FIV 227

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Felicitari la toate fetele.
Eu am BHCG 121 la 14 zile de la ET.

Da Doamne sa mearga la fel de bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

alsima, huski, iana, blue_flower felicitari si in direct!

iana incearca sa nu te ingrijorezi deoarece va fi bine! pai daca intr-adevar scurgerea a fost din cauza faptului ca se prinsesera 2 si unu s-a dezlipit, atunci parerea mea este ca e normal sa nu se dubleze valoarea b-hcg! ai incredere ca totul va fi bine pana la sfarsit!

imi puteti spune si mie de care progesteron injectabil ar trebui sa imi iau? de 10mg sau de 25mg? multumesc!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mami_vreau: progesteron ia cat mai concentrat posibil(de 25 mg,daca de mai mult nu gasesti).Spun asta pentru ca in Ungaria,la Szeged, se prescriu 2 fiole de 25 mg(adica 50) o data la doua zile..in Angllia progesteronul e de 250 mg(si cei de la Giulesti il recomanda sa fie facut 1 data pe saptamana),iar in Italia progesteronul(Prontogest)este de 100 mg. Deci,mai putin de 50 mg nu am vazut sa se recomande,la o singura injectie,asadar de 10 mg e prea putin.Macar,la cel de 25,faci 2 fiole odata.

Felicitari tuturor fetelor pentru BHCG-uri!Bafta multa in continuare!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

nusy multumesc mult pentru informatii! momentan nu am gasit pe net decat din acesta dar mai caut! multam!

nastere usoara ca mai ai un picut!

Laura

Mergi la inceput

proluton depot (substanta activa hidroxiprogesteron) o fi bun? sau e prea tare? ca se gaseste in grecia!

Laura

Mergi la inceput

Mami_vreau:multumesc pentru urari. Din cate stiu eu,proluton depot este echivalentul gravibinonului(contine si estradiol,nu numai progesteron).Este bun in sustinerea sarcinii,daca ai probleme(sangerari,de exemplu).Dar ,daca il iei,doar ca tratament pentru dupa ET,nu stiu daca e ok sau ce doza trebuie sa iei.Poate stiu alte fete.

Mergi la inceput

M-am uitat acum pe net,la prospect si am gresit,nu contine estradiol.Probabil ca poti sa-l folosesti,dar mai bine mai asteapta alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Mirimir, multumesc pentru raspuns. M-ai incurajat si faptul ca tu ai reusit imi da speranta. Intr-adevar, asa cum s-a mai scris pe aici pe forum, nu este foarte important numarul de foliculi atata timp cat, la final, se obtin unu-doi embrioni de buna calitate din care rezulta o sarcina, asa cum s-a intamplat la tine. Am citit pe forumuri straine ca sunt clinici de fertilizare in vitro, prin Anglia de exemplu, care nu accepta paciente care sunt in situatia noastra (cu rezerva ovariana scazuta) intrucat considera ca sunt sanse prea mici de reusita. Fac FIV si cu astfel de paciente dar numai cu ovocite donate (nici macar nu accepta sa incerce o data cu ovocite proprii). Bine ca doctorii de la noi nu au astfel de idei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nusy

M-am uitat acum pe net,la prospect si am gresit,nu contine estradiol.Probabil ca poti sa-l folosesti,dar mai bine mai asteapta alte pareri.

mda... am vazut ca nu contine estradiol dar mi-e teama sa il iau de capul meu! si nu cred ca cei de la giulesti vor fi de acord sa fac! mai bine iau mai mult progesteron de 25! multam again nusy!

iana am vazut ca si tu ziceai ca e inlocuitorul gravibinon... ai grija ca nu contine si estradiol...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mami vreau - scuze, dar nu am inteles. Pentru ce anume iti trebuie tie gravibinonul (sau ceva similar)?

coltul meu de rai

Mergi la inceput