Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

pai n-am de gand sa-l fac in ro...cand vin din ro (daca merg) vreau sa vad ce-mi trebe pt cetatenie si sa le fac aici....

Mi-am facut probleme cu cu numele de familie...ca nu mai stiu nici cum ma cheama..in toate hartiile ce mi le da de la primarie is trecuta cu numele de fata.in pass tot cu numele de fata,am carnet de conducere cu numele barbatului...serios...nici nu stiu pe ce nume sa-mi fac rezervarea....de aia azi am fost la primarie sa intreb cum ma cheama...In fine eu am pe pass alt nume de familie ca David,eu is romanca ,el ii neamt...in pas meu nu scrie nik ca is casatorita sau ca am copii,si nici in a lui David nu scrie nika de cine ii mama si tata lui...si cum dovedesc eu atunci ca e fiu-meu si nu l-am sparlit de undeva???De la primerie mi-au zis sa iau cu mine cerif de casatorie si certif de nastere a lui David...si acum alta problema....trebuiesc traduse in rom??
Offf,,,nu stiu ce ati inteles,da e o harababura in capu meu de nu va imaginati...Si habar n-am unde sa sun sa ma informez...

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 17+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Miha nu mai este necesar ca sa treci la vama doar cu pasaportul,acum poti folosi buletinul, apoi ar mai fi varianta sa iti faci altul in Ro in perioada cat stai, dureaza parca o sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

celesta, condoleante!

miha, eu am trecu cu iris de mai multe ori la vama, ea cu pasaportul ei nemtesc. eu cu pasaportul romanesc, fara nici o problema. dar pe noi ne cheama la fel.

clau, codruta, monik, pe toate, sper sa va treaca cat de repede starea asta nasoala.

clau, cu deni n-ai ce sa faci, decat sa speri si sa o intelegi. eu am plecat de acasa la 16 ani tot din cauza tatalui vitreg, el nu e om rau, azi ne intelegem super, dar atunci mi se parea ca mi-a furat-o pe mama, ca ea si-a refacut viata si eu nu mai am loc langa ea. prostii de copil, acum vad totul cu alti ochi (dupa 9 ani )

angi, la multi ani pentru vladut!

miki, pai ziceai ca ai lkw sau n-am inteles eu bine? noi de la www.klicktel.de/branchenbuch/k-k-fahrzeug-center-berkheim,esslingen-am-neckar,13884000,Z1040710.html" target="_blank">astia am inchiriat cand am venit din romania cu mobila. cica sunt cei mai ieftini aici in zona. banuiesc insa ca tie iti trebuie aproape de düsseldorf.

simo, lasa naibii pastilele alea ca sunt otrava curata. iti dau metabolismul peste cap si atunci chiar te ingrasi rau, si te mai si imbolnavesti. baga-te si tu la sport sau la un program adevarat de slabit. eu am slabit cu weight watchers 10 kile si ma mentin din februarie, desi nu ma abtin prea tare de la praji si alte bunataturi.

mari, multa sanatate si sa-ti fie bine in continuare!

bag un episod de küchenschlacht si dup-aia nani pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Mihaelaaaa - cred ca ar trebui sa te intresezi la www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=29827&idlnk=3&cat=29919" target="_blank">Ministerul afacerilor externe.
Sa le scrii un www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=5805&cat=5805" target="_blank">mail? Ei stiu sigur ce-ti trebuie ca sa intri / iesi cu copilul din RO. Bafta multa .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata!!
Oare cat costa sa-mi fac aici imputernicirea??si se face la consulat?
Acum 2 ani cand am plecat eu si copila in ro a fost mai simplu la intoarcere sa vina sasul dupa noi.acum de costa mult si-i complicat tot asa facem.si decat sa dam vreo 100 e pe hartoaga aia mai bine luam bilet de avion si gata.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

o cafea,un ceai, o limonada :

Iulia tuoche, deci si tu ai avut pitici, mi-e rau, zbiara toata ziua si seara vine sa imi dea gute nacht kuss , eu o inteleg dar isi distruge viata facand pe o victima, care nu e.......... numai invata ca scoala e blöd si nu are nevoie de ea , sta pe net toata ziua ca aia e wichtig, mit feundin in kontakt zu bleiben , te doare capul cand auzi ce mentalitate e in tartacuta de 14 ani.
Miha nu am inteles nimic, doar ca trebuie sa rezolvi situatia si daca ot esti in ro de ce sa nu-ti faci acolo pass ca e mult mai ieftin si dureaza 2 sapt sa il ai, apoi poti face si cetatenia germana linistita ca doar nu trebuie sa renunti la cea romana.
Simo te-ai dilit ce vrei sa slabesti, adica la ce ca sincer nu pricep ce mai ai tu de dat jos?
Iulia e distanta mare sunt 1000 km dus-intors si ca atare tarifele auch, costa peste 500 de euro un transport, ne-am interesat, asa ca nu se renteaza, o va ajuta Helmut, vor merge poate miercuri sau joi la gata locului sa constatate cat e de dus, sa demonteze si apoi sa vada cu transportul cum fac, cate drumuri? noi avem un family vagon si intra destul in el,vor face mai multe drumuri,asta e !
O zi faina va doresc, eu plec la lucru dupa ce il duc pe Andi la gradi.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!

Multumim frumos pentru urari!
Vladut nu prea a inteles ce se intampla, a inteles el ca ceva deosebit dar ce anume nu cred....in schimb s-a bucurat foarte mult de cadouri, a primit multe masinute....la anul sigur o sa facem un party cu copii , acum n-a venit nici unul...

Mihaela merci de ideea cu muffins, copii de la gradi au fost incantati, le-am facut muffins cu portocale, au iesit foarte gustoase numai ca dupa ce le-am scos din cuptor s-au lasat, nu inteleg de ce s-au strans.

Celeste, sincere condoleante! iti inteleg durerea, eu mi-am pierdut strabunica pe care o iubeam mult si la care m copilarit cand eram in liceu, mi-a fost foarte greu...

Va pup, sa aveti o zi frumoasa! Eu ma duc la cursuri...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

ce imputernicire Adina, vrei sa pleci in ro sa vezi cu casa? mai fetelor daca copilul are cetatenia germana cica nu se leaga la vama, uite cate griji mi-am facut eu cu Deni si nu a intrebat-o nimeni de sanatate si ea e cetaten roman doar ca are domiciuliul aici trecut pe pass, Adina ti-am explicat cu fac eu hartiile astea si nu ma costa nimic si nu i-a zis nimeni nimic la vama, a citit hartia si a lasat-o sa plece.
iti trimit eu model de imputernicire cum fac eu mergi la rathaus sa-ti stamnpileze si pusi.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Noi suntem toti cetateni romani,deci ca sa plec cu puradelul din ro via de trebe tidula de la tata.copila mea e cetatean roman nascut aici

Mergi la inceput

am priceput Adino, deci ti-am spus iti trimit model de imputernicire cum fac eu,mergi la rathaus spui sa iti stampileze hartia cum ca esti persoana si locuiesti acolo semnezi in fata lor si gata, bey dar domiciliul il aveti in De sau?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput