Aspirante cu vechime "medie" (36)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Ardeleanu, ce test ai facut de a iesit slab pozitiv?
Dulceata de nuci verzi 
, vai cat mai caut si eu pe cineva sa stie sa faca sa pot cumpara. Nu ma indur eu sa ma apuc ca stiu ce inseamna...
Oana ... in episodul II 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepumic Fetelor, ajutati-ma si pe mine sa ma lamuresc intr-o privinta. Trebuie sa iau o decizie si sunt foarte in ceata. In dec. 2008, valoarea progesteronului in z21 era 11.65 ng/ml (VN = 3.28-38.63 pt faza luteala). In martie 2009, val. era de 2.68 nmol/l (VN = 5.3 - 86, faza luteala)., dar analiza am facut-o in z24 (parca) ca asa s-a putut. Am primit recomandarea de a lua Utrogestan din z14 pana in z25. Ar trebui sa refac analiza progesteronului in z21 luna aceasta dar pe de alta parte as vrea sa iau Utrogestanul in zilele recomandate...ca am motive sa cred ca poate, luna asta, cu putin ajutor de la Utrogestan...rasare soarele si pe strada mea. Asta ar insemna ca respectiva analiza nu ar fi concludenta daca o fac. Hmmm....nu stiu cum sa procedez. Nu vreau nici sa mai aman analizele prea mult dar nici sa ratez o posibila sansa pt o amarata de analiza. Ceva idei??? PLease? Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici CONCEDIU 2007 All's Well That Ends Well. |
Pentru o avea o imagine clara vizavi de valoarea progesteronului versus TSH, ar fi preferabil sa le faci pe amandoua in aceeasi luna si fara sa fii sub tratament cu utrogestan. E adevarat ca vei pierde acea luna, dar macar vei stii cum stai. Progesteronul e f important in mentinerea unei sarcini.
De asemenea, trebuie sa stii cand ovulezi, macar cu aproximatie. Nu se face analiza de progesteron in ziua 21 decat la ciclurile de 28 zile cu ovulatie in ziua 14. Analiza e bine sa o faci la 7 zile de la ovulatie.
Imi cer scuze daca ti-am spus informatii pe care le stiai, nu prea am timp sa citesc din urma.
Bafta multa si pupici.
Mamica fericita de Radu Stefan (11.04.2009)
iepumic spune:
Multumesc mult bubulina!
Pai da, tocmai...as putea sa fac progesteronul in z16-17, daca iau in calcul ovulatia in z9-10. Si dupa aia as putea sa iau utrogestan, eventual, desi teoretic nu ar mai ajuta prea mult.
PUPICI 

Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ardeleanu spune:
testul barza.da-l naibii k nu mai fac niciunul.am o stare de nervi...ceav fantastic.imi vine sa ma urc pe pereti...
iepumic,imi pare rau ca nu te pot ajuta cu niciun sfat...ca nu stiu .va pupacesc pe toate
oanaiacovita spune:
| citat din mesajul lui ardeleanu testul barza.da-l naibii k nu mai fac niciunul.am o stare de nervi...ceav fantastic.imi vine sa ma urc pe pereti... iepumic,imi pare rau ca nu te pot ajuta cu niciun sfat...ca nu stiu .va pupacesc pe toate http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email |
Eram 99.99% convinsa ca barza ai facut. De mult timp am declarat razboi lor

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vias spune:
| citat din mesajul lui iepumic neata! camy, ce bine suna "dulceata de capsuni". Mmm...mai-mai ca as face si eu...dar apoi daca o am la dispozitie va trebui sa o si mananc...si asta contravine incercarilor mele de a-mi mentine silueta....Mama ce pofta mi-ai facut. Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici CONCEDIU 2007 All's Well That Ends Well. |
dar scumpica...nu trebuie sa papi tot odata...macar o felie pe saptamana...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui ardeleanu buna fetele gospodinele!de la mine,vesti naspa.cred ca am avut vedenii,ca mi-am facut azi dimineata inca un test si mi-a iesit negativ...mama lui de test.oricum,nu ma mai stresez.asta e.ideea e ca dereglata cred ca sunt ca au stat rusii prea putin pe la mine...si eu imi facusem idei... .in alta ordine de idei,ca voi tot a-ti facut dulceata,si eu sunt harnicuta,am facut din nuci verzi,la care am curatat de mi-au iesit ochiiiii!!!!nu mai fac data viitoare ca imi mananc tineretile va puphttp://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email |
da-mi si mie reteta pls d la nuci verzi,...ca nu-i problema, eu il pun pe Pustache la curatat
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
stefulici spune:
| citat din mesajul lui ardeleanu testul barza.da-l naibii k nu mai fac niciunul.am o stare de nervi...ceav fantastic.imi vine sa ma urc pe pereti... iepumic,imi pare rau ca nu te pot ajuta cu niciun sfat...ca nu stiu .va pupacesc pe toate http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email |
Buna
io sunt noua pe aici...cu participarea, ca de urmarit va urmaresc de mult.....
si io am folosit barza de 2 ori si de ori am patit acelasi lucru ca tine... dezamagire totala apoi... sunt defecte...
va pup pe toate....
iepumic spune:
asa-i camy dar eu stiu ce se intampla cand ma apuca cate un acces de "vreau ceva dulce".![]()
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
mvb spune:
Camy eu am facut dulceata de nuci verzi acu 2 ani. Am cules un sac de nuci verzi de pe marginea soselei
, ca la noi este o zona cu multi copaci fructiferi de-a lungul shushelei
.....si am cojit la nuci cu sotul vreo 2 zile si 2 nopti......si la urma ne-a iesit atat de multa dulceata, ca si acu mai am in frigider.....si cred ca si de-acu vreo 2 ani o sa mai am
......in perioada aia facuse mama o portie de dulceata de nuci, dupa ceva vreme, si sotului meu i s-a parut de vis.......patise exact ca in volumul lui Prouste.....si-a adus aminte de copilaria lui..............imi aduc aminte ca aveam amandoi niste maine ingrozitor de negre si urate
de la iodul care trecuse prin toate manusile.......nu stiu reteta pe dinafara, dar daca te intereseaza , cu placere fac rost de ea![]()
pupici la toate gospodinele

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................

.
va pup