FIV 227

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Mirmir..si eu am facut fiv la Medlife cu dr. Albu si dr. Mustata (era si Bolintineanu ieri...l-a ajutat pe Albu la transfer, ea imi facea eco pe burtica). Tie ce ti-au zis de calitatea embrionilor? Nu stiu daca ai citit din urma..eu am avut 12 ovocite, din care doar 8 mature si din care au rezultat doar 4 embrioni buni si mi i-au pus pe toti. Incerc sa ma agat de orice numai sa nu dau intr-o depresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Dana-bebe, eu am avut hiperstimulare foarte urata. Luni, cand mi-a facut punctia, dr. mi-a zis ca nu am sanse sa facem ET luna asta din cauza hiperstimularii. Dar nu m-am lasat. Am stat in pat non-stop si am baut apa multa, dar multa de tot. Si m-am rugat la Doamne-Doamne mult si asa cum nu m-am mai rugat vreodata.

Joi, inainte de ET care trebuia sa fie sambata, aveam burta imensa, febra si dureri aproape insuportabile. Dar nu m-am lasat. M-am rugat in continuare cu toata fiinta mea si am stat cumintica. Cand a pus mana pe mine sotul meu ardeam toata, cei de la clinica nu raspundeau si a plecat repede sa vorbeasca acolo personal cu ei. Eu aratam groaznic si ma simteam la fel. Si, dintr-o data, mi-a trecut totul.

Se poate sa iti treaca. Ai incredere in Dumnezeu si in sansa ta.

Cand dr. m-a vazut cum eram sambata, nu-i venea sa creada. Mi-a zis ca era convins ca nu o sa pot face ET-ul din cauza hiperstimularii.

De atunci, durerile de burta au incetat. In continuare fac acelasi lucru: ma rog sa fie asta sansa mea de a fi mamica si in rest visez ca ochii deschisi cum va fi in 9 iunie, cand o sa ma anunte ca sunt graviduta...

ITI TIN PUMNII STRANSI! AI INCREDERE!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kitta, te astept maine pana la ce ora vrei tu... parca ai face copilul asta pt mine dar mi-e suficienta si puterea exemplului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ma tot intreb si eu cand vad ca sunt atatea fete care trec prin cele mai nefericite situatii cu FIV-urile astea ticaloase, daca o sa vina si la mine ziua aia in care sa zic tot asa, ca s-a intamplat si la mine, ca nu-mi cred ochilor,etc... nu stiu de ce, dar parca asta e un film in care nu joc
Si zau ca nu ma simt pesimista, pur si simplu le pun cap la cap... si vorbesc de fiv, de tot felul de grozavenii, dar cand e vorba sa ma gandesc la un drum pe care sa apuc, efectiv ma apuca un fel de panica... am senzatia ca pe orice drum as lua-o, rezultatul va fi cam acelasi si nu bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

oana_cnt - ei la mine nu e asa de grav - doare burtica, e un pic umflata - deja am facut aseara si azi dimineata cate un flacon de 50ml de albumina (cica ajuta),beau multe lichide, nu am febra deloc si nu am crescut in greutate deci nu am lichid in burta. Am ajuns 10 minute la birou dar ma duc inapoi acasica pana la 2 cand merg la d-na dr.
pup si multumesc mult - conteaza mult pentru mine ca sunteti prietenele mele care trec ptin aceleasi experiente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Fireyes, stii cum vad eu lucrurile? Pana in momentul in care o sa ne tinem copilasii in brate suportam orice, ne ridicam si cand credem ca nu mai putem si o luam de la capat. Avem noroc ca omul e construit in asa fel incat uita partile urate, uita cum a fost data trecuta cand s-a simtit la pamant.

Kora, imi pare rau pentru catelul tau... Am pierdut si eu o minune de catel acum doi ani si inca plang dupa ea. Acum am o alta catelusa, care e, asa cum ai zis tu, parte din familie, alintata si rasfatata si o iubesc din tot sufletul.Dar pe catelusa pe care am pierdut-o acum doi ani nu o sa o inlocuiasca nimeni niciodata.

Nu mai face nimeni teste???? Mi-e dor de o veste buna, haideti!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora draga, cand nu ai chef de "replici" , nu le provoci. Din partea mea poti sa iti bagi intravaginal tot ce vrei si ce nu vrei.
Lasa-ma sa stiu mai bine decat tine ce am inteles si ce nu am inteles. Eu am spus un singur lucru. Cu medicatia administrata endometrul meu a crescut suficient de mult , iar aceasta medicatie nu a inclus tratamentul cu pricina. De ce nu recomanda medicii mei progynova intravaginal , habar nu am si sincer nici ca ma intereseaza. Ceea ce am incercat sa spun este ca devenim repetitive aiurea , pentru ca nici una dintre noi nu stie daca a trecut sau nu fereastra de implantare, daca medicul iti spune ete, este acolo noi o sa ne uitam ca vitelu la poarta noua si o sa dam prosteste din cap, daca medicul iti spune sa inghiti rahat, o sa inghiti rahat si nu ii vei spune ca e mai bine sa il introduci nu stiu unde, nu de alta dar te trimite acasa sa iti faci fiv-ul singura pe masa din bucatarie.
Eu sincer sper ca aceasta sa fie ultimul FIV iar medicii sa fi inteles in cele din urma care este cauza esecurilor tale repetate.

Si aaaa, in mod sigur nu mai este nevoie sa il intreb pe medicul meu ceva in ceea ce te priveste.Tu oricum le stii pe toate.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina ce sa mai zic....esti de o bunatate iesita din comun, iti "multumesc" pentru tot! In afara de asta pe acest forum scrie fiecare ce vrea,cat vrea si repeta de cate ori vrea,in afara de moderatori nu e nimeni in masura sa reduca la tacere pe cineva. Inca odata multumesc ca in ziua asta pe care o am ( si tu ai catei asa ca ar fi trebuit sa ai putina compasiune ) mai vii si tu cu atata aciditate si rautate pe care nu inteleg de ce ti-o reversi asupra mea.Eu te rog frumos sa incheiem aici si mie personal nu imi mai adresa nici un cuvant si eu am sa fac la fel si daca nu iti place ce si cum scriu te rog nu citi postarile mele ca nu pentru tine le scriu. Eu nu te-am jignit cu nimic pana acum asa ca nu accept ca tu sa ma jignesti ( si nu esti in masura nici sa jignesti un dr.),nu am afirmat vreodata ca le stiu pe toate si eu daca afirm ceva pe acest forum, medical vorbind, o fac numai dupa ce in prealabil am intrebat un dr. de specialitate, altfel spus reproduc ceea ce imi spune mie dr. Am incheiat aici discutia care oricum deranjeaza celelalte fete care au alte ganduri si probleme acum cum ar fi injectiile, ecografiile si toate emotiile ce tin de FIV. Indiferent prin cate am trecut eu nu mi-am permis si nici nu as fi avut vreodata de gand sa ma port asa sau sa vorbesc asa cuiva de pe forum! Eu una cedez, poti sa imi dai inca 100 de replici in stilul tau caracteristic daca iti face atata placere.

Weekend frumos tuturor fivoaselor si imi cer scuze pentru discutia de kk dintre mine si Catalina, toate sunt trecatoare chiar si viata asta pe care o traim cu bune si rele....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna fetelor!

Felicitari din suflet celor care au reusit! iar pentru cele care inca nu ati reusit va urez sa aveti putere sa continuati deoarece cu siguranta le vom urma si noi pe gravidute in curand!

Eu nu am mai scris dar v-am citit zilnic! m-am bucurat alaturi de voi de toate reusitele din ultima vreme si va tin pumnii in continuare din umbra!

Catalina multumesc mult pentru gestul tau frumos de a-l ruga pe doctorul tau sa vorbeasca cu noi! Si eu mi-as dori din suflet sa vin, daca timpul imi permite!

Un alt motiv pentru care am iesit astazi din umbra este pentru ca am cautat sa imi cumpar progesteron injectabil si am gasit o firma care se pare ca face livrari si in romanaia! eu nu mi-am comandat inca dar o voi face! uitati link-ul: www.pharmacy1010.com/progesterone.html br / " target="_blank">http://www.pharmacy1010.com/progesterone.html br / ! sper sa va ajute! pupici multi!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

kora iti urez un weekend placut! imi pare rau de catelusul tau! si eu am catel si e batran asa ca stiu ce inseamna!

Laura

Mergi la inceput