PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi ca mi-ati mai zis de meniuri.La noi atat ca a mancat la gradinita cat de cat la amiaza ... acum iar o sa aiba mese fixe la Felix,poate se mai indeamna si mananca mai bine.
INGRID si Dianei mele ii place sa se uite la filme daca ne uitam noi si evident ca ne ameteste cu intrebari,de-aia mai bine nu ma uit cand e si ea in preajma. Draguta foc Diana ta cu insolatia,pai stie ea ce stie,le educa ea deja pe bunici
IRINA si eu zic sa mai raresti intalnirile o vreme cu fetita aia,decat sa fie Sabina mereu batuta! Despre gradinitele alea si directoarele lor ... ce sa mai spun,fara cuvinte.Deci e-adevarat ca-s si gradinite unde-s cate 40 intr-o grupa Bine ca macar mai mergeti regulat la tara,alta viata ...
Am plecat sa incalzesc mancarea ca trebuie sa apara sus Diana din moment in moment.
PS Am uitat sa va zic ca de-aseara de la ora 22 am deja inca o nepotica 3,200 a avut, fix ca Diana ...

MONI 31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, felicitari pentru nepotica!
Pune linkul de unde ii listezi desene la Diana, si eu vreau.
Am fost la pizza la Jimbolia, sotul e tare incantat de orasel, mic, plin de verdeata, toti cu biciclete (zici ca e Amsterdam), ceva cum i-ar place lui Ursu, sigur. Eu m-as plictisi.
Mai stau un pic si o sterg acasa. Diana mananca mai pe sarite cand nu e cu mine, dar se obisnuieste ea treptat. Ce o sa faca la gradi, ramane flamanda daca nu-s eu?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salut,
Am ajuns cu bine,A a fost exemplar,E d ela AMS la Bcuuresti,din 3h vreo 1,5h a fost maraita rau de oboseala,nu isi gasea locul,m-a capiat-acum incearca sa isi faca cat de cat un program-va pupam!
Mai intru eu maine sau miercuri sa va mai zic detalii.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

DENISA bine ati ajuns in RO

Diana mea a dormit doar vreo ora azi Acum ne jucam cu figurinele alea si cu mobilierul aferent.A botezat cei trei catelusi - Darius,Denis si Eric si acum le face baie in vana - cea de jucarie evident.A intrat si cateaua-mama Linda cu ei
La culcare era prea obosita si nu i-am citit nimic,iar la trezire am inceput sa ii citesc Aladin,dar nu i-a placut ( nici mie ...) asa ca am abandonat lectura dupa vreo 4 pagini.O sa o citim cu alta ocazie,in vreo seara cand o avea chef de ea.
Pe la 18-19 vor pleca,ca sa mearga pe racoare.

Eu nu stiu cand voi merge la Oradea,deocamdata mai am ceva probleme de rezolvat loco zilele urmatoare,pe urma vad eu cand ma loveste dorul de duca.Momentan sunt cam lesinata ,numai as dormi ...

MONI 31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Nimeni prin zona? Eu la a doua cafea si la niste spuma de zmeura.Iar Diana la un iaurt.Facem pauza ca am muncit din greu.Nu stiam cu ce s-o mai ocup ca sa ii faca si placere asa ca am scos la sacose cu jucarii de prin debara si-am inceput sa le sortam.Merita sa o auziti cum exclama cand dadea de cate ceva "woaaa ... ce dol mi-a fost de el/ea".Intr-o valiza mare si veche neutilizata am bagat jucariile cu care nu se mai joaca,dar care or fi interesante pentru Tudor in viitor.Ei i-am mai selectat cateva pe care i le-am pus in debara.Pe urma ne-am dus la frate-meu unde in camera mica era dezastru efectiv si am pus-o pe Diana la sortat,sa vedeti ce harnica a fost I-am mai lasat acolo doar bucataria cu vasele aferente,tabla cu creta,castelul cu pitici,trenuletul,casuta-cort,cateva papusi mari+caruciorul si chestiile sportive: mingile paletele de pimpong etc. Restul in valiza sau la gunoi cu ele. O sacosa am umplut si cu jucarioare bune pentru bebelusi,o sa am ce spala saptamana asta ...

