Visele erotice...Povestile noptii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Guestus, frate, nici eu nu cred in "explicarea" viselor. Am gasit acel articol si l-am postat pt amuzament si comentarii.
Sunt de acord cu tine in privinta vietii sexuale din realitate.
Dar cum pot face sa "previn" visele, in general? Sa dorm conectata la aparate si, cand incep sa visez, beeeeep , sa piuie masinariile?

P.S. Da' pot sa visez noaptea ce am "executat" ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
Ai vise erotice okay.....dar e f prost.
Ideea este ca viata reala sexuala trebuie sa fie cu 1 pas inaintea visului...sa nu mai ai la ce sa visezi tu

De multe ori viata reala nu e accesibila ptr.toata lumea.Ce te faci daca intr-un cuplu , ea femeia gospodina , serioasa , imbracata intr-un capot din ala matlasat in patratele , lung pana la glezne , cu baticul facut nod in motul capului ...camesa de noapte a la bunica ..pai ce sa i se mai ...aluia doamne sfinte?!
Asa ca se gandeste si el la alte minuni , la Xena , la vre-o imparateasa...
La fel si ea , daca barbatusu e jigarit si vai mama lui , neras de-o luna , mai pute si a alcool de la 7 poste , crezi ca se mai uda saraca fata?
Se viseaza si ea cu James Bond , Keanu a lu Reevs ...poate chiar ii vine sa il ia la o serie de bice sa-l trezeasca pe ala din starea aia de leneveala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Qsar, yeeee, ! Ai pus "punctul pe i" sau mai degraba "degetul pe rana" barbatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui conchita

nenica, numa preotese de cult stravechi, castele, sclavi, strajeri, sulite...astea-s recapitulari in subconstient pentru teza la istorie de-a doua zi, nu vise erotice. :-))

spune concito...sa stim cu cine vorbim aici...ai vise erotice sau nu?

folosesti pluralul majestatii sau te ascunzi in spatele gastii pentru ca nu ai curajul sa recunosti ca fantezia ta suprema e sa stii cu cine vorbesti aici? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Visele mele erotice sunt diferite de comportamentul din viata reala. Sunt mai perverse, uneori violente, mai indraznete. Probabil,in subconstient imi doresc chiar sa se intample ceea ce visez. Dar, in timpul partidelor nebunesti, minunate de altfel, cu sotul meu, nu am curajul sa experimentez tot ce-mi apare in vis. Sunt placut si "umed" impresionata uneori de ceea ce sunt in stare in visele mele. Dar nu reusesc intotdeauna sa-mi infrang inhibitiile, sa pun in practica fanteziile erotice ce-mi tulbura somnul agitat.

...ai descris perfect, mult mai bine decat as fi putut eu descrie visele mele erotice Sunt atat de diferite fata de ceea ce eu traiesc, fata de ceea ce sunt eu in viata reala
Cu toate ca sotul meu e deschis la orice, eu nu pot sa ma "dezlantui"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

si io care vroiam sa cumpar revista Ioana pt retete! Auzi, pai dupa asa articol chiar s-ar putea sa ma visez preoteasa de cult stravechi , sper numa sa nu fie asa straveche sa ma "miroase" omu' ca noaptea-s ocupata - ca stau cu mana lui grea pe

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica
Cand s-au apropiat si respiratia lui grea s-a amestecat cu rasuflarea ei sacadata , mana lui grea , fierbinte , energica i-a atins sanii.Atunci s-a dezlantuit uraganul.Simturile ei au explodat intr-un orgasm violent.

Saraca, , sper ca nu s-a lovit prea tare
Citat:
Se repede spre el cu bratele deschise , parca pluteste , se loveste de noptiera , cade din pat si se trezeste.

Mie, una, imi e ciuda , oi fi visand eu ceva noaptea - da' la naiba , uit tot . Cine stie ce ratez

Norocul meu ca mai visez cu okii deschisi

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Mai fetelor, indrazniti si surprindeti-va sotii cu tupeul de a va transpune visele in actiuni , si sa vedeti ce usor ii convingeti dupa asta , sa duca gunoiul sau orice altceva fac nazuri ca nu pot face...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

si io care vroiam sa cumpar revista Ioana pt retete! Auzi, pai dupa asa articol chiar s-ar putea sa ma visez preoteasa de cult stravechi , sper numa sa nu fie asa straveche sa ma "miroase" omu' ca noaptea-s ocupata - ca stau cu mana lui grea pe
Citat:
Cand s-au apropiat si respiratia lui grea s-a amestecat cu rasuflarea ei sacadata , mana lui grea , fierbinte , energica i-a atins sanii.Atunci s-a dezlantuit uraganul.Simturile ei au explodat intr-un orgasm violent.

Saraca, , sper ca nu s-a lovit prea tare
Citat:
Se repede spre el cu bratele deschise , parca pluteste , se loveste de noptiera , cade din pat si se trezeste.

Mie, una, imi e ciuda , oi fi visand eu ceva noaptea - da' la naiba , uit tot . Cine stie ce ratez

Norocul meu ca mai visez cu okii deschisi

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Fata iesi mai repede din frigider pana nu te racesti de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Hahaha

Fetelor, nu mai stati pe tanjeala si sa visati la cine stie ce cavaler calare pe cal alb; aveti propriul barbat, alaturi de care puteti experimenta tot felul de fantezii. Vor fi foarte fericiti de noile sotii din dotare.

Mergi la inceput

La ora asta sunt secretara.

Mergi la inceput