PRIETENE FARA TITLU (38)
Raspunsuri - Pagina 17
Bee spune:
Buna fetele.
In sfarsit am internet! Era ars modemul de la furtuna de saptamana trecuta. Cica a venit ceva curent pe firul de telefon, de la descarcarile electrice.
La noi caaaald, foarte cald. EU cu treaba in Buc zilnic. Ieri am fost si la doctor. Si am carat-o pe Ana dupa mine. Am urcat si coborat la scari de metrou, de mi s-a urat. SI am circulat pe jos si la pranz, ca sa ma bata soarele-n cap cu spor, ca am avut de platit facturi si alte alea. Una peste alta, noi suntem ok (eu si bb din burtica). Doctorita pleaca in concediu pana la sfarsit de iulie cand eu voi fi in 36 de saptamani!
Deci tb sa-mi pun dop sa nu vina bebe. Si sa stau cuminte. Oricum pana se intoarce ea pe 27 iulie, mi-a facut 2 programari la un doctor care-i tzine locul si musai tb sa ma vada si la o eco la 34 saptamani. Era doctorita mea multumita ca cica baiatul meu nu are nici o treaba cu coluk. Adica nu-i cu capul in jos, nu pune presiune pe col, operatie si segmentul inferior al uterului (unde pot aparea probleme). I-am zis eu ca si 1+ 2 au fost la fel: tumbe in burtica la greu, numai in pozitie regulamentara n-au stat!
Am ajuns azi chiar si la medicul de familie. Biata femeie s-a minunat cand m-a vazut gravida in 7 luni. Deci va mai avea un bebe mic in ingrijire (la vaccin).
Ai mei cei mici sunt cam obositi, de la caldura si drumuri cred. RAzvan e disperat cu maselele cred. Masele care nici gand sa iasa! 
INtre timp
si voi mai reveni. De saptamana viitoare stau si eu mai mult pe acasa, deci mai mult timp de net.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
gabitz78 spune:
bee - chiar nu mai stiam nimik de voi.vroiam sa trag nitel de urechi...ca n-ai mai trecut pe la papaashi.
sarcina usoara in continuare si pupici nazdravanilor.
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Sunt cam fara chef azi, imi beau cafeaua si astept sarcinile de servici. Inca nimeni nu m-a bazait la cap, ceea ce e bine. Ieri am fost cu Diana la ziua verisoarei mele, acolo a mai venit o fetitza draguta foc de un an si 9 luni. Printre altele, maica-sa imi spunea ca fetitza e selectiva la copii, ca se indeparteaza de cei murdari, de fapt, nici ei nu-i plac aia cu unghii negre si nespalati etc. Fir-ar, am vrut sa-i zic cateva, dar m-am abtinut. Vecinul meu e mereu murdar, il spala ma-sa si peste 10 min e la fel, ca se joaca la nisip, se arunca pe jos...e copil, ar insemna sa-i interzic Dianei sa se joace cu el? Ce prostie...asta chiar e cel mai absurd criteriu posibil.
Ursu, Diana o ajuta la facut placinte pe soacra-mea, la mancat mai putin...ii place sa framante aluatul, sa-l intinda cu sucitorul, are unul mic primit de ziua ei, mor de ras cand o vad.
Voi nu aveti sansa sa va mutati din Berceni in alt cartier, mai linistit al Bucurestiului? La schimb.
Moni, ce fain e hotelul
. Si piscina, are Diana loc de balaceala. Poate o invata ai tai sa inoate, tare bine ar fi...
Da, a mers critica. Critica ratiunii pure
!
Anamaria, tot raul spre bine cu boala Clarei.
La voi daca sunt asa calduri mari, e mai ok sa stati in casa, nu aveti aer conditionat? Biata Clara, de la calduri are mancarimi, nu? Aia-i mai nasol...Tu ai pielea alba si sensibila, te si vad rosie ca racul, trebuia sa stai treptat la soare.
