PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

M-am luat cu supararile si am uitat vestea buna!

Am primit verde si de la ginecolog si de la endocrinolog pt bb2, asa ca voi incepe stimularea poate se prinde luna asta si scap de grija...

Mergi la inceput

Irina un flagrant ceva nu merge? sau iti este frica? Poate va strangeti mai multe mamici si ii faceti felul directoarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA super vestea buna
Iar cu aeroportul ... e tot ce lipsea din peisaj Nu-i de ras,dar imi vine ...

MONI 31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Am plecat la nani.
Noapte buna!

Mergi la inceput

URSULINA ... flagrant? N-o prea vad pe Irina saraca ... mai repede pe Sabinuta
Noapte buna!

MONI 31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Pai hotelurile (3 la numar)care sa inghita ce aduce aeroportul sunt gata, mai trebuie sa construiasca aeroportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am ramas acasa azi ca n-aveam treaba la servici, asa ca am dat cu aspiratorul, am pus rufe la spalat si am stat cu Diana. Acuma e la socrella, o ajuta la placinte.
Moni, i-am tras foile de colorat si am ramas surprinsa ce frumos le-a facut, am laudat-o ca merita. Ce s-a intamplat? Acum cateva zile i-am mai adus foi si le-a colorat intr-o singura culoare, le-am sters cu privirea si i-am spus ca nu-mi plac. A ramas foarte dezamagita, se astepta s-o laud, doar ca am intors putin foaia, nu o mai fac decat daca merita, mi-a parut rau de ea putin ca lasase capul in jos si spunea ca ii place albastrul, de aceea le-a colorat asa...in fine.
Ai mai vorbit cu fiica-ta, cum e la Felix, totul in regula?
Denisa, bine ai venit in Romania, te rog sa ne spui mai multe cand ai putin timp, ce fac puii tai?
Ursu, horror ce povestesti acolo, pai eu as fugi in lume decat sa stau in asa galagie. Dar in ce zona locuiesti? Si cum sa se construiasca aeroport, au aprobare? Ca exista o distanta minima de locuinte, n-au voie oriunde, asa stiu.
Anamaria, cum se simte Clara, e mai bine?
Ma duc s-o iau ca e ora de masa si apoi nani. Se trezeste in fiecare dimineata in jur de ora 7. Eu mai dorm o ora pana isi bea laptele si se uita la desene. E cuminte foc.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna si de la mine!
INGRID saraca Diana,dar intr-un fel e mai bine asa ... uite s-a prins critica de ea .Si eu ii cam zic Dianei daca a gresit,sau daca nu-mi place ce-a facut.Nu prea ii convine ei ,dar asta e ... Nu pui poze cu ele sa le vedem si noi ?

La Felix e ok ,camera e spatioasa si-are de toate,dar la piscina hotelului n-au putut merge acum dimineata ca taman martea schimba apa,dezinfecteaza ... si oricum mami a avut de umblat pe-acolo cu fisele pentru tratament ca in prima zi.Dar dupa-amiaza vor merge cu Diana la piscinele alea nou renovate,sunt chiar langa hotelul lor si-alea.Am vorbit si cu Diana un pic,sa zis sa venim "sa o vizitam" Cam asa arata hotelul si piscina: http://www.eximtur.ro/Tratament/Romania/BAILE-FELIX/HOTEL-CRISANA--0/35/4/44/0/0/1--1/46.html

Eu cu lucrul p-aci,am cat cuprinde si acte si una-alta prin casa.Dar le fac lejer,mai bag cate o pauza: ba ma arunc in pat, ba merg sa mananc, ba mai bag un ochi pe net.De iesit nu-i, ca e canicula,am dat drumul si la aerul conditionat ca nu se poate altfel ...

DENISA nu zici nimic? Cum e acasa?
ANAMARIA chiar asa ,nici tu nu mai dai niciun semn? Si-a revenit Clara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
Ba mai dau un semn de viata cand apuc , numai ca nu prea apuc . E mai bine Clara azi ii dau ultima tura de antibiotic , si-a revenit .
Aici e o caldura infernala , avem 32 de grade in casa , fac curent si stam cu ventilatorul si abia-abia rezistam . Clara transpira la greu saracuta . Mergem zilnic in parc la joaca si cam atat .
Sambata am fost la plaja si m-am ars ca un pui fiert sunt . Asa ca duminica nu ne-am mai dus ca nu suportam nimic pe mine . Poate mai incolo pe joi dupa-masa dam o fuga la plaja. Apa era super faina , calda , ne-am balacit , Clara tot in apa ar fii vrut sa stea. Pai cam atat de la noi .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Ceau fetelor!
Am ramas acasa azi ca n-aveam treaba la servici, asa ca am dat cu aspiratorul, am pus rufe la spalat si am stat cu Diana. Acuma e la socrella, o ajuta la placinte.
...
Ursu, horror ce povestesti acolo, pai eu as fugi in lume decat sa stau in asa galagie. Dar in ce zona locuiesti? Si cum sa se construiasca aeroport, au aprobare? Ca exista o distanta minima de locuinte, n-au voie oriunde, asa stiu.

Diana o ajuta pe socrela la facut placinte sau la papat placinte?

Ingrid traim in Romania... se poate orice! In Berceni.

Mergi la inceput