Ei,gata merg sa ii dau rochita pe ea si sa o piaptan ca in 15 minute decoleaza ...

Mergi la inceput

Gata, au plecat ... acum abia astept sa se faca ora 21, sa stiu ca au ajuns si cazat ok.
Am mai pus niste poze de azi,inclusiv cu "bultoiul" : http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-06-15/17:26:27

Mergi la inceput

Am o veste buuna !!! Nepoata-mea (preoteasa ) va avea fetita dupa cei doi baieti!!! Asa de mult ma bucur Deci dupa vestea ca s-a nascut nepotica Ioana azi-dimineata,va urma si-o micuta Maria colo mai la toamna ...
Ai mei au intrat deja in Oradea,Diana a fost ok pe masina,adica nu i-a fost greata,ca in rest A mai coafat papusa ,dar s-a plictisit totusi.Nu e obisnuita ea sa stea locului in masina nici 2-3 ore,darmite la drum lung De-aia la noi ideala e calatoria cu trenul,ca mai are libertate de miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna

Deci...
Plictiseala unde este liniste? NUUUU!
Bee cat costa 500m , si unde anume esti tu?

De ce vreau liniste?
1. Locuiesc intre 2 spitale de urgenta unul de copii si Bagdazar. Acestea se afla chiar in capul DN ce vine de la Giurgiu ... deci accidente la greu.
2. Sunt fffoarte aproape de o unitate de pompieri.
3. Sunt ffffoarte aproape de o unitate militara care are poligon de tragere pt tancuri ... va imaginati cum ne fac geamurile noaptea?
4. Sunt fffoarte aproape de IML (morga) ...
Deci sirene la greu!
Am 5 centre comerciale mari dintre care carrefour care ne lumineaza noaptea de parca ar fi ziua.
Ca sa nu mai zic de curse de motoare si masini in fiecare noapte cand cica se face putina liniste ... daca nu le iese cursa cum trebuie iese cu impuscaturi ... noroc ca nu stau pe fata ca altfel cred ca as dormi pe jos ...

OOOO si cel mai important MELTENI DE BLOC: cei care fac gratare in fata blocului, cei care se strang in fata scarii si beau bere si scuipa seminte luandu-se de toata lumea care intra sau iese din bloc, cei care isi spala masinile cu sticla sau galeata, mai nou am vazut cum scot furtunul pe geam si uda de acolo masina pt a o spala, cei care fumeaza pe geam umpland pe toata lumea de fum si scrum de tigara, cei care intotdeauna au ceva de reparat cu bormasina, cei care isi ard mereu mancarea, cai care scutura covoarele persane pe geam, cei ce asculta manele (de ma mir ca nu le auziti si voi) ... si multe alte dintrastea!

... mai vreti sa stiti de ce vreau liniste?

Mergi la inceput

URSULINA nasoala rau zona atunci.La mine nu-s in zona nici pompierii sau spitalele de urgenta,dar de-aia tot mai suna sirenele,doar suntem la soseaua ce duce spre Nadlac,iesirea in tara si mereu sunt accidente. Ce n-avem din fericire sunt manelele (doar uneori mai trece prin zona vreo masina cu cate un descreierat ce da muzica la maxim),dar avem si noi curse de motoare noaptea de cum vine vara - dar fara impuscaturi.Ar fi culmea Cum naiba,in plin oras? Nu-i leaga nimeni? Aaa si nici vecini care se strang sa faca toate alea in fata blocului n-avem,ca avem intrarea direct in strada.Dar nici la mami la bloc nu exista asa ceva ce descri tu acolo De luminat poate ne-o lumina si pe noi Spar-ul,mai stii? Carrefour-ul e la 5-10 minute de mers cu masina,afara din oras.Iar mall-ul ce se constuieste e in partea opusa a blocului,n-o sa il vedem.
Din ce descri tu,ar fi super sa schimbi zona cu o casuta afara din oras ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am uitat! Si vor sa faca si aeroport!

Mergi la inceput