Vitamine romanesti in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Celesta, sincere condoleante!
Ma gandesc cu groaza ca si bunicul meu are 89 de ani...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mikiriki spune:
Hallo mädels
La multi ani, Vladut! 
Celeste, sincere condoleante 
Nu am timp sa respir. Caut umzug firma, cauta si Clau lkw..
Pup pe toate
ramonaiani spune:
Celesta sincere condoleante
. Si eu am sunat-o azi pe mamitica mea (bunica din partea mamei, care m-a crescut pana am mers la gradinita - tot asa, mi-era un dor mare de ea).
Noi facem bine. Inca formula 2 in 1 - bebe da din picioare, cateodata e f agitat, burta se intareste, insa cred ca totul e in ordine. Miercuri dimineata mergem la control.
Ieri am luat bilete de avion alor mei - or sa vina duminica amandoi. am luat numai dus - la Blue Air, la Köln (oricum am dat o avere pe ele [:q]).
Nasol cu durerile astea de spate. Anul trecut, dupa nastere, am facut si eu vreo 2 reprize de cate 6 sedinte la masaj, ca ma omora de durere (cica datorita sarcinii s-a zadarat o vertebra din coloana vertebrala. In sarcina asta vad ca nu ma doare nimic, dar
nu se stie niciodata ce-aduce viitorul...)
Va dau un pupic mare tuturor
si aveti grija de voi.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui celesta ... Azi am aflat ca bunica mea scumpa si draga a murit, e bunica la care mi-am petrecut toate vacantele cand eram copil, cea care ne astepta in fiecare an cu bratele deschise. Desi ne asteptam mereu pt ca draga de ea avea bine peste 90 de ani, vestea ma doare mai mult decat pot exprima cuvintele mele... Plang de cateva ore intruna si in loc sa ma simt eliberata, durerea ma copleseste. Copil fiind o urmaream cu privirea cand pleca de la noi pana cand nu o mai puteam zari, si de fiecare data plangeam de teama ca ar putea muri si ca nu o voi mai vedea din nou. Din pacate, acea clipa a sosit... Dumnezeu sa o odihneasca! „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele” |
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
claudia74 spune:

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
buna fetele!
sa-ti traiasca baiatul angelica, la multi ani!
celesta
, suntem langa tine, eu nu mai am bunici demult, pe unii nici nu i-am cunoscut...parerea mea: e mai bine ca nu ai stiut de inmormantare, ramai cu ea in minte asa cum era
eu am vizitat o persoana apropiata cand era bolnava si nu m-a recunoscut...am ramas cu un gust f. amar
mariana, la zborurile low-cost, 1 dus-intors costa tot cat 1 dus + 1 intors (doar la blue air e diferenta de 2 euro
) doar ca preturile cresc pe masura ce se apropie data...
eu licitez de zor de cand v-am spus, am cumparat deja pt. o remorca
si mai am pe lista destule...
suntem iar intr-o balta pe langa duisburg, descarcam ce-au sapat in prima balta
miki spor la treaba
sanatate multa ca vad ca va/ne trebuie (am luat o pastila de slabit si-s ametita rau)
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
angipangi spune:
FARA CUVINTE http://www.peteava.ro/video/material/215
intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
trischa spune:
Celesta,condoleante
Angi,la multi ani si sanatate baietelului tau!
Simo ce pastile de slabit iei???sa faci bine sa le lasi,sa le arunci de pe vapor in apa in balta in noroi sau unde vrei.si stiu ce zic,e boala curata ce faci.
Ne-a sunat o tanti ca vrea sa cumpere casa noasta din ro,cica e foarte interesata,dar nu are toti banii acum si s-o mai asteptam.
O seara frumoasa si multa sanatate!
Mihaelaaa spune:
Salut fetele...n-am mai dat de mult pe-aici ca nu mai am cand,ca nu ma lasa Davidu...Nici de citit n-am cand,de scris nici atata...Si slabe sperante pe viitor sa am mai mult timp pt mine daca vine si bb2...
Am intrat repede sa va intreb ceva...
Cateva luni e sotul plecat cu lucru tot de luni pana sambata,si m-am gandit sa iau copilu si sa mergem in Romania...
Problema e ca pasaportul meu e valabil numai pana in 7 sept 2009...stiti cumva daca trebuie sa fie valabil inca 3 luni de cand incepe calatoria cum e la unele tari...sau pot sa ma duc si daca nu mai e valabil 3 luni?
Imi cer scuze ca nu raspund la nimeni,dar cum am spus n-am mai citit de mult,si nici acum n-am timp ca se tot trezeste David...a facut saracu febra ultimele 2 zile...azi am ajuns in sfarsit la dr si zice ca are un virus in gat,mai si tuseste...of,of...
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank">
17+
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
claudia74 spune:
Miha poti sa te duci si de iti vor spune ceva in vama, spui ca, cu intentia aia mergi in ro,sa faci pass nou
dar atunci il si faci nu? sanatate lui David
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'