Bee, maseuza mea si-a ars centrala de la furtuna. Asa ca, ai scapat relativ usor. Tu la cati km stai de Bucuresti, de te plimbi lejer? Ma bucur ca e totul ok cu bebele, sa stea/stai cuminte pana la termen. 
Ma duc sa caut pe cineva sa-mi spele masina.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Eu si-azi harnica foc,am facut rapid niste spanac - imediat si merg sa il mananc cu ou
Am pus la spalat inca o tura din hainutele pentru bebe (ieri am pus prima tura) ,le-am strans pe cele uscate ... de calcat nu cred ca m-apuc azi,ci intr-o zi mai racoroasa
Si oricum mai am inca vreo doua ture de pus la spalat in afara de-astea - o tura o fi doar cu lenjerii de pat,paturici ... Aaa si inca o tura cu cele pentru bebelina nepoatei,de-astea uitasem.Poate plec vineri spre Oradea,asa ca azi le bag si pe-alea la spalat,sa le am pregatite.
Pentru mine ca bagaj de spital,inca n-am pregatit nimic,ar fi cazul,deci trebuie sa caut pe DC niscaiva lista cu cele necesare,ca nu mai stiu ce si cum.
Cu Diana tocmai am vorbit,acum sunt in camera si penduleaza intre colorat si iesit pe balcon, pana merg la masa.
Au fost la piscina hotelului de la 9 la 11,mami zice ca e super faina apa,bazinul e mare,au si chez-longuri ,sunt si destui copii in hotel . In plus e gratis pentru cei din hotel.
Aseara au fost la strandul cel mare renovat dar tarziu ,de la 17 la 19 ,ca Diana a dormit de pe la 14 pana aproape la 17.Si-acolo e fain, bazin de copii cu tobogane,bazin mare cu tobogane mari,bazin cu valuri ... dar intrarea e 20 de lei de persoana
Mi se pare scump pentru ca-s obisnuita cu strandul nostru - muuuult mai mare - unde pana anul trecut era 2,5 lei intrarea.Anul asta a ramas 2,5 lei doar in zona cu terase,iar la bazinele renovate - cu apa calda deja si inclusiv bazin cu valuri (pe mine una nu ma incanta asa ceva) - e 7,5 lei intrarea.Atata ca nu-s tobogane ...
Fug sa mananc
si revin prin zona sa va mai raspund. Pe urma ma apuc iar de acte ...
MONI
31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Hai ca m-am intors ... Asa m-am obosit,gafai de numa' si chiar n-am facut mare lucru,doar am intins hainutele la uscat si-am fost la frate-meu dupa sacosa cu cele de fetita,le-am pus si pe-alea la spalat deja.Mai am o gramada roz bonbon plus rochite la socru-meu,o sa le aduc si pe-alea.Daca cumva ma duce frate-meu cu masina ,i le duc acum toate nepoatei,iar daca merg cu trenul o sa i le duc doar pe cele micute.Nu stiu cum sa fac,ca mami zicea ca vor baga si o plimbare la tara intr-un We - sunt doar 40 de km de la Oradea pana acolo si as fi mers si eu.Dar azi mi-a zis ca doar in celalalt WE vor merge,ca WE asta i-au planificat nepotii/nepoatele din Oradea sa mearga pe la ei.Eu as pleca acum vineri, dar ca sa prind si iesirea la tzara
, ar trebui sa stau vreo 10 zile pe-acolo ... si mi-e ca o fi cam obositor in starea de balena in care-s momentan.
ANAMARIA bine ca e mai ok Clara! Cu canicula aia si eu zic ca era bine sa va puneti aer conditionat si sa stati cuminti acasa.Tu de ce nu te dadusi cu crema de protectie daca ai stiut ca stai atat in soare?
Distractie placuta la balaceala ... ce va pasa
Da' ajung io in Felix,tot ma imersez si eu p-acolo prin bazin,n-au decat sa se holbeze aia cat or vrea la mine 
BRANDUSA deci si voi va luptati cu canicula, tu si cu drumurile pe deasupra! Bine ca sunteti ok tu si bebe ,asta e important.Eu urmatorul control il am in 6 iulie doar ... pe urma nu stiu.Poate macar in ultima luna ma cheama la doua saptamani si pe mine. Si la mine e cam zbenguitor bebelinul,dar e cu capul in jos.Si cu picioarele pe sub
INGRID exagerata aia cu copiii murdari,lasa ca vede ea cand mai creste fata.Sau poate o tine in vitrina
,mai stii ? Sa nu cumva sa se murdareasca ... Voi la strand nu serviti pe caldurile astea? Mie numai la asa ceva mi-e gandul 
![]()
Merg sa ma culc un pic acum 
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ana_m spune:
Salutare ,
Hombre ,Moni si n-am inteles ce dca esti gravida nu ai voie sa iesi in lume in costum de baie ????????
Aici la mare am vazut o gramada de gravidute , asa ca , da-i drumul , sa se cruceasca eventual aia mai incuiati la cap .
Ingrid , cred ca daca ar vedea-o tipa aia pe fiica-mea cand vine de la locul de joaca toata plina de praf s-ar departa 7 m 
. Ma rog au unele o logica de te sperii .
Ursulina, chiar te compatimesc pt galagia si stimabilii colocatari care ii ai
. Chiar un schimb nu ai putea face ?
Bee, deci al treilea bebelus e cel mai cumintel si in pozitie regulamentara , super . S avezi ca va fii si cel mai cuminte .
la soare mi-am pus crema dar cu factor mic 6 , si m-am dat doar odata , ar fii trebuit sa repet dupa cateva ore dar ... asa . Si acum ma mai pisca pielea dar sunt muult mai bine. Azi iar vrem sa tragem o tura
. Ma duc sa vad daca vrea Clara sa pape ceva si plecam .
E o rusinoasa fica-mea , cum nu ii intelege pe astia ce vorbesc cand ii vorbeste cineva , tot dupa piciorul meu se ascunde
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ursoaica spune:
Schimb nu prea am cum sa fac pt ca nu am proprietati pe care sa le dau.
Astept sa se vanda mostenirea primita de mama si sa vad daca mai ramane ceva si pt mine sa cumpar prin Titan 3 camere.
monica70 spune:
ANAMARIA pai eu nici la mare la noi de cate ori am fost n-am vazut nicio gravida pe plaja - desi-s convinsa ca or fi fost destule,dar probabil nu in raza mea vizuala.Totusi cred ca or fi fost cu burta mai mica,adica mai mult in primele luni nu la 8 luni cum sunt eu acum! Pe strand ... nici atat n-am vazut,adica am vazut anul trecut una dar statea la umbra imbracata.Decat asa, mai bine sed acasa fac plaja la balcon in chez long si baie ... in vana
Daca n-as fi asa de somnoroasa
si la 8,30-9 as fi pe strand,ar fi altceva ca e mai pustiu la ora aia: mi-as face plinul si pe la 11 acasa cu mine.De fapt cam asa ceva am in plan pe cand merg la Felix - chiar daca acolo e plin de pensionari in hotelul ala,iti imaginezi ce indignati or fi aia sa ma vada defiland cu burtoiul
??? Cert e ca e cam jenant sa apari asa in public,mai ales cand e burta mare de tot ... cel putin mie asa mi se pare,sau am eu simtul ridicolului prea dezvoltat?
