Timisoara Impreuna(152) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
hello , ce se intampla afara
... se pare ca o sa dorm cu cainii in casa ... vai ce furtuna 
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
piatra 

may , am intrat in garaj si Liza are pupilele dilatate si tremura toata si nu o pot calma nicicum ... ce sa fac?
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
implinire
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
monica-elizabet spune:
buna noaptea tm 
felicitari alexutului de ana pentru rezultatele f bune 
multumesc de urari tuturor...acum suntem ok...dar cum zic hop...stiti voi...vine alta buba ![]()
Maria, n-am facut mare lucru, o supa, o tocanita de cartofi cu carnita de vita si salata verde si ca desert niste Pufoase cu umplutura de cozonac cu nuca luati de serviti si voi...ca sunt destule ![]()
noi avem 4 zile mini vacanta...sa vedem cum ii distrez pe pitici...insa pe-aici pe-aproape ca-s numa' eu cu ei...
somn usor tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Mariaa spune:
pfuai Monica, mi-ai trezit papilele gustative instant! si dupa ele si io
cum arata pufoasele alea, mori incet...se fac greu?
la o cana de
cred ca-s numai bune!
Aida, mai respira Liza?!
ca Titza mea e varza...ce-a tunat si plouat si pe aici, cred ca-s pe jos caisele, musai sa verific mai incolo.
Silvana, felicitari
dar eu tin pumnii anul scolar urmator sa-l faceti altundeva
urarea asta-i cu bataie lunga, sper sa nu ma intelegi gresit
cum ti-e piciorul azi? 
ce as lenevi azi, n-am chef de nimic, da' de nimic..as dormi ca nimica azi. ma duc insa sa-mi fac o intravenoasa cu cofee poate, poate da domnu sa dau drumul la 'motor' ![]()
tzucuri multiple si sa aveti o zi faina si cu soare in suflet 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
aidaciolac spune:
'neata si eu cu ochii abia mijiti ...
... sa stii ca le-am lasat in garaj cu lumina aprinsa si eu am dormit in canapea si cu tv aprins , parca era mai calma cat mergea tv , ma mir ca nu a mai intrat in casa , mai ales dupa ultima rabufneala cand eu ziceam ca gata s-a terminat ...
si le-am sculat dimineata si le-am invitat afara , pt Liza a fost mai greu ca a trebuit sa auda ea si sa vada ca eu stau afara ca sa iasa si ea ... , dar le-am pregatit mancare la toti inclusiv puradeii aia mici si le-am facut din ciorba de fasole cu ciolan care era prin frigider , am mai adaugat apa si paine si au mancat ca fomistii TOTI fara exceptie ...
, ba da , cu o singura exceptie , Floare vad ca nu a venit ... cred ca a fatat azinoapte cu nebunia aia ... problema e ca nu stiu unde
... masina deja spala ... cred ca ma mai bag la nani 1h ![]()
hai o zi buna sa aveti 
Aida ... 25+
Poze cu noi
geta_florina spune:
buna dimineata

