Aspirante cu vechime "medie" (36)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
daaaaaaaaa...ma intereseaza reteta....
vreau reteta de dulceata de nuci..pls!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ardeleanu spune:
deci.te inarmezi cu rabdare.pui o pereche de manusi in maini si te apuci de curatat....apoi.le numeri.pt.120 de nuci,iti trebuie 1 kg zahar si 300 ml apa.pui zaharul cu apa la fiert,le lasi sa dea in clocot,cam 7-10 minute,apoi pui nucile si lasi sa fiarba la foc mic,pana vezi ca incepe sa se inchege...am uitat sa precizez,ca dupa ce cureti nucile,le lasi in apa 24 de ore.apa trebuie schimbata in 24 de ore de 3-4 ori.eu am avut 360 de nuci,deci 3 kg de zahar si 900 ml apa.mi-au iesit cam 6-7 borcane,nu foarte mari.dar foarte foarte buna dulceata.spor la treaba
siema spune:
fete- va urmaresc si eu de mult,,,citesc tot felul de subiecte si in sfarsit am gasit locul care mi se potriveste momentan- adica cel al aspirantelor; mai scriu si la subiectul "Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt"
Eu sunt Z10, dupa ce am terminat de luat closti; miercuri am alt consult cu echo pentru a vedea evolutia..a 4 foliculi ce aparusera victoriosi in ziua 7 cu niste dimeniuni....de 11- 13mm deci f normali;
Va doresc mult succes si sa speram ca vom veni cu vesti bune la sfarsitul lunii
Ema C
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ardeleanu deci.te inarmezi cu rabdare.pui o pereche de manusi in maini si te apuci de curatat....apoi.le numeri.pt.120 de nuci,iti trebuie 1 kg zahar si 300 ml apa.pui zaharul cu apa la fiert,le lasi sa dea in clocot,cam 7-10 minute,apoi pui nucile si lasi sa fiarba la foc mic,pana vezi ca incepe sa se inchege...am uitat sa precizez,ca dupa ce cureti nucile,le lasi in apa 24 de ore.apa trebuie schimbata in 24 de ore de 3-4 ori.eu am avut 360 de nuci,deci 3 kg de zahar si 900 ml apa.mi-au iesit cam 6-7 borcane,nu foarte mari.dar foarte foarte buna dulceata.spor la treaba http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email |
multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult de tot

ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
am si salvat reteta 
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
iepumic spune:
Neata!
Sa aveti o zi superba!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
vrmoana spune:
Buna ziua gagici,
Pe unde-mi umblati? Eu am fost la coafor, m-am tuns ca nu mai puteam de cald, am intrat intr-un magazin si mi-am luat niste sandale dragutze si ieftine, m-am urcat in masina si am venit acasa. Aaaaaa si-am fost si 2 ore la scoala, dar elevii si-au luat deja vacanta.
Va pup si aveti grija la caldura
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui siema fete- va urmaresc si eu de mult,,,citesc tot felul de subiecte si in sfarsit am gasit locul care mi se potriveste momentan- adica cel al aspirantelor; mai scriu si la subiectul "Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt" Eu sunt Z10, dupa ce am terminat de luat closti; miercuri am alt consult cu echo pentru a vedea evolutia..a 4 foliculi ce aparusera victoriosi in ziua 7 cu niste dimeniuni....de 11- 13mm deci f normali; Va doresc mult succes si sa speram ca vom veni cu vesti bune la sfarsitul lunii ![]() Ema C |
Siema bine ai venit in gasca noastra. Eu iti urez o sedere foarte scurta aici, adica sa mergi cat mai repede la Odisee.

oana
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui ardeleanu deci.te inarmezi cu rabdare.pui o pereche de manusi in maini si te apuci de curatat....apoi.le numeri.pt.120 de nuci,iti trebuie 1 kg zahar si 300 ml apa.pui zaharul cu apa la fiert,le lasi sa dea in clocot,cam 7-10 minute,apoi pui nucile si lasi sa fiarba la foc mic,pana vezi ca incepe sa se inchege...am uitat sa precizez,ca dupa ce cureti nucile,le lasi in apa 24 de ore.apa trebuie schimbata in 24 de ore de 3-4 ori.eu am avut 360 de nuci,deci 3 kg de zahar si 900 ml apa.mi-au iesit cam 6-7 borcane,nu foarte mari.dar foarte foarte buna dulceata.spor la treaba http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email |
Ardeleanu editeaza raspunsul asta, te rog. Bate spatii dupa fiecare propozitie pt ca s-a latit pagina.
oana
CrisaS spune:
Hai 'neata si de peste ocean!
AICI PLOUAAAAAAAAAAAAAA de-ti vine sa-ti bati copiii , care-i aveti!!!
Avantaj eu!
Va pup ..
Bre matali esti prefesoara??? Onutza?
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png