URSULINA sper sa reuseasca mai repede cu vanzarea si sa iasa ok,mai ales ca au cam scazut preturile acum.De Raisa nu ne mai zici nimic? Tot as a,nu vrea cu bicicleta sau rolele? La bazine n-o duceti? Poate i-o placea apa pana la urma ... sau tzipa de fug toti de pe strand si aveti spatiu macar ![]()
Cu Diana niciun eveniment ,a dormit iar vreo trei ore si vreo ora jumate au fost la piscina.Dar ... tot nu-i ca la mare ca se cam plictiseste pana si in apa! Ba vrea afara,ba iar in apa ... La mare daca avea nisipul si apa la indemana,chiar n-aveai treaba cu ea.Manevra la nisip intr-o veselie,isi tot cara singura apa cu galetica ... ocupata nu gluma.Ce sa facem acum,urmeaza si marea la toamna sau la anu'!
Aaa si alta faza,aseara cand am vorbit cu mami la telefon,Diana se pieptana de zor cu ... furculita.Mami ii tot striga sa inceteze,nu intelegea ce-a apucat-o,pana i-am explicat eu ca probabil se crede sirena
... ca doar in poveste varianta Disney se pieptana sirena Ariel cu furculita
si i-a dat idei . La amiaza a mancat preferential - supa de pui cu taitei ca i-a adus chelnerita
,in timp ce ai mei au mancat meniul normal supa de fasole verde.Cica puteau sa aleaga ce voiau din mai multe meniuri,dar daca ar fi ales trebuiau sa astepte dupa comanda si cum Diana n-are rabdare,au preferat meniul standard.Se pare ca Diana face ce face si iar se lipeste pe-acolo
ca de obicei.Pe unde am mers cu ea toate bucataresele/chelneritele de la restaurante,cofetarii,terase,baruri - ba chiar vanzatoarele de pe la magazine - nu mai stiau ce sa ii aduca si sa ii dea mai "bun"! Nu exista sa mergi cu ea la vreun magazin sa nu vina cu ceva dulce acasa 
Eu am iesit din casa vreo 15 minute acum seara pe racoare,doar pana la magazin la ai mei sa iau actele.Nu pot sa ma plimb asa "in gol"
fara treaba ! Daca mergeam mai devreme aveam ceva de rezolvat cale de doua statii de tramvai,dar atipisem un pic si se inchisese acolo.Am mai lucrat la acte si am mai pus inca o tura la spalat,a treia pe ziua de azi.Acum merg sa vad pe unde depozitez ce-a adus husbandu' din gradina de la socru - a iesit si prima fasole verde
maine imi fac,mmm ce buna e cu smantana.Ieri am facut mancare de dovlecel alta bunatate
Bine mai e vara cu atatea legume si fructe si verdeturi proaspete
! Astea macar sunt "bio" ca nu da socru-meu cu absolut nimic pe ele,ce si cand iese bine,ce nu, iar e bine ... Nu cine stie ce,mai mult salata verde,dovlecei,ceapa si usturoi verzi,leustean,marar,patrunjel ... si acum fasolea verde.Mai tarziu rosiile,ardeii si ce-o mai fi p-acolo.Putine pune si tarziu fata de cum se ocupa socrela pe vremuri,dar tot e ceva decat nimic si mai are si el activitate.
Poate chiar ma indur si bag si eu o prajitura cu visine ca a adus si din alea pe langa zmeura - asta daca le desface omu' evident ca io n-am chef
.
M-am apucat sa vorbesc de mancare si iar mi-e foame,mai am o portie de spaghetti carbonara, merg sa o dau gata.Si raportez - azi am 65 de kile,deci inca unul in plus
Nivelul +13 
MONI
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Azi e ziua mamei, implineste 60 de ani, ce cifra rotunda ca un butoias!![]()
Ne chefuim cu gratare pe dupa-masa.
Moni, eu nu din considerente estetice n-as iesi la plaja daca as fi gravida, ci de teama ca soarele puternic sa nu-mi faca rau, mie sau bebelului. Daca stai la umbra e altceva. Eu am prins iarna gravida, a fost mai usor. Nu calduri mari, picioare umflate..
Ce dragutza e Diana cu furculita, am vazut filmul, a mea ma intreba ce a apucat-o sa se pieptene cu ea, n-avea piepten?
Asa ma toaca zilnic cu intrebarile, imi vine sa fug.
Anamaria, factorul 6 e ca si inexistent pentru pielea ta alba. Iti trebuia ceva mai puternic.
Clara e rusinoasa? Vorbim de alta fetitza cumva? Asa de degajata mi s-a parut si de hotarata..
De tipa aia nu mai spun nimic, sunt unele persoane aiurite (ca sa ma exprim frumos), pe Diana cand vine de la nisip o bag direct in vana. Si dupa aia ii curat unghiile, ca tot mai ramane ceva sub ele. Si n-am facut o drama din asta.
Fug la dush si sa-i dau de mancare. Azi ne-am jucat Nu te supara frate. Initial n-a vrut, ca a zis ca pierde. A castigat pe bune.
Ursu, sper sa iasa cum vreti cu mostenirea si sa scapati din zona aia. Te cred ca esti turbata de nervi, la ce poluare fonica aveti.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Hello si pe ziua de azi!
INGRID la multi ani mamei tale ... a mea in toamna a implinit cifra asta rotunda,deci nu-s la mare distanta. Faci ce faci si tot de gratare te invarti ![]()
Despre stat la soare no problem ca nu stau eu nici de obicei,ca nu prea rezist,darmite acum.Un-doi am si tulit-o la umbra
Cel mult cand e soarele usurel si mai adie si vantul, pana pe la 10 si de la 16-17 incolo ... atunci imi place sa stau
La soare puternic rezist doar 5 minute pana-s uda ... adica dupa ce am iesit din apa.De-aia si cam face spume husbandu' zice ca io numai fac mofturi si nu stau nicaieri bla bla ...
Daca ar fi dupa el, ar putea sta chiar de dimineata pana seara pe plaja in soare cum am vazut destui dementi (care-si mai tineau si copiii cu ei
) pe la mare. E-adevarat si ca are pielea mai inchisa la culoare,dar de-aia tot se inroseste daca sta la orele nepotrivite.
Ziceai de Clara - in mod sigur nu-i rusinoasa defel,dar daca ii vorbesc aia in spaniola/catalana si ea nu-i intelege inca,ce sa faca saraca?
ANAMARIA cum a fost la baie
?
La noi pe maine se anunta zi caniculara - pana la 36 de grade si tare m-am gandit ca sa fac cumva ca la 8 sa fiu pe strand
ca sigur deja o fi cald la ora aia si fiind zi lucratoare n-o fi lume.
Cu Felixu' am ramas ca probabil plec cu fratelo duminica dimineata,asa ar sta si el pana seara sa se desfasoare pe-acolo pe la bazine,ca duminica e doar ceva mai liber momentan.Mami cand a auzit ca am in plan sa merg si pe la tara cu ei ... i s-a cam urcat tensiunea.Tot i-e frica sa nu nasc pe traseu avand in vedere cum a decurs treaba cu Diana
Incearca sa ma convinga sa stau doar maxim 2-3 zile si pe la Oradea
Diana azi s-a jucat cu o fetita de 2 ani ,au tot umplut galetusele cu apa din bazin si tot turnau pe-acolo pe ciment ... buna-i si doar apa daca n-au nisip
Aseara au fost la o plimbare lunga si s-a inteles super cu nepoata-mea adolescenta,tot cu ea a stat - va ziceam ca si unchul cu matusa din Arad - plus nepoata ei sunt acolo,doar ca-s la alt hotel.Au ajuns inapoi in camera dupa ora 22 ... E vremea super placuta acolo,ca nu-i nici exagerat cald .
Am fugit la bucatarie - de cand stau acasa zilnic gatesc una-alta,mai ales ca il am si pe frate-meu in gestiune acum ![]()
MONI