pfuai, ce furtuna a fost aseara ...
Aida si-a revenit Liza din sperietura? si lupul pe care-l are mama la arad tot asa face. intra in casa cand incepe sa tune si-acolo sta cuminte si doarme, insa cu nici un chip nu-l poate scoate afara pana nu trece furtuna.
Monica m-ai disperat cu "pufoasele" alea
ce mancaruri faci .... nu ma infiezi si pe mine? cu toata familia ![]()
Silvana lasa nu te necaji, ca poate o sa gasiti o casa si mai frumoasa si mai potrivita pt voi. bafta pe mai departe. n-ai fost la medic sa vezi care-i treaba cu spatele si cu piciorul? aa, si felicitari pt Paul. 
Ana cum mai sunteti? v-ati mai revenit? felicitari pt Alexandru al tau! 
Dana rochita aia are atatia ani? pai ... arata grozav de bine ...
tu cum te mai simti cu problema ta? 
Mariaa si voi ati dormit cu cateii in casa azi-noapte? 
Doris care-i baiul? cine te-o suparat asa de tare? 
Andanii vad ca voi n-aveti nici o grija ... plaja ... baie ... ![]()
Deya ai disparut? pe unde esti?
tot poporul ...
sa aveti o zi faina
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Ana68 spune:
Va salut si eu dragelor....dupa lupte seculare apar si io p-acilea....nu dati cu chietre dupe mine![]()
Dorisache,iertaciune ca n-am gavarit amandoua aseara....te tzuc fata draga si daca e nevoie de ceva,numa' spune...
Aidukule,te pup rau...cu animalutele...nu stiu....la chestii de astea ,baga-i Lizei extraveral in haleala...zic si io...
Silvana,felicitari de realizarea lui Paul!Imi pare rau de afacerea cu casuta,poate si asta e cu rost....probabil ca pentru voi se pregateste ceva la care nici nu ai visat....
Getutule,sar'na...suntem bine!Cumm e Alexutu tau?Pup scumpul frumos!
Danuto....m-ai spart cu rochita din antichitate si cu spiridusa bestiala....ce sa mai zic,fata draga?!Am ramas perplexa...cat e de frumoasa Loriana,ce bine ii statea in rochita aia superba si...am ramas masca:de atunci pastrezi rochita?Mooooaaaammmmaaaa,cata rabdare ai!In alta ordine de idei,referitor la necazul nostru,n-am ce si pe cine sa anchetez....iar stirea a fost pe protv timisoara(scriu asa,ca sa nu para reclama).Iar fatuca cu microfauna in brate si fustita pana la buci,impreuna cu flacaul cu camera pe umar,parca erau picati de pe alta planeta si in loc sa ne intrebe pe noi,impricinatii,care stateam pe acolo si ne uitam la ei,ce s-a petrecut...ei stateau de vorba cu un flacau de la smurd,care nici ala nu stia pe ce lume se afla si caruia i se intzepenisera pupilele intre tzatzele don'soarei.....asa ca tatal inconstient a pus in pericol viata propriilor lui copii,angajandu--se in depasire....si pentru cei ce nu stiu,soseaua era goala pushca...nici o masina la orizont.iar tatal nici macar nu are permis,nu a avut niicioddata si nici nu vrea sa aiba.Nah,ca m-am descarcat![]()
Vicki,saru-mana,dragule....am vorbit si cu Horia aseara...sa speram ca va fi bine....
adi-adi...asta este...scria cineva pe blog,ca degeaba esti sofer incercat si sti sa faci ce trebuie,daca pe sosea trebuie sa te feresti si sa intuiesti pe altii,decat sa ai grija sa sofezi cum trebuie.Multumes!
andaniii,multumesc de sms si multumesc de grija...o sa fie bine...trebuie.
Monica,multam' de pufoase...si ma bucur ca sunteti bine...
Simona...pupaturi....
Anda,da seim....pupam....
emag,deya,Laura,Mihi,criss....pe unde 'or fi fiiind fetele astea?In vacanta?
No,dragelor,pe langa reparatul masinii,,mai avem un hop cu Luanuta si pot spune ca am trecut cu bine de griji...Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
emag spune:
`neataaaaa!
Ana-ti-am scris vreo 3 comentarii pe blog, da` din motive care ma depasesc, nu apareau nici cum. Slava Domnului ca sunteti bine, ca ai fost stapana pe situatie... Sper ca nu s-au speriat copiii prea tare...
Felicitari pentru Alex!!!
tare!
Aida, tare chestiunea cu zilele de nastere - saru` mana! Pisoii tai sunt nemaipomenit de frumosi.
Simo, pup!
Pup fetele toate, toate, o zi frumoasa sa aveti, diseara ziceau astia la stiri ca iar avem program de furtuna.
Doris-Alina spune:
Neatza...
Vin si io cu cafea...sa fie...

Nici eu nu am dormit cu furtuna asta...
Aida, a fost piatra?
Sa stii ca se potriveste la fiecare chestia cu ziua de nastere...
Silvana, am citit de casa, chiar pica toata afacerea? deci o iei de la capat? ce sa-ti spun decat sa ai rabdare, cumva, candva, o vei obtine...
Felicitari lui Paul!
Tu cum esti cu coloana? ai fost la medic?
Acum vad ca ai ceva la picior...romantism sa fie?![]()
Ana, felicitari lui Alex! am mai spus-o...ai un baiat exceptional...
Sper ca sunteti mai bine...Luanutza cum e?
Dana, frumoasa povestea rochitei...minunata...
Mihi, vad ca esti in pregatiri de botez, nanasha mare...las ca-i bine...
Lori, Arpi? au avut serbari? cum a fost? pui ceva poze? americanu creste?
Monica elisabet, sper ca v-ati facut bine...
Mi-ai zapacit papilele gustative cu pufoasele alea...
Andanii, tu ce mai zici? raportezi ceva? io nu mai raportez, doar incerc eroic sa ma abtin, caci am o foame...de cand nu mai fumez...tare greu de controlat...
Geta, cum e Alex? sper ca mai bine...si Ines mai tuseste...
Adi, merci pentru melodie...mi-a placut...
Maria, sub mormane de hartzoage...cu gandul la concediu...![]()
Hai te 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories