PRIETENE FARA TITLU (38)
Raspunsuri - Pagina 18
Ana_m spune:
Hola ,
Moni draga tot pe la bucatarie acum se vede ca esti acasa .
Io tocmai ce am primit un dovlecel imens , putem manca o saptamana numai mancare pe baza de dovleac
, si asta ca numai ieri ce cumparasem si am facut un pure de dovlecel.
La mare ieri a fost super , nu am stat mult dar a fost fain ca ne-am dus de la 5 la 7 , nu mai era asa cald, apa era super calda, Clara s-a zbenguit la greu, am fugit prin apa, ne-am jucat cu mingea , a picat rupta in masina de oboseala
.
De azi dimineata de cand s-a trezit tot se vaicareste si se roaga de noi sa mergem la plaja
. Sa vedem cand ajunge tati , poate reusim sa mergem is azi .
Trec si eu sa termin mancarea la bucatarie mai revin , daca nu azi maine sigur
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Super la ora aia ANAMARIA ,faceti cumva sa ajungeti si azi,normal ca tot cere Clara la asa distractie
!
Eu dau prin bucatarie cam des,nu numai la gatit ci mai ales sa vad ce-as mai putea baga in mine
Acum mananc "Danette orez cu lapte si ciocolata",las inghetata pe mai tarziu - ca mai nou zilnic bag si inghetata ... nu-mi ajunge doar aerul conditionat la caldurile astea . In rest pe la PC unde mai am destula treaba cu actele , dar si cam pierd vremea citind pe la alte subiecte pe DC
La TV nu prea ajung,aseara ce m-am uitat la un episod din LOST si la un documentar pe National Geographic - dezastre in aer.De vreo telenovela nu m-am lipit inca
Sa termin numai cu dosarele astea multe din urma si m-apuc iar si de lecturat mai serios,sper.Cu chestia asta e cam problema ca nu-mi gasesc pozitie comoda de citit nicicum
,de fapt si cu TV la fel - ma anchilozez de-a dreptul
. Doar in picioare sau pe scaun stau comod,dar nici pe scaun nu pot sta multa vreme ca ma doare spatele ... Tot ma mai ridic si mai fac una alta.Nici de umblat mult pe jos nu pot ca obosesc.Cel mult cale de o statie de tramvai.Ghita zice ca n-am fost asa cand cu Diana ... pai era iarna,am lucrat inclusiv in luna a opta,iar ultima luna am petrecut-o mai pe DC razand de nebuna - mai ales noaptea la "schimbul trei"
Nu mai apucam sa ma jeluiesc de-atata hohotit ! URSULINA,DENISA,ANAMARIA - ca voi erati mai active ... mai tineti minte? Denisa era constipata rau (si zicea una sa n-o trimitem in
Denisei "ca de-acolo se iese greu in perioada asta"
),Ursulina cu cosmarurile lui Tino cu gandaci sau ale ei ca naste ursuleti , ne mai si dadea indicatii de masaj la "bidonul central"
,Anamaria avea meniuri gen "caracatita si ceai" ... Si cate si mai cate ... aberam la greu si radeam si cu si fara motiv ![]()
MONI
31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
pisoi3 spune:
Buna fetele
,
N-am mai apucat sa scriu ca nu imi vad capul, de, ca de obicei.
Am citit ce ati scris.
URSULICA, imi pare rau ca e asa nebunie la voi acolo, sper sa reusiti sa va mutati si mai ales sa va iasa proiectul cu bebe 2 repede, tin pumnii!
INGRID, bravo Dianei pentru indemanarea de la 'Nu te supara, frate'. Avem si noi jocul dar al meu nu prea vrea sa joace, el e fascinat de carti, povesti, figurine, ascultat povesti si tot asa.
MONI, probabil esti mai obosita si pentru ca e bebe mai mare, si pentru ca e mai cald decat era cand erai gravi cu Diana. Profita de timpul asta si odihneste-te cat poti.
BEE, am citit de incidentul cu masina, sper sa nu ti se mai intample. Cat despre faza cu injuratul, nu avea dreptate, indiferent de ce ai fi facut, asta nu e comportament normal. Ar trebui sa vezi aici cate greseli se fac in trafic, nu injura nimeni, mai ales femeile (nu eu, normal) conduc foarte prost si neatent aici, dar ce e important este ca lumea e calma. In fine, bine ca nu ai lovit masina, te cred ca iti este greu acum sa fii foarte atenta, e si normal. Ai grija de tine si de burtica!
DENISA, ma bucur ca e ok Alex, m-am gandit la voi. Distractie placuta in Romania si sa te intorci cu bine!
ANA, super ca v-ati distrat la mare. Pofta buna la dovleac, si noua ne plac mult.
LILI, tu ce mai faci? Cum e bebe? Da-ne un semn, sa stim ca esti bine.
In rest, noi suntem bine, asta mic e ok, am schimbat periuta de dinti si am trecut la periuta electrica si e tareeee incantat, rade de nu mai poate cand o aude bazaind. Luni a fost la ferma, in excursie cu scoala si a venit tare incantat de acolo. Se pare ca vom primi si noi un cd cu poze la sfarsitul anului scolar, abia astept sa le vad.
Eu am renuntat momentan la proiectul bebe 2 pentru ca ma incurca in cariera si nu ma simt in stare momentan, imi dau seama ca nu ma pot ocupa de inca un bebe cu planurile profesionale pe care le am acum, asa ca amanam, pentru cand, nu stiu, dar momentan nu mai vreau. Eu nu mai vreau, ca sotiorul vrea in continuare.
Simt si ca nu as mai putea sa ma ocup de Mark cum trebuie, sa stau destul cu el, sa ii citesc, sa il plimb etc. Asa ca astept sa revin la sentimente mai bune.
, ma duc la treaba, o zi frumoasa sa aveti.
Avem pui
de trei ani 

si mai vrem inca un

www.helpsonia.com
monica70 spune:
ANDA foarte bine faci,o sa vezi ca acum daca nu vrei ... o sa vina bebe neplanificat
Cred ca esti si tare obosita cu atatea examene pe cap,poate chiar nu e momentul.De fapt tu mai ai vreme berechet ca esti mai tinerica.Daca primesti CD-ul cu poze sa il pui neaparat sa il vedem.Eu mereu mai bag un ochi sa vad daca n-ai pus ceva nou.Ai pus zilele astea cateva poze? Ca parca nu retinusem poza aia cu Mark si setul cu papusa Dora
Acum ma tot uit si cum e imbracat (taaare frumos
) ca sa ma mai inspir ... io tot am impresia ca habar nu o sa am sa echipez un baiat 
Foarte bine ca i-au dus la ferma,cred ca a fost in extaz Mark la cat ii plac lui animalele! Si periuta electrica? Buna idee ... s-or gasi si la noi d-astea de copii mici? Trebuie sa ma uit ca poate ar atrage-o si pe Diana mai mult.Cu din asta simpla un doi a terminat de "spalat" si nu ma lasa nici pe mine sa o ajut 
Spor la treaba si la invatat 
Ce dragut, mi-au trimis astia de la corpul expertilor contabili scrisorica de amor sa vin sa le platesc restul de 50% din cotizatia pe anul asta
Deci inca un drum de facut pe caldurile astea,sa vad daca ajung maine si pe-acolo.
Mai iau o pauza de acte sa-mi intind un pic ciolanele
.
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
asteryaro spune:
[quote]citat din mesajul lui monica70
Ghita zice ca n-am fost asa cand cu Diana ... pai era iarna,am lucrat inclusiv in luna a opta,iar ultima luna am petrecut-o mai pe DC razand de nebuna - mai ales noaptea la "schimbul trei"
Nu mai apucam sa ma jeluiesc de-atata hohotit !
Si eram si mai tinere, parca
...
URSULINA,DENISA,ANAMARIA - ca voi erati mai active ... mai tineti minte? Denisa era constipata rau (si zicea una sa n-o trimitem in
Denisei "ca de-acolo se iese greu in perioada asta"
),Ursulina cu cosmarurile lui Tino cu gandaci sau ale ei ca naste ursuleti , ne mai si dadea indicatii de masaj la "bidonul central"
,Anamaria avea meniuri gen "caracatita si ceai" ... Si cate si mai cate ... aberam la greu si radeam si cu si fara motiv ![]()
Astea-s chestii de neuitat, Moni
!
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
monica70 spune:
Baai ce-i aici,sting si io 2 ore PC-ul si hop ... musafiri
.
Mai ASTERY da' tu ce faceai pe-atunci
,in timp ce noi deliram noaptea,tu dormeai tun si dimineata la cafea te delectai
cu gura pana la urechi de sonatele lunii
Fara sa depui nici un efort sa iti uzezi neuronii precum noi noctambulele 
Va sa zica in loc sa inveti de zor, pierzi vremea pe la "no name" sau cum ne ziceati ?
Normal ca-s chestii de neuitat
si alea de pe DC sunt doar o parte ... Ce dezmat
era pe messenger nu mai zic,dar asta fuse mai tarziu,dupa ce am nascut.Pana n-am nascut, nici nu stiam ce-i ala messenger
Vai LILI unde esti si ce faci,iti amintesti cand pusesi pozele cu bebele lu' Brad Pitt si-al Angelinei parca, in albumele noastre?
Vai si ce mai schimbam la coperti cu ailalta nebuna de ma dureau destele
Totul ca sa o inspaimantam oleak pe Ursulina ... si cand colo a iesit ditamai scandalul cu intrusa
Vaaai si cand a intrat Anasebe in confe aia organizata ca sa se depisteze vinovatii
cu ID-ul creat la un moment de maxima inspiratie numit ... intrusa_dusa am crezut ca lesin efectiv de ras 
Cine s-ar fi gandit ca taman ea e una dintre nebune
???
Mai gagici ... io daca mai stau mult p-acasa o detronez pe Silvi
zau asa
Numai ce gatai prajitura cu visine + zmeura si spuma de capsuni + zmeura.Ca m-am gandit ca era pacat sa fac doar clasicele spuma de zmeura si prajitura cu visine asa ca le-am combinat frumusel
ANAMARIA baga please reteta de la piureul ala de dovleac,parca mi-ai mai zis-o si anul trecut,dar am uitat-o,dar stiu ca a iesit super buna. Ca si eu iar am doi dovleci in frigider si trebuie sa utilizez toate resursele din gradina doar
Si ce sa mai fac din ei ??? Am facut musaca de dovlecei,macare (zeama) de dovleac acra,mai fac dovlecei pane si eventual si-o ciorba de dovlecel + alte legume sambata.Stiu ca mai era o reteta cu chiftelute din dovlecei ,dar mi-e cam lene de-aia ...
Eu de dormit n-am reusit,dar n-am avut nici chef de acte,asa ca m-am refugiat la balcon unde acum era chiar placut - nici cald nici vant
si mi-am gasit o pozitie relativ comoda in chez-long asa ca m-am pus pe citit.Am rezistat doar jumatate de ora ca totusi ... e galagie 
Acum ma bag la acte,dar merg sa imi scot si niste prajitura
ca sa am combustibil.Sunt curioasa cum a iesit in combinatia aia ...
MONI
monica70 spune:
Deja am dat gata farfuria asta : http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-06-18/18:48:24 ![]()
Au cam coborat "la parter" fructele,nu-i cine stie ce aspectuoasa,in schimb e tare buna (chiar daca e facuta si-asta fara reteta ...).Si e chiar interesant sa inmoi cate o bucata de praji in spuma aia 
MONI
Ana_m spune:
Moni ma faci sa salivez cu praji aia , tare bine arata si spuma 
. Vai de curul meu ca m-am ingrasat 2 kg in ro si continui sa mananc am o problema cu bibilica clar zielel astea . Si maine am control la asistenta ca mi-a dat acum o luna o dieta sa o tin , si eu acum ma duc cica sa vad rezulate :
io m-am ingrasat in loc sa slabesc, mi-e o rusine de mor , asta e poate de rusine ma ambitionez sa reincep .
Reteta de pure e asa :
-un dovlecel
-un morcov
-un cartof
- o ceapa
-sare
Se taie toate si se pun la fiert in nu foarte multa apa.
cand sunt fierte se adauga 3 branze topite si /sau smantana , se da totul prin blender si gata .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Anamaria mersi de reteta
Deja le-am si pus la fiert.Langa ce-l consumati,carne,nu? Eu am scos niste carne pentru pane.Dar pe maine-s pregatite ca acum am papat cartofi pai si salata verde 
Cu ingrasatul in Ro e normal ca ai dat de papa bun si erai in vacanta.Iar ca acum ti-e foame iar e normal daca mergeti la baie (apropo, ati mai fost azi?) Eu cand merg la mare/strand bag in mine ca sparta,mereu mi-e foame.
Apropo de piureul asta de dovlecel: imi aminteste de piureurile pregatite pentru Diana - in curand ma reapuc de-asa ceva
Diana mea e vesela foc,de cate ori sun se-aude cum rade si se prosteste pe-acolo ... acum seara au fost sa vada si camera unde-s cazate neamurile,ca voia musai Diana.Mai ales sa mearga la nepoata-mea - tare i-a picat cu tronc Ancuta se pare.Abia dupa aia au iesit la plimbare.Numai cu mancarea nu e prietena - adica mananca supa,dar felul doi nu mai vrea de obicei.Mananca in schimb toate tampeniile peste zi ... Azi n-a vrut sa manance micul dejun - ca se satura la trezire cu laptele,asa ca i-a dus mami la bazin branza topita,paine etc. si acolo a mancat ca lupul.
ANAMARIA tot asa bine mananca si in Spania Clara?
INGRID tot citesti si comentezi,ai?
Si mie mi-a placut Quo Vadis
Da' de ... Petronius ![]()
Te-ai indopat cu gratar?
MONI
Ingrid S spune:
Moni, te-ai indragostit de frumosul roman cu muschi si iubitor de arte?
Ce aveti frate cu Petronius, pana si cumnata mea era inamorata de el? Eu tot la Petru raman...e fascinant. Si mai am unul pe care il ador, Francisc de Assisi. Chiar e model pentru mine, dar cred ca am mai trancanit despre el pe aici.
Am mancat mult, nu doar gratare, ci si salate de tot felul, tort, prajituri...Multumesc pentru felicitari!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues