum s-au trezit toata shatra lui papuc (ca dormise toata casa) si ne pregatim mai un pic sa iesim pe racoare.
_
principe spune:
Ayla,acum le vrea pe toate,nu are o preferinta anume![]()
aliciule,trenuletul este din paine de sandw,nu feliata,comandata sa o taie pe orizontala si brutarii o fac din coca colorata ,se umple cu diferite creme(branza,maioneza,sos roz,paste)apoi se taie si se formeaza vagoanele,se pun deasupra morcovi,branza...iti trimit fotografie.....moama ce sexi tatic![]()
mai fetelor ...asta cu cezariana si riscul sa nasti dupa o cezariana ...este doar prin ro.ca de,o cezariana e mai usoara ptru medic si castiga mai mult...
uitati-va pe discoveri helt..la "sala de maternitate",sa vedeti cate nasteri se fac dupa cezariene.
de cate ori vorbesc despre medicina ..mi-a aduc aminte de filmul "moartea domnului lazarescu"
si mi se urca sangele la cap....
pe ala "4 luni..." nu am putut sa-l vad,cred ca nici n-am sa-l vad vreodata.
nu stiu la ce-mi stric eu ziua
aidaciolac spune:
principeso nu dispera draga
, faza tare e ca eu merg la un dr care te dispera pana nasti natural daca vrei cezariana si pe o prietena a noastra a prostit-o pana a nascut normal ... , dar nu uita ce greutate am , ca si sa fi fost prima nastere era un pericol + ca eu nu prea sunt curioasa din fire sa nasc natural cu dureri si chinuiala si apoi chinuiala cusaturii de la dansa ... si nu cred ca as rezista eu psihic. Si daca e asa cum se zice ca al doilea este mai mare , pai daca Emma a avut 4.400g atunci asta o sa nasca ca taica-su la 4.800g.
Crezi ca as fi curioasa sa scot un asa copil pe acolo 

brrrrrr
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
asta era,ti-e frica ca se mareste dansa
.
ma,parol..mai tare doare cezariana,gandeste cate taieturi sunt si cate cusaturi...la o cezariana.pe cand pe dansa o taie putintel i apoi o coase cat vrei de mica
...nu doare deloc cand te brodeaza acolo(e vorba de 2-3 puncte)mie aproape ca mi-a facut himenoplastie(asa a zis sotul
)mi-a pus 2 puncte,nici nu se vedea
la mine singura durere a fost cea de la hemoroizi(sufar de hemoroizi
)am iesit adua zi din spital.a3-a zi mergeam cu bb la un curs de masaj.
am nascut cu anest epidurala...dupa ce am nascut faceam glume cu asistentele sa ma duca mai repede in camera ca mor de foame, de nu, ma dau jos din pat si o iau pe scari, in curu' gol
mai,eu respect hotararea fiecaruia...dar ma nerveaza la culme cand aud recomnadarea dr.putzea "cezariana ca nasterea e riscanta ..dupa o alta cezariana cu 7 ani in urma"da-o incolo...
iar daca ai grasime pe burta sa sti ca mai greu se prind tesuturile dupa cezariana..dar daca impingi ca sa iasa putzuloiu .. mai topesti din ea![]()
si ia vezi tu cu greutatea..nu te-a pus inca pe dieta?
fac mancare...hai ca n-am timp sa stau la cioace.
Ayla21 spune:
Wow, Aida, unde-l ti pana la 4,400?
Astea-s femei adevarate, nu una ca mine care face matzi, cum ne ziceau asistentele in spital la mamicile de prematuri.
Iti dai seama ce usor am nascut.![]()
_
aidaciolac spune:
mda , ai vazut si tu ce sanatoasa a fost cu toate 4.400g ![]()
may , dar eu am trecut prin cezariana fluierand , absolut nici o problema si nici o durere si eram destul de mare si atunci
si daca luni m-a operat , marti m-am ridicat ca nu am mai putut , iar miercuri dimineata am mers deja pe picioare la wc ca nu mai suportam sa stau in pat ... pe cand cele care au nascut normal nu au stat pe fund inca 2-3 saptamani si cu usturimi si toate cele acolo , cat despre hemoroizi zau ca nu sunt curioasa 
si auzi fato , pai de ce sa o brodeze si sa o faca alta marime cand acum e exact ce trebuie
... ca eu la 2 saptamani dupa nascare
... pe cand cele cu cusatura nu cred ca isi permit pana la 6 saptamani
asa ca 
... hai ca deschid capitol daca nu se indura nimeni
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
va invit AICI direct sa petrecem
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi