FIV 227
Raspunsuri - Pagina 21
ugly spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca am gasit forumul acesta si pe voi si sper sa ma primiti si pe mine printre candidatele la FIV.
Am citit putin din urma si ma bucur sa vad cat de multe reusite sunt in cazul sarcinilor prin FIV. E incurajator.
Felicitari proaspetelor mamici cu bebei la purtator, bafta celor in focuri si nastere cat mai usoara celor care se apropie de intalnirea cu minunea lor
iana_mari spune:
FETELOR MULTUMESC DE INCURAJARI.
VREAU SA-I MULTUMESC IN MOD SPECIAL LUI 2BOBOCEI CARE M-A AJUTAT ASTAZI CU GRAVIBINON.
SA-TI DEA D-ZEU SANATATE .
Moniland spune:
Iana, si eu ma gandesc ca e posibil sa se fi prins doi si a ramas doar unul. De aceea ai avut o valoare mai mare si acum cresterea a fost mai lenta.Sa speram ca asta a fost tinand cont ca exista crestere de hormon. 
32+
Laura Ioana
Irina Maria
iana_mari spune:
MANILAND NUMAI CE AM VORBIT CA DR. COCEI SI MA PUS SA REPET IAR BHCG.SI SA FAC GRAVIBINON LA 4 ZILE,CU TOATE CA NUMAI AM PETE SI NIMIC ALTCEVA.
EA SUSTINE LA FEL CA AU FOST 2 SI UNUL L-AM PIERDUT.
Moniland spune:
Iana, sanatos sa fie si ti-ai atins scopul. 
Am deschis un nou capitol
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Dana_bebe spune:
Iana sigur totul va fi bine - 1 -2 acum sanatos sa fie!
am facut ET azi la 4.30 - sunt 3 embrionasi de 10,8,8 celule alesi de d-na dr si embrioloage - nu am avut nimic de zis - le-am facut doar 2 poze.
acum cam doare burtica - oricum inainte mi-a facut eco si mi-a zis ca intradevar ovarele sunt marite mult dar ca nu am lichid in abdomen
stau cumintica cumintica la parter pe canapea
mi-a adus sotul hainute de casa: nu ati vrea sa vedeti cum m-a imbracat - pantalonii de trening bleumarin -cei grosi dublii de iarna, in loc de chilotei pantalonii de pijama de vara- roz - "ca sunt foarte de bumbac si tin fundul bine"
, TOP - o rochita de vara cu bretele (gri) si bluza de la alt trening de catifea alb cu gri, ciorapei bej cu alb - chia merita o poza - ce sa zic mi-era frig acum mi-e bine asa ca stau cuminte sa prind curaj sa ajung eu la hainute si in pat (etajul 2)

astept sfaturi
de la cunoscatoare