Fiv in Europa (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetelor-de moni mai stiti ceva?ca nu am mai vazut-o..pe ea si fetitele..oare o fi nascut?de-abia astept sa le vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu draga. Sunt aici. Cum sa nasc ca mai am o luna

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

goggy-asa cum spui, e cam mare valoarea TSH-ului; incerc sa nu ma urc pe pereti pentru ca l-am masurat de n ori pana acum si de fiecare data a fost in regula, numai acum a inceput s-o ia pe aratura, ba-i prea jos(acum 2 luni l-am avut 0,151) ba-i prea sus(cel de acum e 4,31)...
luck-iti multumesc pentru incurajari, sper sa fie bine
pup toate fetele, Tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

va intreb si eu ceva poate stiti sa-mi raspundeti
mi-am luat azi fisa de la clinica si scrie asa la embrioni:
ET
1.grad 0
2.grad 0.1
3.grad 1
Cryo embrioni
1.grad 0
2.grad 0.25
3.grad 0.5
4.grad 0.5
5.grad 0
6.grad 0.5
7.grad 0.25
8.grad 0.75
9.grad 0.5
10.grad 0.75
Are cineva idee ce inseamna? ce e cu gradele astea?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna, fetele!

Nu ma speriati tare cu vara, ca eu voi face fiv chiar in mijlocul ei

Blanche - bine ca nu ai gasit vesti rele legate de subiectul “vara”; scuze, ca nu am retinut – tu cam cand faci?
Eu voi lua gonal si din ziua 6 voi adauga si menopur/menogon

Kitta, Liliana - am sperat atat de mult ca veti reusi
Imi pare foarte rau ca nu a fost de data asta!

Kitta - veti merge acum din nou la Innsbruck si va gasi doctorul calea pt succes

Liliana - sper sa gasesti cat mai repede clinica cu solutia pt mama purtatoare si sa ne dai vesti bune

Bulinanico - ma bucur mult ca nu ai mai stat pe inseminari, ai luat “taurul de coarne” si uite ca a iesit din prima. Felicitari si sarcina usoara! Ai facut transfer cu morule? cati au supravietuit pana in ziua 4 si cati ai pus? ma intereseaza, vreau nu vreau trebuie sa incerc transfer de blasto si sper sa supravietuiasca si ai mei pana la blasto sau macar morula

OneFineday - asta DA, poveste! Felicitari si sarcina usoara!

Pisix - sper ca ti-ai revenit

Elenada -

Luca - iti tin pumnii!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Beatriz multumesc inca o data de geniala ta idee...ma simt un pic ciudat ...cam ca un student din acela lenes care nu invata pt examen si copiaza de la colegul, si ia totusi nota mai mare la examen. Am tot vrut sa intru la iseminare sa le zic si fetelor dar...zilele astea nu am avut timp nici sa respir.

Am facut ET in ziua a patra de la punctie...cu morule din cate am inteles eu. Am avut la prima eco Z6 de stimulare 9 foliculi...la eco din Z9 au mai aparut cativa, dar mai mari erau 12...si la punctie au scos 12 ovocite. S-au fertilizat 8, iar in cu ET au ramas 5 embrioni...2 la purtator (nu stim inca daca s-au prins amandoi) si 3 la nani deocamdata

Mult succes tuturor fetelor in focuri...lucaluca tinem pumnii stransi.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blahblah spune:

Hop si eu, dupa perindari prin forum si pe la doctori, mi s-a pus in vedere ca e musai sa fac IVF, asa ca am venit sa ma prezint.

Am 32 de ani si-s cam novice in materie de IVF, dar am citit multe si bag la cap rapid. Din pacate doctorul m-a cam speriat.

Dupa operatia de endometrioza, situatia nu e prea roz:
FSH 12,1, Estradiol 72, TSH 3,8. Aici in Germania unde sunt acum, ei mai verifica si AMH (Anti-Mullerian Hormone) care la mine si el coreleaza cu FSH. Adica: insuficienta ovariana prematura scrie pe fisa.

Si ca sa fie si mai tare, dr. mi-a zis ca un tub e infundat si celalalt ovar e ascuns in spatele uterului si nu va putea ajunge la el pt IVF.

Totusi perseverez. Va trebui sa-mi conving partenerul, care inca si-ar dori sa reusim natural. In Germania am fost la clinica din Würzburg (e pe prima pagina), dar probabil ca va trebui sa ajung in Suedia pt IVF.

OneFineDay, as vrea sa te rog sa-mi dai niste informatii unde m-as putea duce in Stockholm sau Suedia in general pentru IVF. Eu sunt in Germania acum, partenerul in Suedia si tocmai am constatat ca in Germania conditiile nu sunt ideale pentru situatia mea. Nu stiu insa unde sa ma duc in Stockholm, google nu m-a ajutat pentru ca nu stiu suedeza.

Sau poate mai stie cineva ceva despre conditiile IVF din Suedia?

Sunt un pic speriata de sansele mele, ma uit la curajul vostru si incerc sa fac la fel. Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Dragelor,

Unele din voi ma stiti de la Azoospermie, altele de la FIV in Europa (pe atunci in Austria) si ma puteti regasi pe lista de la FIV, la reusite.
Desi am avut probleme mari, Dumnezeu ne-a ajutat si ne-a daruit un bebe pe cale naturala, imediat ce ne-am intors de la o clinica din Austria, unde urma sa incepem sa facem FIV-ul in aug-sept.2008. Nu a mai fost cazul, pentru ca pe 13 iulie am aflat ca sunt insarcinata.

Tratamentul insa am apucat sa il cumparam din Ungaria si acum ca m-am mai linistit cu toate, m-am hotarat sa donez medicamentele deja cumparate cuiva care are nevoie. Nu le voi vinde, pentru ca banii oricum i-am dat (aprox. 700 de euro parca) si pentru ca stiu ce inseamna sa speri, sa iti doresti ceva din tot sufletul si sa te agati de orice speranta.
Medicamentele corespund unei scheme de tratament pe care am primit-o noi in Austria, voi scrie caracteristicile si pana cand sunt valabile.

Imi doresc doar ca aceste medicamente sa ajunga la cineva care are cu adevarat nevoie de ele si nu are posibilitatea sa le achizitioneze.

Gonal 300NE/0,5 ml – 2 cutii (14 fiole/cutie) – expira in luna 11.2009
Merional 75 NE 10 fiole – expira in luna 11.2009
Suprefact injectabil de 5,5ml – 2 cutii – expira in luna 12.2010
Pregnyl 5000 NE – expira in luna 01.2011

Cine este interesat, rog pm (cu intrebari sau orice), deoarece intru f rar pe la "aspirante" din lipsa de timp.
Voi actiona pe principiul "primului venit"

Rog moderatorii daca cred de cuviinta sa mute postul meu in alta parte sa o faca

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Ce e cu linistea asta p-aici? Ati plecat toate la mare? Nu va mai arde de facut copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

moaaama, ce m-as duce la mare... nope, bambina, doar o ard pe la scarbiciu...
auzi, da' nu te bagi tu sa deschizi capit nou?:)

Mergi la inceput