PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
N-am mai intrat aseara, mi-am petrecut timpul vorbind cu sotul, a scapat ca prin urchile acului de bataie, cu 10 min inainte de scandal a sters-o de acolo ca a vazut cum se aglomereaza cu jandarmi, asa ca a vazut din centru tot ce a urmat.
Ce sa mai zic, niste huligani si batuti in cap cei din galeria timisoreana, m-am speriat de numa' cand am vazut imaginile la tv, noroc ca m-a sunat sotul sa ma calmeze. Totusi, sunt bucuroasa ca n-au stat la premiere cei din echipa lui Poli, ar fi legitimat un furt pe fatza.
Acum mancam, sper sa mai scriu dupa-masa.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Cam pustiu pe aici, eu imediat ii fac Dianei o baie si o culc.
Irinatuntza, nu stiu cum de ai asa probleme cu gradinita, mi se pare o suma nesimtita de-a dreptul ce se cere acolo. Si, bine i-a zis Sabina directoarei, pacat ca nu s-a prins.
E o mare figura fetitza, scoate la perle din ea cu gramada. Mai ales poanta cu taticul a fost mortala.
Moni, a plecat Diana la bai? I-ai pus si jucariile primite de la Anda? Mici, dar nostime foc, sunt convinsa ca se va juca la greu cu ele.
Fiica-mea mi-a umplut tot covorul din living cu jucarii aranjate in fel si chip, fereasca sfantul sa le mut ca iese cu scandal. Maine vreau sa aspir, sper sa o pot convinge sa le mute de acolo. Cica sunt casutele bebelusilor, bucataria lor, baia..ma rog, ea stie ce si cum.
A venit si sotul acasa, a dormit vreo 3 ore, eu imi beau cafeluta acum, habar nu am cum voi dormi la noapte.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara!
INGRID abia maine seara pleaca Diana ...
Acum am bagat-o in vana sa se balaceasca,poate am si eu 15 minute de relax cu ocazia asta
Noi ne-am luat cina ... la balcon,ca s-a intrerupt curentul vreo jumatate de ora si a fost mai ok decat sa mancam in semiintuneric sau la lumanare. Cu ocazia asta am bagat toti o "cina" din ... cremvusti cu mustar A mancat si Diana doi intregi,record mondial la ea care nu-i deloc carnivora! Azi a mancat inainte de culcare o farfurioara cu supa de pui cu taitei si morcovi ,am pus eu si cateva bucatele de carnita,dar abia a gustat doua minuscule.La trezire a mancat conopida,morcovi si telina ... d-astea am avut eu grija sa bag mai multe in ciorba de legume si i le-am scos de-acolo ca stiam ca ii plac.In afara de-astea a mai consumat azi lapte - asta ca si iaurtul ,toata ziua le-ar bea,tot pe bibe evident La capitolul dulciuri "pernitze de cacao Viva", galbenus cu zahar,spuma de zmeura ... iar azi dimineata a tras totusi si cateva muscaturi din painea cu unt si gem. Ai vostri ce si cam cat mai mananca? Sa mai fac o comparatie ... ca azi cu meniul asta pot zice ca "a mancat bine" fata de alte zile.
Eu m-am indopat cu spuma de zmeura azi Acum a mai adus un borcan de zmeura Ghita de la socru-meu si pe-asta am pus-o in congelator.
Intrebai de jucarii,pe-alea nu cred ca i le pun,ca n-am chef sa le piarda,mai ales ca-s multe piese mici.Si o sa stea mai mult pe-afara,la bazin si plimbare presupun.Ii pun doar niste carti/hartii cu desene de colorat si creioanele,jocul de Pacalici si niste papusi - o vrea pe Giulia si pe mica sirena,e clar deci ca ii voi pune si o punga de agrafe si elastice de par si altceva nici ca ii mai trebuie atunci Plus pe Bau si ursulet,cu care doarme.In rest ... ma mai gandesc,poate jucariile de nisip,daca o fi vreo groapa cu nisip prin zona.Si ceva carti de povesti, totusi.
Zici ca a inceput si Diana ta sa insire jucarii prin casa? Nu-i fain?

