Aspirante cu vechime "medie" (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

neata!
camy, ce bine suna "dulceata de capsuni". Mmm...mai-mai ca as face si eu...dar apoi daca o am la dispozitie va trebui sa o si mananc...si asta contravine incercarilor mele de a-mi mentine silueta....Mama ce pofta mi-ai facut.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza Oana...
eu pe aici.....nu stiu incotro sa o apuc.....

_
http://ariannam.sunphoto.ro/

Cand o vrea Bunul Dumnezeu cu ..... !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Neatza Oana...
eu pe aici.....nu stiu incotro sa o apuc.....

_

Si eu la fel.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Atunci hai sa ne luam de mana.....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Atunci hai sa ne luam de mana.....

_

Hai.

oana

Mergi la inceput

Fetelor, ajutati-ma si pe mine sa ma lamuresc intr-o privinta. Trebuie sa iau o decizie si sunt foarte in ceata.

In dec. 2008, valoarea progesteronului in z21 era 11.65 ng/ml (VN = 3.28-38.63 pt faza luteala).
In martie 2009, val. era de 2.68 nmol/l (VN = 5.3 - 86, faza luteala)., dar analiza am facut-o in z24 (parca) ca asa s-a putut.
Am primit recomandarea de a lua Utrogestan din z14 pana in z25.
Ar trebui sa refac analiza progesteronului in z21 luna aceasta dar pe de alta parte as vrea sa iau Utrogestanul in zilele recomandate...ca am motive sa cred ca poate, luna asta, cu putin ajutor de la Utrogestan...rasare soarele si pe strada mea. Asta ar insemna ca respectiva analiza nu ar fi concludenta daca o fac.
Hmmm....nu stiu cum sa procedez. Nu vreau nici sa mai aman analizele prea mult dar nici sa ratez o posibila sansa pt o amarata de analiza.

Ceva idei??? PLease?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetili!

Camy, ce harnicuta esti! Ca o mamicutza extraordinara.
Arianna,Oana,
Iepumic, parerea mea e ca progesteronul nu are rost sa il faci daca iei utragestan. Mai poti lua din z21 pana in z25, dar nu stiu cat de mult va ajuta...
Sau sa iei utrogestan si sa speri ca se prinde bebe si sa lasi analiza.

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Oana...cam la asta ma gandeam si eu ...ca "ce-i in mana nu-i minciuna", vorba ceea. Dar n-ar fi pe de alta parte rau sa vad cum s-a reglat progesteronul singur...fiindca eu am tiroidita autoimuna si am observat ca nea progesteronul variaza invers proportional cu valoarea TSH-ului...adica daca TSH e mare, progesteronul e mic si daca TSH e normal, progesteronul e iar normal. La ultimele analize TSH a iesit perfect...asa ca, de control, n-ar fi rau sa fac progesteronul sa vad cum se coreleaza cu TSH-ul.Uff...nu poti sa le ai pe toate, asa-i?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Eu in locul tau as face intai analiza. Si as incepe sa iau progesteron de luna viitoare. Dar este strict parerea mea.

Oana

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

buna fetele gospodinele!de la mine,vesti naspa.cred ca am avut vedenii,ca mi-am facut azi dimineata inca un test si mi-a iesit negativ...mama lui de test.oricum,nu ma mai stresez.asta e.ideea e ca dereglata cred ca sunt ca au stat rusii prea putin pe la mine...si eu imi facusem idei....

in alta ordine de idei,ca voi tot a-ti facut dulceata,si eu sunt harnicuta,am facut din nuci verzi,la care am curatat de mi-au iesit ochiiiii!!!!nu mai fac data viitoare ca imi mananc tineretileva pup

Mergi la inceput