FIV 227
Raspunsuri - Pagina 16
maria08 spune:
Iana; FELICITARI!!!! Asteptam o valoare mare a beta HCG-ului. Ma bucur sa vad atat de multe gravidutze!! E semn ca se poate si ca intr-o buna zi vom pleca toate la odisee!!
Ellanik: Sa stii ca-ti tin pumnii stransi!!!
Eu am facut ieri HSG si asa cum ma asteptam am trompele obturate, deci trecem la FIV nr. 2. Doamne Ajuta!
goldi spune:
DariaIoana, sa_ti dea Doamne-Doamne multa sanatate si nastere usoara .
Sufletel, daca nici acum nu ai primit e-mail-ul, activeaza-ti PM de pe site.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
simona2 spune:
Raportez si eu: din 12 ovocite, doar 8 mature si apoi doar 4 embrioni demni de luat in seama, unul de calitatea 1, 2 cu 10% fragmentatii si 1 cu 20% (pe foaia de externare scrie ca mi-au transferat 3 de calit.1 si 1 de calit.2). M-a cam dat peste cap rezultatul asta...dr. crede ca, cam asta ar fi infertilitatea mea "inexplicabila"
Ii ingrijoreaza ca cei de proasta calitatea se tot fragmentau si se tot fragmentau...
Am facut azi ET...sa vedem ce planuri are DD cu mine!
sufletel_80 spune:
Goldi, dar am deja PM-ul activ...poate mai incerci o data!![]()
Maria, sa iti ajute Dumnezeu si sa iti daruiasca darul mult dorit al binecuvantarii nasterii de prunci! Maria, sa stii ca am intrebat-o pe Dna Dr ce se intampla cu embrionii de proasta calitate...ma gandeam ca sunt cumva distrusi. Raspunsul a fost: "Cum sa ii distrugem...Noi ne dam tot interesul sa ii obtinem sa ii crestem, ca apoi sa ii distrugem? Nu, ei cedeaza singurei, rezista doar cei puternici, care sunt in final transferati, sau congelati ...
Simona, si eu am avut aceeasi problema ca tine...multiple fragmentari ale embrionilor. Am avut 16 ovocite, 14 s-au fertilizat, iar in final doar 2 blasto din cei 14 embrioni.
Se pare ca de vina este materialul genetic, sau varsta. Nu stiu cum se poate imbunatati calitatea ovocitelor.
Kora, am invatat pe de rost: pana la punctie progesteron < sau egal cu 1, endometru trilamelar. Pana la ET progesteronul minim 30, endometrul secretor. Iti marturisesc ca eu nu mi-am dozat niciodata progesteronul in timpul celor 2 FIV-uri. Doar in prima faza l-am facut, la dosarul pt FIV. Si nici atunci nu stiu cat a fost. La acest FIV insa stiu cum ar trebui sa stea lucrurile... multam din suflet.
toate fetele!

cori32 spune:
Sufletel 80, am vazut ca tot la Gynera faci, si eu la fel, dar la mine este o alta schema:
18.05-diph
31.05-mi-a venit CM
04.06-incep stimularea
11.06-programare pt estradiol si echo
~17.06-ET
Si eu am mare incredere in dna dr.
Sper sa fie cu noroc de data asta.
Vreau sa-ti spun ca, daca ai nelamuriri sa suni si sa vorbesti prin Claudia.
Mult succes tuturor!
iazminn spune:
Fetelor va multumesc pentru cuvintele de incurajare.Deja ma gandesc la FIV 4( care sigur nu o sa mai fie la Giulesti, cu Marinescu, schimb dr ca poate schimb norocul).Dar asta o sa fie la anul.
IANA MARI stai linistita , nu te mai stresa ca totul o sa fie OK. Va asteptam maine cu BHCG mari.Pupici tuturor

Dana_bebe spune:
Buna seara
Pana la urma m-am dus azi sa-mi fac albumina care mi-a fost recomandata de d-na dr. si pe care am refuzat-o (e facuta din sange uman).Ma cam durea burtica.Acume e mai putin dureroasa.
Am intrebat ce mai fac bebeii si mi-au zis ca cei 7 de ieri arata bine si din cele 13 ovocite au mai rezultat inca 6. E bine sunt calma si pregatita pentru ET: avem 12 din ICSI si 1 din FIV - pe asta chiar am sa o rog sa-l punem ca e un luptator.
va pup pe toate 

ET maine la 14-15 - Anca cred ca iar o sa astepti la d-na dr 
iana_mari spune:
SIMONA SA FIE INTR-UN CEAS BUN.

DANA BEBE HAI CA-I BINE BA CHIAR FOARTE BINE.
EU SUNT BINE MI-AM PUS AZI UN PROGESTERON INJECTABIL SI S-A OPRIT TOTUL.
MAINE REPET BHCG SI TREBUIE SA FIE DUBLUUUUUUU
.
SUNT FOARTE BUCUROASA CA MI-AM FACUT ROST DE INJECTII SI MAINE VOI INTRA IN POSESIA LOR SI VA VOI SPUNE SI CINE SUNT MINUNATELE FETE CARE M-AU AJUTAT.
NUSY AI AVUT DREPTATE CU INJECTABILUL.
goldi spune:
Dana, pana la urma rezultatul este f bun.
Bafta multa ca luptatorii sa ramana la mami 
Sufletel, acum am citit postarea ta .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza