nastere fara tati...
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
O fi nascut Livia? Nastere cat mai usoara si o bebelina sanatoasa, grasuna, frumoasa si vesela iti doresc! Si multa putere sa treci peste greutatile astea
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
fecian spune:
Draga mamilivia,
Din ce am citit vad ca esti o femeie puternica. E suficient caci de asta ai nevoie pentru a-ti creste copilul. Poti sa o faci cu sau fara ajutorul lui.
Da ar fi frumos sa fie acolo. Pacat ca el nu a stiut sa va aprecieze pe amandoua. Orice ar fi fost in capul lui, nu te mai gandi. Nu merita.Si...nu-l uri pe barbatul care ti-a fost alaturi. Pana la urma o parte din el supravietuieste in minunea ta. Iarta-l, uita-l si mergi mai departe. Viatza ta va capata alt sens cand minunea ta va aparea! Vei inflori cu fiecare zambet al ei, cu fiecare gest al ei.Ai sa vezi, timpul trece repede.
Cred ca timpul a trecut, ranile s-au mai inchis, iar venirea pe lume a iubirii tale ti-a dat un nou sens in viatza.
Succes in noua ta meserie de mamica!
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
lacramioara2 spune:
MamiLavinia, ai vreo veste si pentru noi cele care am citit ce ti s-a intamplat? Eu am o poveste similara, doar ca tanarul a plecat speriat in luna a doua. Am ales sa pastrez fetita, sunt in saptamana 17 acum si trec prin cosmarul prin care ai trecut si tu.
Asteptam vesti de la tine
Saptamana 16+
lacramioara2 spune:
si acum trebuie sa iti mai dau si un mielult pentru ca te-am botezat mamilavinia in loc de mamilivia
Saptamana 16+
fitzoshica spune:
mamilivia te pupacim si noi ......suntem in aceeasi situatie ca tine...printesa mea vine pe lume la mijlocul lui august si suntem singure din februarie cand tati a decis ca nu ne poate fi alaturi.....pierderea lui.....vei vedea ca Doamne -Doamne va va ajuta sa treceti peste greutati si veti fi cele mai frumoase si cele mai fericite .....suntem alaturi de voi si mult noroc la inceput de drum pentru sufletelul tau
35 de saptamani
raluca30 spune:
si eu sper ca ai nascut si sunteti sanatoase:)
Imi pare rau sa citesc ca mai sunt si alte viitoare mamici singure,dar curaj curand o sa va bucurati de cel mai frumos cadou din lume,un bebe si sunt multe femei care va invidiaza pentru asta
iulie.aug09 spune:
Mamilivia a nascut o frumusete de fata cu ochi albastri. E bine, se acomodeaza una cu alta. Detalii desprte situatia ei nu stiu insa
lacramioara2 spune:
mamilivia, eu ma bucur enorm ca ai o frumusete mica cu ochi albastri. Abia asteptam sa auzim vesti de la tine si sa vedem poze cu fetita.
Cand ai timp da-ne de stire, pe mine chiar ma intereseaza ce faci, ce simti, ce mai stii despre tatal copilului.
Doamne ajuta sa va fie bine
Saptamana 17+
lacramioara2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fitzoshica mamilivia te pupacim si noi ......suntem in aceeasi situatie ca tine...printesa mea vine pe lume la mijlocul lui august si suntem singure din februarie cand tati a decis ca nu ne poate fi alaturi.....pierderea lui.....vei vedea ca Doamne -Doamne va va ajuta sa treceti peste greutati si veti fi cele mai frumoase si cele mai fericite .....suntem alaturi de voi si mult noroc la inceput de drum pentru sufletelul tau 35 de saptamani |
Biata de tine! Si din februarie nu mai ai nici o veste de la el? Cum te simti, cum ai trecut toata aceasta perioada? Povesteste-ne daca poti, te rog
Saptamana 17+
fitzoshica spune:
felicitari si numai bine pentru mamilivia si pt fetitza ei cu ochi albastri......sa va dea Doamne -Doamne sanatate si numai realizari....
cat despre mine vreau sa spun ca sunt foarte bine ...astept cu nerabdare momentul cand imi voi tine printesa in brate....despre tati nu mai stiu nimic.....la vreo 2 saptamani dupa ce a decis ca nu poate fie cu noi(in urma ultimatumului pe care i l-am dat...ori cu noi ori cu iubita lui-ca avea pe una divorta cu un copil de 6 ani de prin ianuarie) am aflat de la prieteni binevoitori ca a plecat din tara....nu a mai dat nici un semn.....si nu ma deranjeaza deloc...decat cu un asa barbat langa mine mai bine singura.....iar fetita mea va fi cea mai fericita si iubita......am mare noroc ca parintii mei m-au inteles si mi-au fost alaturi ca sa nu simt lipsa lui prea mult....am plans si eu dupa el(un timp) apoi mi-am revenit....iubitica mea nu are nevoie de o mama care sa planga si sa traiasca in trecut....vom avea o noua viata impreuna...si poate ca odata si odata va aparea si un "tatic" ïn viata noastra......dar sincer consider ca nu e neaparata nevoie.....
va pupacim pe toate ,iar celor care sunt in situatia noastra le spun doar ce mi-a spus si mie tata:"fiti barbate".....un copil e cel mai frumos dar de la Dumnezeu....chiar daca esti singura ,chiar daca esti cu cineva ...
o zi frumoasa si numai bine
mami si fitzoshica