FIV 227
Raspunsuri - Pagina 17
ALRAK spune:
Nu am mai scris azi pentru ca a trebuit sa fac un drum de la Arad la Satu Mare, cu escala la Oradea, deh... serviciul.
Dar, am revenit pe forum si ma bucur ca mi-ati dat de citit muuuult.
Dana, ai de unde sa alegi, sa dea DD ca embrionasii sa se lipeasca bine. Ma rog pentru tine maine 14-15
Alina, sa ai o intalnire frumoasa cu BB la prima eco pe 9 iunie, 
Iana, daca a aparut a doua liniuta pe sure check , este BB sigur, astept beta MAAAARE maine.
Simona2 sa fie cu noroc si sa se lipeasca embrionasii bineeee de tot.
nusy asteptam PRINTESA sanatoasa si mancacioasa.

Alsima, Alina Oprea, Mirimir,Huski,Blue flower, Iana 
burticile.
Rizzuca, asteptam o veste buna de la tine.

Pupici pentru cele care sunteti in focuri sau aproape de ele, DD sa va fie in preajma si sa va ajute , ma rog pentru voi , pentru toate.

Eu luni merg la eco, sa vedem daca s-a dezvoltat natural foliculul. Daca da, s-ar putea sa-mi faca punctie. Tratament de stimulare nu mai fac 2 luni, iunie-iulie, asa ca ma rog la DD sa apara un ovocit natural. Stimulare pentru FIV o sa mai fac numai in august, daca nu se intampla nimic pana atunci.
Va pup pe toate si va multumesc ca existati

.
Doamne Ajuta-ne!
nusy spune:
Alrak:
Iana_mari:
ma bucur foarte mult ca esti bine acum! Maine te asteptam cu o valoare macar dubla!!!!
Nusy
36+
Ingrid Cristiana
Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!
mirimir spune:
Buna seara,
Acum am reusit sa citesc,aproape un alt capitol in doua zile, vad ca aveti vesti bune.
Blue_flower felicitari!
Iana felicitari!
Huski felicitari!
Iazminn, nu dispera si fa un test de sange.
Kira Clara eu am rezerva ovariana diminuata si totusi au reusit sa-mi dezvolte 6 foliculi din care 4 ovocite s-au fertilizat.
Am facut stimulare 14 zile cu menopur(33 fiole) si puregon de 100 ui(23 fiole).
Multumesc ca sunt pe listuta de pe prima pagina si sunt datoare cu ceva informatii.Am facut FIV la MedLife cu dr.Bolintineanu Alina si embriolog dr.Mustata Andreea
Miruma38 spune:

pe toate feteloe.
Ieri am luat startul.
La 11 dimineata Medrol de 4 mg, la ora 17.00 cycloprogynova - patilele albe, la oara 19.00 Menopur 300 ui.
Estrodiol mai mic de 10, progesteron 0,2, ovarul stang 6 foliculi de 2 mm, ovarul drept 4 foliculi de 2 mm Asta era ieri in a 2 zi a cm.Fetelor acum am mare nevoie de voi:
La aproximativ o ora dupa injectia cu Menopur am simtit ca mi se infierbanta foarte tare ceva in burta.....mi sa urcat incet in gat si apoi la cap.Am avut o puternica senzatie de lesin...care a durat aproape 10 min.Mam speriat foarte tare.Mie tare frica de ce va urma....in seara asta...Vi sa intamplat si voua???Ce sa fac???O fi de la emotii, oboseala???O fi de la redbull???Marturisesc ca ieri in drum spre Bucuresti am baut niste redbull...imi era foarte somn, nu am dormit noaptea de emotii.....Ce credeti ca ar trebui sa fac???
Sa va spun si despre.....hidrosalpinx....
Trompa stanga...fara hidro...nu mai este....
Trompa dreapta...posibil hidro sau chist....???????Asa ca nu mai stiu ce sa cred sa ma bucur???sa ma ingrijorez???

Pup 
toate fetele.
Dana_bebe spune:
as mai face un capitol
ECO
Maria.m - ziua 39 de la ET, un bebe in burtica
HGC
Asima - ziua 23 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Alina Oprea - ziua 21 de la ET, in ziua 12 HCG-87
Mirimir - ziua 20 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - ziua 17 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Blue-flower - ziua 15 de la ET, in ziua 12 HCG-54.93ziua 14-121
Iana - ziua 14 de la ET,in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9
Alrak - in ziua 10 HCG-0.1777
Iazmin - CM - imi pare tare rau
In focuri:
Rizzuca - ziua 20 de la ET - asteptam vesti bune!!!
GeorgianaI- ziua 19 de la ET - asteptam vesti bune!!!
Kitta - ziua 13 de la ET
Frank – ziua 9 de la ET
Oana_cnt - ziua 5 de la ET
Simona2 - ziua 1 de la ET
Dana_bebe - ET azi 3 embrioni de 10,8,8
Langa focuri :
Anka_daria - ziua 13 de stimulare - sa intrebi cand faci punctia - sa nu accepti sa te lase pana luni!
LucaLuca - ziua 5 de stimulare
Miruma38 - ziua 2 de stimulare - cred ca este o alergie - ia un claritin ininte cu 2-3 ore - nu face nimic rau, nu are efecte adverse. Bafta!
si
ellanik - ET cu criogenizati, pe data de 3 iunie incepe Estrofem, pe 17ET
Kora - urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati
Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!
Dana_bebe spune:
buna dimineata - cred ca m-am bucurat cam repede sunt cam hiperstimulata - sper sa s poata face ET azi - ma duc sa fac iar albumina.
Daca a amia fost cineva vreau sfaturi cum sa ma "repar".
Multumesc pentru tot suportul care mi-l dati - ce m-as face fara voi?

huski spune:
buna dimineata!
am fost dimineata la prima ora sa "donez" sange pentru Bhcg-ul cu numarul 3
abia astept rezultatul 

-icutzi tuturor!
KoraPop spune:
Catalina tu nu ai inteles un lucru: tratamentul cu progynova, de fapt cu estrogeni este singurul pentru endometru,dar nu fiecare organism reactioneaza pozitiv. Depinde de receptorii endometriali (in ce stare sunt), de chiuretaje facute din diverse motive, de histeroscopii operatorii etc. Eu am reactionat bine ( nu am avut nici chiuretaje la viata mea si nici histeroscopii operatorii) si rezultatul a fost mai mult decat bun, cum sa nu fiu adepta acestui tratament din moment ce a dat roade ? Merita incercat! Daca dr. tau nu da asa ceva nu inseamna ca alti doctori care dau sunt niste tampiti, drept dovada rezultatele endometrului meu si nu numai al meu ca nu sunt singura care ia asa ceva, dar sunt singura care scrie pe forumul asta probabil. Sunt fete deja gravide cu ajutorul progynovei luate vaginal. In fine, eu zic sa incheiem aici discutia, chiar nu am chef cel putin azi de ironii si impunsaturi nejustificate. A, si nu mai e nevoie sa il intrebi nimic pentru mine pe dr. tau. Multumesc!
Fetelor va pup pe toate am sa lipsesc cateva zile, plecam la ai mei ca era planificat oricum....azi sunt tare,tare trista...a murit catelul meu care statea la ai mei ( mai avem si aici la Bucuresti un catel...) , avea aproape 14 ani si era ca si un membru al familiei...cine iubeste animalele ma intelege, te atasezi enorm si acum sufar mult de tot,mai ceva ca dupa un om, sunt oameni care nu imi sunt asa de apropiati, dupa care nu as suferi atat cum sufar dupa catelul meu acum....asta e viata....iertati-ma ca am scris ceva ce nu are nici o legatura cu subiectul nostru...
O zi frumoas tuturor! 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Moniland spune:
Iana, bafta azi cu hcg-ul! Bine ca s-au oprit petele. E semn bun!
Huski, sper ca te opresti la nr. 3
. Pe cand la eco la numarat puiutii?
Kora, 
32+
Laura Ioana
Irina Maria