Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 20
simonete spune:
Oana am citit trat. pe care l-a facut Daniela (multumesc Avalon
) si ea zicea ca a luat dupa clomifene inca 5 zile pastile de Fostimon si apoi 3 zile injectii cu Menopur .....
De asta am banuit ca o fi Gonal.
luck spune:
tea
si eu am trecut prin faza cu FSH mare chiar daca acum e oarecum in limite si la ultima stimulare am avut 3 foliculi care contineau toti ovocite,care s-au fertilizat,dezvoltat si transferat !!!
Asa ca se poate , gandeste pozitiv !!
BAFTA !!!
Avalon 

trebuie sa am grija si eu la "pervaz" , luna asta a fost singura din viata mea in care mi-am facut progesteronul in z 2 si e in limite.
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon unde e Cata, ca mi-o iau in mod sigur daca vede asta |
La Ikea da ete am venit.
Nu zic nica, nu ma mai bag ca iar vin forumitzele sa imi spuna ca sunt rea, insensibila, colerica, agresiva bla, bla, eu iar ma simt fortata sa iau cuvantul si ele iar nu poa' sa doarma de suparare ca doar m-au rugat sa ascult cumintica cum ma cearta ele.
Uite cate necazuri de la o amarata de fereastra de implantare.
coltul meu de rai
Avalon spune:
| citat din mesajul lui simonete Ce este Fostimon ? E cumva Gonal ? |
FOSTIMON contine FSH 75 ui.
MENOPUR contine 75 ui FSH + 75 ui LH
atentie ca nu e acelasi lucru!
pe prima pagina la medicamente eu am alcatuit o lista, de ce nu aruncati o privire acolo? bine, mai trebuie actualizata ca intre timp au mai aparut fete care au folosit si alte medicamente (cum ar fi acest FOSTIMON), dar eu cand am alcatuit lista m-am gandit ca v-ar fi de folos ca si clasificare, sa stiti fiecare medicament ce face...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 
catalina2307 spune:
Io m-am prins. Tu ma zgandari ca stii ca nu-s dusa la biserica si te enerveaza monotonia.![]()
coltul meu de rai
Avalon spune:
deosebirea dintre gonal si fostimon (desi ambele contin fsh) este ca fostimon se poate administra si sub forma de tablete http://www.ibsa.ch/welcome-intl/products-fertility-fostimon-intl.htm
atentie! chiar daca un medicament are aceeasi substanta activa, cum ar fi gonal, puregon si fostimon care contin FSH in exclusivitate (nu recombinat, adica nu in combinatie cu LH), ele nu actioneaza IDENTIC; se stie ca PUREGON este mai actioneaza mai agresiv decat GONAL... si apoi tehnica de fabricatie, fiind diferita, si reactia organismului poate diferita, am auzit fete care reactionau bine la gonal si la puregon nu, si invers...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

Avalon spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Io m-am prins. Tu ma zgandari ca stii ca nu-s dusa la biserica si te enerveaza monotonia. Catalina coltul meu de rai |
m-ai prins!

PS: sa stii ca mie imi plac oamenii cu haz, si tu ai din belsug!
Avalon
15+