In rest,vara-mea din Oradea e de-azi dimineata in spital,pe la 21 avea doar dilatatie 5 ,sper ca naste in seara asta si nu o mai lungeste Deci asteptam o micuta Ioana . Cum discutam pe tema asta,Dianei i s-a nazarit ca ea vrea sa avem gemeni ...merita sa vedeti moaca lu' taica-su

Am plecat sa o spal pe balacila ...

MONI 31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Noi fara net, de aproape o saptamana. A fost oarece furtuna lunea trecuta si a cazut curentul mai mult si cred ca de la asta ni s-a tras. Acum am net de la telefonul lui Radu, dar greeeeu merge! Ai nostri puitzi sunt ok. Au cam scapat de raceala. Pe Ana am inscris-o la gradi in sat. Cand incepe scoala in toamna? Ca eu nu mai stiu. 1 sau 15 sept? E cam obosita cu sarcina, dar era de asteptat. LA 30 de saptamani, ce-ash mai vrea. Si asa ma cam chinui cu copiii.
Denisa, drum bun spre tzara!
Irinutza, nasol la voi cu gradi. Si in Buc e cam circ. Noroc ca n-am dat-o in orash!
Moni, distractie placuta Dianei la Felix.
Ursoaico, la noi e liniste! Nu te improprietaresti cu 500 m de teren sa va faceti casa?
Noi ne tot minunam (inca). Uite rasaritul (rar), uite apusul (faceti copiii cu mana soarelui ca pleaca sa se culce )! Aseara erau atatea stele.......Luna plina saptamana trecuta. Chestii din astea de nu le observi niciodata la orash! Pe barbatu-meu nu-l mai scot din proprietatea noastra. Nu mai vrea sa mergem nicaieri. Si eu sunt cam la fel.
Lui Razvi i-am facut analizele, s-au mai imbnatatit. Tot anemic,fierul tot mult sub limita, dar parca cica frotiul cu hematii arata mai bine. Cica facem pauza de orice pana la toamna. Ca si ce-i mult strica. Stop fier si vitamine. Tb sa-i fac un test de digestie sa vedem ce nu asimileaza si de ce. Candva. MAcar de l-ash convinge sa manance ceva! Cand simte gust de carne, scuipa. Poate creste si se mai regleaza. EU acum sunt multumita cu ce mananca Ana. Putintel, ca o pasarica, dar din toate (care-i plac).
Fug la culcare. MAi am o saptamana de kineto cu copiii, apoi zac linistita!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BRANDUSA in 15 incepe normal,noua ne-a zis ca in 14 septembrie deja ,fiind zi de luni.Fain ca ai inscris-o,ai scapat de-o grija.ea ce zice,e incantata? Ma bucur si ca-s mai ok analizele lui Razvan.De mancat si Diana mea mananca ea cam de toate,dar cantitati mici de tot uneori,mai mult gusta.Pe langa ce-am insirat pe ziua de azi mai pot adauga vreo doi biscuiti,visine si zmeura din gradina de la socru si apa Ea ce mananca foarte putin sau deloc e ... painea! Ca mine ...
Te cred ca nu va mai vine sa plecati nicaieri de-acolo Eu ce mai vad la oras de la fereastra e luna ,mai ales cand e plina Rasaritul n-o sa-l mai vad ca tocmai s-a ridicat Spar-ul in directia unde-l puteam vedea ... Iar apusul il vedeam bine de tot de la mami ... acum eventual daca iesim la plimbare il putem vedea,noroc ca in directia respectiva nu-s cladiri,e chiar soseaua si se vede bine.Ce nu putem vedea bine sunt stelele,adica se vad ele,dar nu asa fain ca dintr-un loc unde e intuneric bezna ! Mie mi-e dor de linistea aia de la tzara vara, cand se-aude doar vreo musca bazaind Sau greierii.

MONI 31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Neata!

