FIV 227
Raspunsuri - Pagina 19
Dana_bebe spune:
HEI.....................!
ma suparati!!! ia nu mai vorbiti una cu alta daca nu puteti sa va intelegeti decat prin PM ![]()
Eu din proprie initiativa mi-am facut azi estradiolul si progesteronul - cum la dr nu ma pot duce cu rezultatele (fiind proprie initiativa) asa ca vi le spun voua:
estradiol - 808 (inainte de pregnyl 3232)
progesteron > 40 (inainte de pregnyl 0.4)
cine are experienta va rog sa ma lamureasca!
din ce mai stiu eu de la voi progesteronul e bine peste 30, iar estradiolul a scazut si iarasi cred ca e bine.
la 2 plec la Clinica!!! ![]()
![]()
catalina2307 spune:
Kora - discutia asta s-a tot incheiat pt tine de vreo 4 pagini. Bunatatea mea, fa-mi o favoare si las-o sa fie apreciata de altii. Nu am inteles care parte te-a jignit mai tare si mai tare dar nu asta a fost scopul. Eu nu am personal nimic cu tine.Scrie fetita tot ce vrei tu ca nu te opreste nimeni. Eu doar am celebrat a 100 oara cand am citit acelasi lucru. A fost asa, ca un fel de party.
Imi pare rau pt catelul tau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti dau dreptate.
mami vreau - cu mare drag, intalnirea este pe 13 iunie, ora nu am stabilit-o inca, rog doar confirmare in cazul in care ajungi.
coltul meu de rai
mami_vreau spune:
catalina cand este cea mai tarzie data in care iti pot trimite confirmarea? am citit ca prima oara ar fi trebuit sa fie intalnirea in weekendul acesta si ma bucur tare mult ca s-a reprogamat deoarece in acest weekend merg si eu intr-un mini-mini concediu in moldova, la manastiri! sper din suflet sa nu apara nimic pentru weekendul viitor si sa pot ajunge si eu la bucuresti! inca o data, multumesc!
Laura
catalina2307 spune:
mami vreau - am amanat-o din motiv de nunti, botezuri si alte evenimente. Saptamana viitoare ar fi ok daca imi dai un raspuns.
coltul meu de rai
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 mami vreau - am amanat-o din motiv de nunti, botezuri si alte evenimente. Saptamana viitoare ar fi ok daca imi dai un raspuns. Catalina coltul meu de rai |
s-a facut!!! multumesc!

Laura
maria08 spune:
Kora: Imi pare rau pentru catelul tau...te inteleg foarte bine, stiu ce inseamna sa iubesti un animalut ca pe un copil.....
P.S Te rog sa nu mai fii suparata pentru ceea ce a scris Catalina, e foarte important ca atunci cand intrebi ceva sa si primesti un raspuns; sunt fete care nu stiu discutiile din urma sau poate nu au timp sa caute, eu una iti multumesc ca esti aici si ne ajuti cu ceea ce poti.
KoraPop spune:
mami vreau, Dana bebe, maria 08 si fetelor care mi-au scris pe PM va multumesc mult pentru tot...!
Vreau sa mai spun ca , tot de la dr. stiu ca pentru endometru nu exista alt tratament decat estrogeni ( cycloprogynova, progynova, estrofem ). Cine zice ca a primit tratament pentru endometru si a crescut bine si frumos a luat estrogeni. Inghitite se iau mult mai multe pastile decat puse intravaginal ( astfel efectul e mai rapid si sunt suficiente doze mai mici de estrogeni) , deci conteaza foarte mult pentru ca, se stie ca estrogenii pot duce la cancer si multe alte probleme in viitor, deci daca exista posibilitatea ca acelasi rezultat favorabil sa il ai cu mult mai putini hormoni luati e bine de retinut... si de invatat...ca stiinta merge inainte, nu sta in loc.
Fug ca trebuie sa fac bagajele.....ne "revedem" saptamana viitoare!

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
alsima spune:
Bravo huski!!!!!!
Dana, ma gandesc la tine acum si tin pumnii sa aduci cu bine bb-ii acasa!!!
Pupici tuturor!!!

cu bulinutza de 5 saptamani
iana_mari spune:
HUSCHI FELICITARI.
KORA
PENTRU CATEL
FETELOR EU SUNT TOT INGRIJORATA BHCG 188.9.
PE 18 IUNIE O SA FAC ECO CU PROF.
HUSCHI TU LA CE ORA AI ECO.
Mi-a zis Cocei ca probabil au fost 2 prinsi si din cauza asta au fost petele.
A,si cica difera kiturile de la un laborator la altul.
Eu numai am pete dar totusi valoarea nu e mare.