Timisoara Impreuna(152) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
vickip spune:
Netaza,
Ana
. Nu stiu la ce medic ai fost cu Luana, dar iti recomand cu caldura sa mergi la Lesovici Petru, e cel mai bun cardiolog pediatru din Tm si e un om "pita lui D-zeu".
Simo
nu am mai tinut cura....tot spun ca de maine, dar nu reusesc sa ma reapuc....
Restul fetelor
si va dau niste 

Sa aveti o zi faina!
andanii spune:
doris ce sa raportez 

io am niste nori desupra capului
ganduri rele .... chiar daca fac baie si plaja toata ziua meditez in voie ca si-asa n-am chef de altceva 

nu m-am mai cantarit de doua saptamani
a ajuns sa-mi fie frica de cantar
cad si eu dintr-o extrema in alta 

copilu azi e la premiere .... a luat doar locul III
de mai mult n-a fost in stare, nah asta e .... sanatos sa fie .... a decazut putin fata de clasele anterioare, i-au crescut cornitele si i-au luat-o fetele inainte cu romana ...
ana felicitarile mele lui Alex .... baiat ambitios de nota 15 ai
bravos 

pe restul va pup apasat ... nu-s in stare sa va iau pe rand pe toate 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
aidaciolac spune:
mooooama , ce rea esti andanii. Pai e bun si premiul III
felicitari la premianti 
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
emag spune:
Dana, felicitari pentru premiu! Cum spunea si Aida, e bun si premiul III!
Nu-i zi si lui, te rog, partea cu de de mai mult n-a fost in stare, iarta-ma ca-mi permit sa te rog asta...Premiile sunt premii si merita felicitari, dragul de el. 

Mariaa spune:
ma saboteaza 'astia', e clar...cand am si io 5 minute sa vin sa beau o
cu voi pica netul...
de sub birou, de pe birou
pup gaska 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
silvana75 spune:
'neata la mine
Ana, nu stiu ce are Luana dar daca Vicky pomenea de cardiolog pot si eu sa-l recomand pe Lesovici, fost la el cu Paul, om extraordinar. Doamne ajuta sa fie bine.
Doris, durerea de picior e tot de la coloana, apasa pe nervu sciatic.
Geta, marti merg la medic si abia astept 
Maria, da da inteles bine despre ce vorbesti 
Anadanii, felicitari, te rog nu spune ca n-a fost in stare de mai mult ...
ma duc sa bag o intravenoasa si ma duc in treaba mea
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
danitin spune:
Salutare! Is la lucru asa ca prea mult nu ma intind ... ca se uita unii peste umarul meu la ce clampan si nu e political corest sa fiu pe forum ... cand e atata de lucru!
Dar, Ana, esti totala cum le povestesti! Big kiss! felicitari pentru Alex. Eh, am tinut si eu tot felul de amintiri din perioada cand eram copil fericit si fara griji, s-a nimerit si rochita asta printreele. Cred ca am pastrat-o mai mult in amintirea bunicii mele, cea carem-a crescut. tare mandra mai era ea cand visa ca o sa devin balerina....
Andanii, el sa fie sanatos, premiul 3 e foarte bun, hai, nu mai fi suparici...
Aida, eu v-am anuntat ca vine furtuna ... mi-am facut datoria.
Dorisake, multumim. poate te prind azi pe ms....
Silva, las' ca poate nu era sa fie casa asta. Sigur gasiti voi ceva care sa va fie mai buna ...
Mariuca, hai afara de sub birou! Iti dau eu o seringa cu cafea.
Geta, problema mea nu e prea bine. Cum trece o criza se intampla beleaua si intru in alta. Ar fi necesara o vizita la doctor,dar mi-e tare frica si tot mai trag nadejdea ca poate, cu regim si tratament, scap ....
No, va las' momentan ca se aglomereaza ...
andanii spune:
offfff ce sa mai zic ... era o expresie de-a mea la suparare .... fiind obisnuita patru ani la rand cu primul loc .... anul trecut a fost in excursie in Ungaria pentru rezultate deosebite cadou din partea scolii, diplome de excelenta .... nah si-acuma a decazut putin si nu mi-e indiferent 

![]()
normal ca lui nu i-am spus asa .... totusi are 9.89 ca medie generala ... nu-s absurda .... sunt fff buni copiii din clasa lui 23 din 28 au luat premii si mentiuni , a fost o concurenta intre ei tot anul, diferenta dintre primii a fost foarte mica ... media generala a clasei este 9.40 ... o medie fff buna
multumesc oricum pentru felicitari si iertare daca am parut prea rea ... nu-s rea sunt doar putin suparata
va pup pe toate si multumesc pentru vorbele incurajatoaare 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
Mariaa spune:
mmmmmmmm.......
care veniti pe terasa la un martini cu gheata sau o bericioasa rece?!

haideti, ca toate trec si vin altele, sanatosi sa fim sa dam piept cu toate...
...mmmmmmmmm...

_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
Ana68 spune:
May Danoooo-andano...tu esti pe ale tale ,femeie?!9,89 e nota buna?!
Pfuai de steaua si de lunile si de soarele meu....FELICITARI MAXIME LUI ANDREI!!!!Bravo flacaului!
Noi am mai vorbit pe tema asta,a scolii,da?!Iti amintesti?!Hai...gandeste pozitiv si nu mai vedea partea goala a paharului....
Danuta...pai ma refulez si io cum poci....![]()
Vicki si Silvana,am mers impreuna cu Aiduka noastra la medicul care a avut grija de puiuta Ema....
In alta ordine de idei,sa va zic si voua,nush daca va 'ntereseaza au ba,dar io scriu...am sunat,Aidule,in seara asta la Cluj,am vorbit cu domnul doftor recomandat si omul mi-a zis ca nu-i absolut nici o graba,ca nu-i nimic grav si ca sa-l sun pentru programare in septembrie,dupa ce initial mi-a spus de octombrie....si pe mine m-a luat panica si i-am zis ca e prea mult pana departe....asa ca o sa sun la sfarsit de august,inceput de septembrie,sa programez mandrulita la doftor la Cluj....pana atunci...sa fim sanatosi.
Dorisescu....esti ok?
emagule....saru-mana de vorbe bune...nu stiu de ce nu te-ai putut blogui pe la mine,habar nu am,ca setarea este sa bloguie cine vrea si cine doreste,no limits.Ce face creata de Ziana?Cum merge treaba cu Bubu?
Simonelu,Andule....che faceti?
Mah,dar urat imi arata gleznele....sunt indigo la culoare si nu ma doare unde e locul indigo,ci mai la dreapta sau mai la stanga de locul colorat.....vorba lui Marius,ca as fi grasanca ,de aia....![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri