Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Neata Mexxa vad ca esti matinala!Cu placere pt cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pt ... si io cu mai multe probleme decat programasem azi laptopu nu a mai vrut sa se aprinda , asa ca mai o chestie in plus pe lista sa caut o oferta ceva ... ca nu pot sta fara intru in sevraj
aici caldura de nesuportat aproape ... ce va fi la vara si oare cum voi face fata?
partea proasta e ca vomit cam din orice ... azi ca am omorat o musca ... huh , oare ce o mai fi si asta?

va si sa aveti o zi cu clima in preajma ...

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata gagici! sa stiti ca revin si eu incet-incet, da acu-s tare prinsa cu pregatirile de cumatrie si cu cel mai important personaj - Natalia...
sa stiti ca ne-am botezat si cresc pe zi ce trece, deja vreau sa-mi tin capul si mama nu ma poate convinge deloc ca-s inca mica...
revin cu poze...

ALICe
eu

Mergi la inceput

alicule la tine si Natalica si asteptam poze
... si si fara numar pt celelalte cafengioaice ca trec pe langa noi fara sa salute

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelkor, va inteleg cu caldura. Si aici vor fi pw we 35 de grade: sambata 17 si duminica 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!Trezireaaaaaaa!!!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ce-i cu fiesta asta la tine la ore asa de mici?

luana la ce canta?

eu mi-s moarta ca azi am umblat dupa cai verzi.. ptru petrecerea lui fiu'meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Luana doarme.
Ai gasit caii? Ai rezolvat cu petrecerea printisorului? Cati ani face? Ce ai pregatit?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

ayla ce e cu tine fato la ora aia

sculareaaaaaaaaa la restul
proaspata

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

sunt la datorie

Monica ai fost doar cu copii acasa?
Aida multam de
Principeso
Alice

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului