Visele erotice...Povestile noptii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

La ora asta sunt secretara.

Asa...si......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
Asa...si......

Si se pare ca ies cu seful la o cafea ... si o discutie despre perpetuarea speciei umane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
Fata iesi mai repede din frigider pana nu te racesti de tot.

Offf, maica, ote de unde mi se trage mie spondiloza asta ... Bai, si doar m-am grabit, m-am bagat repede sa-i iau barbatului niste capsuni de la rece din frigider si m-ai si surprins

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Citat:
Ai vise erotice okay.....dar e f prost.
Ideea este ca viata reala sexuala trebuie sa fie cu 1 pas inaintea visului...sa nu mai ai la ce sa visezi tu

De multe ori viata reala nu e accesibila ptr.toata lumea.Ce te faci daca intr-un cuplu , ea femeia gospodina , serioasa , imbracata intr-un capot din ala matlasat in patratele , lung pana la glezne , cu baticul facut nod in motul capului ...camesa de noapte a la bunica ..pai ce sa i se mai ...aluia doamne sfinte?!
Asa ca se gandeste si el la alte minuni , la Xena , la vre-o imparateasa...
La fel si ea , daca barbatusu e jigarit si vai mama lui , neras de-o luna , mai pute si a alcool de la 7 poste , crezi ca se mai uda saraca fata?
Se viseaza si ea cu James Bond , Keanu a lu Reevs ...poate chiar ii vine sa il ia la o serie de bice sa-l trezeasca pe ala din starea aia de leneveala.

pai tu crezi ca aici recunoaste cineva ca sta in capot si are par la subrat si pe picioare si barbatul e jigarit si miroase...
vezi..audienta e gresita si nu tine cu tine

hai si tu cu ceva mai palpitant ...ceva nou si nemaiauzit

Mergi la inceput

Da dece nu vii tu cu ceva mai palpitant ..ca te vaz expert

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ieri noapte, dupa muuulta vreme am avut un vis semi-erotic i-as spune..
Se facea ca eram la o sala de sport, m-am exersat si dup'aia m-am dus la vestiar unde erau si dusuri unisex.
Langa mine, un tip - cel mai cel dintre cei mai cei, se spala tacticos.. era plin de clabuci asa ca nu am vazut decat conturul corpului.
mi-am scapat sapunul pe jos si el (amabil fiind) incerca sa ma ajute sa il gasesc.
Astept sa visez continuarea ca imediat dupa faza cu sapunul scapat pe jos am auzit un planset si a trebuit sa merg la fii'mea. :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

ieri noapte, dupa muuulta vreme am avut un vis semi-erotic i-as spune..
Se facea ca eram la o sala de sport, m-am exersat si dup'aia m-am dus la vestiar unde erau si dusuri unisex.
Langa mine, un tip - cel mai cel dintre cei mai cei, se spala tacticos.. era plin de clabuci asa ca nu am vazut decat conturul corpului.
mi-am scapat sapunul pe jos si el (amabil fiind) incerca sa ma ajute sa il gasesc.
Astept sa visez continuarea ca imediat dupa faza cu sapunul scapat pe jos am auzit un planset si a trebuit sa merg la fii'mea. :)

Asta o fost semn ca data viitoare sa folosesti shower gel
Deci baga-te la nani sa ne povestesti si restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

de c#305;nd intru pe D.C.este pentru prima data c#305;nd am r#305;s cu lacrimi,va multumesc,tuturor.Dupa o zi de munca at#305;t de grea ca cea de astazi...s#305;nteti super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

(soryy,rescriu).de cind intru pe D.C.este pentru prima data cind am ris cu lacrimi,va multumesc,tuturor.Dupa o zi de munca atit de grea ca cea de astazi...sinteti super

Mergi la inceput