FIV 227

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Catalina eu am avut mare necaz mare cu foliculii aia ca nu ieseau la numaratoare. Din aceasta cauza am fost un pic da mi-am revenit . Acum astept sa numar ouale. Endometru ca tot vorbeati de el il am 7.5 cred ca binisor.
esti mareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Catalina, de data asta m-ai facut sa rad cu lacrimi , adevaru' e ca daca nici tu nu ai colacei nu mai are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

catalinaaa stai ca gresesti, la Giulesti abia am facut doua fiv-uri (ultimul a fost deja facut cu progynova si analize de progesteron, deci la ultimul era deja gasita problema mea si rezolvata ),primele doua sunt facute in alta parte, deci poti sa mai astepti cu pietrele. Dar mai bine pregateste bolovanii pentru doctorii tai ca musai sa iti creasca si dospeasca endometrul ala de la 4 mm macar la 8 ca altfel vin eu sa-i trag de urechi si sa mor de nu ii oblig sa iti dea progynova vaginal ( pe asta ai scapat-o ,ca o repet suficient de des incat sa devenina stresanta )!In privinta urmatoarelor fiv-uri pentru bebe 2 ( nici pe primul nu l-am facut da' tu imi prezici bebe 2, in fine....) te asigur ca dupa bebe 1 scapati de mine definitiv,unu' si bun mi-ar ajunge,promit solemn ca numai pana la bebe1 trebuie sa ma suportati si apoi punct.KITTA povestea nu demult la celalalt subiect ca pentru bebe 2 tot la clinica respectiva se va duce
Fetelor ma bucur ca va distrati, asa si trebuie , zambiti,mai injectati,mai fugiti la o eco ( sa nu uitati sa puneti intrebarile care o enerveaza pe Catalina , stiti voi care sau daca vreti, repet ) si apoi mai treceti pe aici ca vad ca ma tot starneste Cata si eu nu ma pot abtine si uite asa devine si forumul asta din lacrimogen intr-unul comic, cel putin la "suprafata"....
P.S. Era vorba de luna asta ca plec lamunte si la mare sau ce, sperai ca scapi si plec pentru vreun an?

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Husky unu la mana daca secretul sa faci gemeni e sa beau lapte mult imi bag si o perfuzie cu lapte numai sa iasa chiar si unu. Doi la mana la intalnirea de scos colaceii la plimbare ma bag si eu .
burtica cu gemenasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Anka daria, hai sa-ti spun un secret: eu nu prea suport lapticul (din nefericire)dar auzind pe Catalina cu doua zile inainte de Et ca dr. ei ii recomanda sa bea lapte inainte de Et, m-am executat , si cred ca am mai baut apoi intr-o zi sau doua (ma baloneaza foarte tare) ...cat despre gemenasi, nu stiu ce sa zic, nu am confirmarea inca ....sa fie totul bine pana la capat este tot ce-mi doresc indiferent daca sunt unul sau doi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor va doresc o zi frumoasa in continuare ! Tocmai am citit la celalalt subiect ca a reusit Onefineday cu blastocisti criogenati ( ingeras fii pe faza ! ) si m-a binedispus! Felicitari Onefineday si sarcina cat mai usoara!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kora,Catalina: aveti PM de la mine!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai mai Kora, ce sa am eu cu bietii oameni. Am fost de doua ori la ei, m-am intors gravida de 2 ori. Au facut din endometru de 3,9 , 8,5. Mi-au salvat viata. Mi-au salvat uterul. Mi-au lasat prietenele gravide. De ce sa arunc cu pietre in ei? Mi s-a urat cu binele? Acu doar asa de dragu violentei si ca nu vor sa imi puna cycloproginova in pasarica sa ma dau in spectacol? Poate ma interneaza naibii la glumeti. Tu chiar iti imaginezi ca oamenii aia au lipsit la lectia in care se preda cum sa se foloseasca progynova? Ce dracu , daca la toate endometrele distruse din diverse motive ar functia progynova vaginal nu s-ar mai face transpant de endometru , nu ar mai fi mame purtatoare, viata ar fi roz si inventatoru lu' progynova ar lua premiul Nobel pentru pace.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mai, ca tot vorbiti de endometru si de tot felul de progynova......dar nimeni nu zice nimic de Luveris.
Mie mi-a dat dr. sa fac 3 injectii cu Luveris cu cateva zile inainte de punctie.
A mai facut cineva? Sau Luveris e cumva progynova si io sunt paralela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR MI-AM FACUT SI EU UN TEST DE SARCINA, SURE CHECK SI AM VAZUT SI EU A DOUA LINIUTA DUPA MULTI ANI.NU ESTE LA FEL DE CLARA CA PRIMA,DAR ESTE ACOLO.
MAINE REPET SI BHCG.

Mergi la inceput