Moni, sigur ca as prefera gradinita, dar efectiv nu stiu ce-as mai putea sa fac. Anul trecut un grup de 20 de parinti au fost si au facut fel de fel de memorii la Inspectorat si tot n-au rezolvat nimic. Pina la urma una dintre mamici a reusit, evident tot cu plicul de bani. Mamica in cauza o tipa isteata foc n-ar fi vrut nicicum sa dea spaga dar nevoita fiind a facut-o. In fine,faza dura e ca la inceputul anului scolar , directoarea a vazut-o si a intrebat-o furioasa de fata cu toti parintii : "ce cauti tu in gradinita mea?" La care mamica in cauza i-a raspuns in gura mare : "ti-am trimis un plic cu 5 milioane de lei". La care nici un parinte n-a fost socat pentru ca mai toti facusera acelasi lucru.
Oricum vor fi supraaglomerate clasele, cu cite 40 de copilasi. Si chiar nu cred ca poate invata mare lucru cind sunt atit de multi intr-o grupa. Si dupa ce vor sta ca sardelele intr-o grupa sa mai dau si atitia bani spaga ?
Am vorbit cu nasul , ca are ceva relatii pe sus prin diverse locuri, si poate gaseste el vreo pila si pe la Inspectorat. Altceva mai mult nu am ce sa fac. Mai sper ca poate la toamna-iarna vor mai renunta din ei pe motiv de boala si se vor mai elibera locuri.
In zona mea exista o singura gradi particulara cu pret f piperat , dupa parerea mea, 5 mil la program scurt de la 7.30-12.30 si unde nu fac nimic decit se joaca. Pt. ca activitatile optionale se platesc.
Asta e, chiar speram anul acesta sa rezolv cu gradi, dar mafia e mult prea mare.

Sabi maninca si nu prea. Dimineata 100 de lapte, apoi eventual un ou cu piine; la prinz un castronel cu supa si neaparat vrea lapte inainte d esomn (150 ml) apoi dupa amiaza o banana, si seara lapte iar( 100-200 ml). Si papa fructe ziua, cirese, caise, capsuni etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Poze noi n-am; tot asa, lipsa de aparat. Bine ca mi-ai adus aminte sa-l mai imprumut oleaka.
La ai mei mergem in fiecare duminica si zburda Sabi ca un mielusel pe-acolo impreuna cu Raluca.
Am o oarecare problema. Am o prietena ca o fetita mai mica decit Sabi, 2.6 ani dar care e tare batausa si o cam bate pe Sabi. Sabi saracutza nu da inapoi decit asa usor sau deloc. Si ai mei ma cearta si mi-au zis sa nu ma mai intilnesc cu ele daca imi bate fata, ci sa-i gasesc Sabinei alta partenera de joaca. Sabi saraca , din lipsa de copii, mereu cere afara la fetita respectiva chiar daca o bate. Sincera sa fiu nu m-as mai intilni cu ele, dar eu ma inteleg atit de bine cu mama fetitei. Tipa mereu se plinge ca nu stie ce sa-i mai faca fetei sa nu mai fie asa batausa. Dar pe mine ma doare sufletul cind o vad pe Sabi ca plinge; intr-o zi a calcat-o pe minuta pt. ca nu voia sa-o lase sa-i strice desenul. Nu stie sa se joace frumos impreuna, ea doar bate si vorbeste urit, scuipa. De fapt Sabi nici n-are ce invata de la ea..... Cred ca mi-am dat singura raspunsul la ce trebuie sa fac nu ?

