Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 23
mami_vreau spune:
Buna fetelor!
Intru si eu in schema la FIV in Europa! Am facut FIV 1 la giulesti, pregatesc FIV 2 tot la Giulesti! va fi ultimul fiv pe care il voi face in romanica! daca nu iese, trec si eu granita! am citit clinicile de pe prima pagina si imi surade ideea clinicii Wunschbaby Zentrum din Austria... Poate si datorita faptului ca nu trebuie sa stau acolo decat intre punctie si ET!
blahblah parca am fi surori! si eu fac punctie tot pe un ovar (celalalt e in spatele uterului), am ambele trompe infundate si inainte de FIV 1 am avut FSH peste 10... ciudat este ca am facut analiza FSH-ului si cu cateva luni inainte si a fost 6 si ceva si la 2 luni dupa FIV a fost aproape 6... cert e ca eu nu am raspuns bine la stimulare asa ca inclin sa cred ca analiza corecta este cea de 10...
Laura
goggy spune:
Nu mai bine vezi tu ce se intampla la Fiv-ul asta, decat sa te gandesti deja la numarul 3? O sa reusesti acum!
mami_vreau spune:
goggy ai dreptate dar imi fac deja planuri de rezerva! probabil va dura destul de mult pana voi reusi sa ma programez in austria! nu stiu! chiar nu stiu cum e mersul acolo!
problema e ca daca nu voi reusi la fiv 2, vreau sa am deja un backup plan!!! nu vreau sa mai pierd timpul! probabil daca faceam chestia asta in timpul primului fiv, acum l-as fi facut pe-al doilea peste granita!
Laura
goggy spune:
Programarea o faci rapid, nu cred ca asta e problema.
Nu iti bate capul acum cu planuri de rezerva, ai tot timpul. Concentreaza-te pe ce faci acum si gandeste ca va fi bine. ![]()
fireyes spune:
Mami_vreau, la Wunsch din cate stiu eu, reusesti sa iti faci programare pt o prima consultatie, in max 3 saptamani! si fivul, teoretic, poti sa il incepi in urmatoarea luna, daca analizele ies ok si nu mai trebuie sa faci alte investigatii... Dar daca tot vei face un drum pana acolo, poate nu strica sa te duci la consultatii si la alte clinici din Viena, sa alegi tu intre ele, dupa o prima intrevedere. Te mai costa in plus vreo 100-120 euro fiecare consultatie+eco...
fireyes spune:
Goggy, un nou capitol se deschide dand reply+quote la prima pagina, cea cu info (mesajul elenadei) si mai updatezi un pic (adica adaugi linkul catre capitolul care tocmai s-a incheiat)...
mami_vreau spune:
ma bucura foarte mult faptul ca nu trebuie sa astepti mult pana ti se face programare!!! mai trebuie sa strang ceva banuti si ma duc! deja m-am interesat de costuri avion, cazare etc! si m-am pus pe citit "FIV Europa" de la primul capitol ca sa ma pun la punct cu informatiile! multumesc mult de tot!!!

eu tot speram sa scap de prima consultatie! citisem pe prima pagina ca se pot trimite analizele pe mail si iti pot da tratament pe baza lor! dar tot e mai bine sa mergi intai si sa vorbesti cu ei, sa te consulte!
daca voi mai avea intrebari dupa ce citesc capitolele, va mai deranjez! va multumesc mult de tot!
goggy probabil trebuie sa dai "Reply with quote" si sa iei cu copy continutul, sa mai adaugi linkul catre noul capitol si sa copiezi tot mesajul fara sa ii dat "Trimite"... apoi dai subiect nou si dai paste la ceea ce ai copiat! doar ca trebuie sa elimini partea de inceput si cea de sfarsit care iti apare la "Reply with quote"... cred ca asta e mersul!

Laura
mami_vreau spune:
Va asteptam la subiectul Fiv in Europa (22) deschis de goggy! Felicitari pentru primul capitol deschis si Doamne ajuta sa fie unul norocos!
Laura