Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 21
LAVINUTZA spune:
Buna seara! Avalon nu vrei sa vb si cu mine???
m-am bucurat degeaba ca "mi-a scazut" FSH-ul - am citit ca daca ai estradiolul mare este falsa valoarea de la FSH....
asa ca back to my problem....acum a mai aparut si TSH-ul care fu'2.81 - si progesteronul nu mi l-am masurat niciodata in ziua 2 asa ca nu stiu daca sunt in fereastra sau la ce rezultate am sar direct pe ea
sunt f ""happy"" ca sa ziz....
Va pup dragele mele si va doresc tot binele, ma bucur ca au mai raspuns la apel Blanche si MOana 

Ah si inca ceva - ce e cu faza ca se obtin rezultate mai bune toamna si primavara??
luck spune:
simonete
stimularea mea a fost cu gonal (150) si merional (3 fiole).
Dar cred ca o importanta deosebita a avut regimul alimentar pe care l-am tinut inainte de inceperea fiv-ului si tratamentul naturist cu vitex fruit , omega 3 si vitamina E forte + eutyroxul pe care l-am luat inainte de ultimul fiv.
Avalon spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LAVINUTZA Hallo- ma bag si eu in seama ref la hormonale- in nov anul trecut cand am facut FIV am avut FSH 13.4 si estradiol 39 si la stimulare cu Menogon 3/zi am avut 4 foliculi dintre care doi au fost maturi si s-au fertilizat - din pacate rezultatul a fost negativ; dupa sarcina chimica din feb am inceput sa iau Macca si am repetat analizele dupa ce in mai la eco am avut 3 foliculi - FSH 11, LH 6.2 si Estradiol 100. Nu stiu ce sa mai cred.....Va pup si sunt cu ochii pe voi L ![]() ![]() |
asta e mesajul la care voiai un raspuns? ca eu nu vedeam intrebarea... scuza o femeie gravida care mai are 2 neuroni... cand vrei raspuns tre' sa scrii clar "Avalon" ca sa stiu!

dMai intai scrie-mi unaitatea de masura a estradiolului, ca iexista doo (pg/ml si pmol/L) si au alte intervale de referinta, nu ar strica sa treci si valorile normale de pe buletinul tau de analize.
asa, si apoi formuleaza intrebarea, sa stiu ce sa raspund.
pupici

PS: Asa se zice, ca toamna si primavara sunt cele mai bune rezultate... habar nu am daca e adevarat, dar eu am luat in considerare "zvonul" asta si de fiecare data, cu exceptia ultimului fiv cand l-am facut iarna spre primavara (februarie si ET-ul a fost pe 9 martie... sa consider ca a fost primavara?)
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 
LAVINUTZA spune:
Scuze Avalon - eu ti-am scris un mesaj -ca nu am vrut sa stressez audienta
- in care te intrebam daca crezi ca e relevant pt dr K sa iau si analize mai vechi si iesiri din spital- pe 03.07 am prima consultatie
eu nu stiu "ce am" - pe scurt FSH mare de regula 13 , am avut trompele indundate cica anul trecut nu mai erau, am facut un FIv in Germania in nov , nereusit, am avut o sarcina chimica cu BHCG 230in sapt 6 -in feb , si ma opresc aici - daca vrei sa mai ajuti o "chinuita" de intrebari pot sa iti scrriu mai in detaliu

Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAVINUTZA Scuze Avalon - eu ti-am scris un mesaj -ca nu am vrut sa stressez audienta - in care te intrebam daca crezi ca e relevant pt dr K sa iau si analize mai vechi si iesiri din spital- pe 03.07 am prima consultatie ![]() ![]() ![]() |
Da, puiule si neuronu' meu gravid nu a priceput... am vazut acum mailul tau si ti-am raspuns, scuze

Acum ca mi-ai scris de sarcina biochimica, ia intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138558 si scrie-mi (pe mail) care din analizele din lista aia le-ai facut? Ca s-ar putea sa fie si alte probleme la tine, in afara de trompe...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 
goggy spune:
Bey, care ati auzit de uter in forma de T? Am citit eu ceva pe net dar nu prea mi-a placut. Aveti vreo idee?
Blanche25 spune:
Mama ei de fereastra, numai la ea nu ma gandeam acum ![]()
Ei....eu am dat busna de ieri pe forumuri internationale si nu am gasit nimic de rezultate mai putin bune vara, totul normal, fete cu reusite si fete cu nereusite, deci
degeaba, ca nu am la ce sa ma gandesc
Fireyes multumesc de raspuns.
Acum alta intrebare: ati avut stimulare doar cu gonal?
elenada spune:
Blanche eu am avut stimulare doar cu Gonal.
Fetelor va rog sa deschideti voi un nou capitol. Sunt atatea informatii utile discutate si e pacat sa nu fie trecute pe prima pagina iar eu nu mai reusesc sa ma mai concentrez acum la asta. Se pare ca piticii mei se grabesc sa vina pe lume asa ca toata atentia mea e concentrata asupra lor.
Va pup si va doresc sa ramanati cat mai repede gravidute si apoi mamicute.
elena
+32
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!