Ma duc dupa carti.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Bee, uite ca acum sunt la tara. Miros de pamant reavan, ciripit de pasarele..tot tacamul. Asa e la lucru. Si cu toate astea, ma consider animal de oras. Mai precis, ador orasul. Visul meu e sa locuiesc la New York, unde-i mai mare aglomeratia. Poate pentru ca la noi pe strada e destul de liniste, exceptand problemele cu parcarea, nu e scandal, rar mai auzi copii care sa tipe in drum spre parc (unul e Diana).
Razvan s-a reglat cat de cat cu fierul? E foarte bine, sa speram ca la analizele din toamna va fi la fel. Nu stiu ce sa-ti zic de carne, a mea ar manca de 10 ori pe zi, ou papa Razvan? Inlocuieste partial carnea.
A mea merge la gradinita din 15. Dar, dosarul trebuie sa-l depun intre 1 si 15 septembrie. Am timp. Mie nu mi-a facut mutre directoarea, am pile dar nu le-am folosit, n-a fost cazul. Doar suntem in zona, fata are varsta corespunzatoare, atat ii trebuia sa strambe din nas. Poate m-a vazut mai hotarata, pe mine nu ma calca nimeni pe coada, ca iese cu scantei.
Irinatuntza, ce spui tu acolo e un abuz de putere. La alta gradinita de stat n-o poti inscrie? Chiar nu stiu ce sa zic, daca faci o sesizare la Inspectorat ar fi riscul sa iasa prost pentru Sabina...dracu mai stie cum e bine.
Asa de dimineata mergi sa-i iei cartea Aladin? Pe la 8 a fost mama si i-a cumparat-o, plus ca mi-a promis prietena ca incearca sa-i faca rost Dianei si de Cartea Junglei pe care am ratat-o.
Cu fetitza agresiva, eu zic sa nu o mai duci o vreme pe Sabi sa se joace cu ea, pentru ce sa tot manance bataie aiurea? Off..
Ursu, deci vrei liniste...no chance. Exista zone in Timisoara, dar mai pe la periferie. Altfel, ingramadeala, ca in oras.
Moni, eu credeam ca Diana a plecat deja, ca tot vorbeai de bagaje.
Cu mancarea. Intr-o zi Diana papa asa: dimineata laptele, peste 2 ore o felie sau doua de paine cu unt si gem/sunca/Almette, apoi la pranz supa, cand se scoala felul doi piure cu carne/ardei umpluti/chiftele/mazare cu carne, pe la 19 fructe cu biscuiti/iaurt cu biscuiti, pe la 21 paine cu salata de vinete/unt si rosii/unt si miere si in final laptele.
Nu-s batute in cuie, uneori mananca fructele dimineata.
Mi-e foame si mai am de asteptat doua ore. Le umplu cu cafea.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Hai sa mai povestesc ceva, ca mi-am terminat treaba pe aici. Sunt foarte rapida.
Sambata, cat am stat cu Diana fara sotz, a fost cuminte foc. Ne-am sculat din somnul de dupa-masa si ne-am uitat la un film pe Prima, Imparatul vrajit, am ras si ne-am distrat la greu, e tot mai distractiv sa stau si sa vorbesc cu ea, parca as discuta cu o prietena. Normal ca mi-a tocat nervii cu intrebarile, acum nici povesti nu mai pot sa-i citesc, la fiecare rand: dar de ce? Si musai sa-i raspund corect, altfel ma bazaie.
M-am certat de dimineata (sambata) cu socrella si mama, eu faceam dush si le auzeam prin geam: "stai la soare ca e frig la umbra! Bate vantul!" Diana saraca: dar nu vreau la soare, ca fac insolatie! Am coborat si le-am spus ca fata nu-i tampita, stie si singura sa spun adaca ii e frig sau cald si daca nu vrea la soare s-o lase in pace. Iar daca lor le e frig, sa-si ia suba si sa taca din gura. Am zbierat putin, dar imi iesisem din pepeni. Asa ca Diana a scapat de soare. Mai, erau 30 de grade...

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna "dimineata" la cafea.Abia acum apuc sa o beau ... Pe Diana am trimis-o la joaca,iar eu ii mai listez de pe net desene de colorat.Acum caut ca pe langa sa fie frumoase sa fie si mai complexe,ca ce aveam listat mai demult erau mai simplute,dar cum a evoluat fata ... are nevoie de ceva sa o stimuleze.Asa desene faine sunt, ca mai ca imi vine mie cheful sa ma apuc de colorat pe ele Din cele ce le-aveam listate am lasat-o pe ea sa isi aleaga ce sa isi puna cu ea.E tare bucuroasa ca pleaca,m-a tot asistat la ultimele bagaje - jucariile.I-am mai si pus pistolul cu apa si oricum clar ca o sa vina cu mai multe acasa, ca nu va rezista mami sa nu ii cumpere de pe la tarabe te miri ce prostii vede Diana ...
S-a facut si cu cartea cu Aladin,pe-asta i-o citesc inainte de-a adormi la amiaza.

Mergi la inceput