Timisoara Impreuna(152) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
ano sa stii ca eu nu ma supar de nici un fel daca ceri ai a doua parere si mi s-ar parea foarte normal daca ai face asta. Interesant e ca fetele au recomandat un medic de care eu nici macar nu am auzit ... asa ca nu stiu ce sa zic referitor la d-lui ...
Oricum , dupa cum ti-a zis si dr Doros nu e nimic urgent si asa a zis si dr de la Cluj ...
Acum asa cum zici si tu , asa zicem si noi , sa fim sanatosi pana atunci si vom mai vedea si ne vom mai interesa.
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
Ano, te rog sa remarci ca v-am chemat la o bericioasa pe terasa, nu la o tigare ![]()
suntem pe val, sper sa nu se sparga valu
ca sa zic asa ![]()

pup la inimioara mandrulitza 
Andaniiiiiiii, bad girl, bad girl! ntz,ntz
io doctor ajungeam de ma facea mama asa dejteapta...bravo lui!
iar pe tine te tzuc cu drag 
pfuai ce ma bucur cand pustimea ne da peste nas si pica toate alea gen: pe vremea noastra moama ce mai invatam...bravo lor!!! 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
andanii spune:
offf fetelor 
va multumesc pentru ca existati 
ano nu stiu ce are Luanuta ... te citesc da nu prea inteleg , cum sa nu vrem sa stim .... sper ca nu e grav 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
Ana68 spune:
Aidukule....nu cred ca trebuie sa mai merg si la a doua parere,caci toate cele trei pareri au coincis:si medicul din urgenta,de la radiografie mi-a spus aproximativ la fel ca doamna doctor Doros la care am mers,la fel ca si doctorul de la Cluj....care e un tip nemaipomenit,care vorbeste atat de cald si apropiat si atat de...ardeleneste...
Deci eu una m-am mai linistit in privinta Luanei,am citi si aici pe forum un subiect asemanator....asa ca astept luna septembrie....cu nerabdare!
![]()
Simonelule....spune la omu' cu valu' ca tragem chef daca o tine calare pe tzunami tot asa...bravo!![]()

andanii....vorba lu' Simona,cu doctoru'....dar io ma facea Dumitru Prunariu,sa mor io!![]()
Tzuc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
silvana75 spune:
salutare,
Aida, dr. Lesovici avea cabinet pe vremea cand am mers eu cu Paul langa policlinica de copii, la centru Hipocrate parca se cheama. Dupa cum descrie Ana, Luana are probabil aceeasi chestiae ca Paul ... la fiu-miu se aude si un suflu care e functional si la fel nu s-a inchis ceva acolo, cand ne-am dus prima data aici la medic cu copilu i-am spus dr de suflu, l-o ascultat si zicea ca nu il aude
... io sigur nu ma faceam doctor ca nu tin minte denumirile alea nici in ruptu capului ![]()
Maria, o bere vituala beau si io cu voi 
Va tzuc, noapte buna
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
geta_florina spune:
buna dimineata

Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Neatza...
Mai dau si eu cafea...

poate vine Dana...
si iar ne goleste...![]()
Ce-i linistea asta?
ia va rog...mobilizarea...
Credeam ca va gasesc la capitol nou...![]()
Ieri am fost bubulina gospodina...in lipsa de mamanu...
si m-am delectat cu o ciorbitza de burta de pui si un chec aperitiv...
iaca www.dorisalina.blogspot.com/" target="_blank">dovada vredniciei mele
Checul s-a mancat tot...ciorbita avem pe azi si maine cred...
mai fac doar pireu cu snitele si ceva salata pentru azi la pranz.
Fugim pana la Muscoi, ca nu-mi place cu ce tuse a ramas Ines...tare mi-e sa nu fi trecut la plamani.
Duminica vrem sa mergem la Ungarica, de data asta cu Inesuca, ca are fata pasaport nou noutz...trebe inaugurat.
Ma apuc de pozele de la serbare, ca tot m-ati intrebat de ele...
Sunt prin zona...
Aaaaa, maine am o saptamana fara tigara...aplauze, da?![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
'Neata si de la mine,fetele....sa aveti o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
andanii spune:
buna dimineata fetele
doris la cat mai multe saptamani fara tigara 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"