Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaradu spune:
eu tot sper ca e program scurt ... dar nuuuu. da lumea in branci de munca pe aici!
si plouaaaa ...
A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
A_Iulia spune:
Da' de ce v-ati dus dom'le la munca, daca azi e liber pentru toata lumea? Va mananca, n-aveti stare acasa?
Noi am fost la munte, abia ce ne-am intors. Ieri a fost o vreme superba, ne-am plimbat cu telefericul si cu telegondola, ne-am facut coronite din papadii...azi ploua de rupe, tuna si fulgera. ![]()
principe spune:
mie de-mi dati o cfea mai vorbiti cu mine de nu,nu.
dodica,nu avut timp ascultat cantecul...mai pe dupa amiaza.
multam ca ai grija de creierii mei creti
vorbim dupa cafea...pup la toate
aidaciolac spune:
ia 

da vezi sa nu te ineci 
... asa va plangeti de ploaie si noi azi pur si simplu ne-am murat 
... dar o sa va vina randul , sa va mai aud ca cereti ceva ploaie ...
... se vede ca m-a batut soarele in cap
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
Printeso, eu n-am ce cafea sa-ti dau. Am doar decafeinizata in casa, nu mai beau cafea de cand m-am potolit cu fumatul.
Daca vrei un ceai neindulcit, cu placere.
N-am inteles de ce te-ai legat de cura mea de slabire, cantitativ mananc foarte mult. Doar ca am grija CE mananc, ca nu pot sa influentez CAT.
In orice caz, m-am intors cu vreun kil in plus din escapada asta la multe unde mi-am facut de cap. Sa vedem daca se duce jos lejer maine sau daca se acumuleaza serios, ca miercuri iar plec la Viena si n-am de gand sa postesc pe-acolo.
Ayla21 spune:
Adina Iulia, super, saluta Viena si din partea mea.![]()
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
mexxa spune:
Buna dimineata fetele...
Iahim sar'na de
...
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....