Vitamine romanesti in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 17
claudia74 spune:

nici o treaba, deci idiotul asta nu-mi spune nimic, scrie liebes brief la idioata de hausarzt, la aia nu primesc termin numai nextes woche, la Rüchenschule nu au termin pana in august
ma duc sa ma arunc in bega.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Buna 

Claudia si eu incep sa disper , de azi am primit insulina si pt micul de jun si cina , deci trebuie sa ma impung de 3 ori pe zi ( 2 in burta , 1 in pulpa ) 

, sincer imi vine sa fug in lume 

.
LA MULTI ANI VLADUT 

, sa cresti mare
.
Monik 35+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
celesta spune:
... Azi am aflat ca bunica mea scumpa si draga a murit, e bunica la care mi-am petrecut toate vacantele cand eram copil, cea care ne astepta in fiecare an cu bratele deschise.
Desi ne asteptam mereu pt ca draga de ea avea bine peste 90 de ani, vestea ma doare mai mult decat pot exprima cuvintele mele... Plang de cateva ore intruna si in loc sa ma simt eliberata, durerea ma copleseste.
Copil fiind o urmaream cu privirea cand pleca de la noi pana cand nu o mai puteam zari, si de fiecare data plangeam de teama ca ar putea muri si ca nu o voi mai vedea din nou. Din pacate, acea clipa a sosit... Dumnezeu sa o odihneasca!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui celesta ... Azi am aflat ca bunica mea scumpa si draga a murit, e bunica la care mi-am petrecut toate vacantele cand eram copil, cea care ne astepta in fiecare an cu bratele deschise. Desi ne asteptam mereu pt ca draga de ea avea bine peste 90 de ani, vestea ma doare mai mult decat pot exprima cuvintele mele... Plang de cateva ore intruna si in loc sa ma simt eliberata, durerea ma copleseste. Copil fiind o urmaream cu privirea cand pleca de la noi pana cand nu o mai puteam zari, si de fiecare data plangeam de teama ca ar putea muri si ca nu o voi mai vedea din nou. Din pacate, acea clipa a sosit... Dumnezeu sa o odihneasca! |
Dumnezeu sa o odihneasca

Imi pare rau pt bunica ,ai grija de tine si incerca sa te calmezi .

Monik 35+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
Monik te astept sa fugim impreuna 

Celesta sincere condoleante stiu ce inseamna sa pierzi a doua mama din viata noastra, asta a fost si bunica mea ptr mine,ii datorez atatea lucruri bune ce m-am invatat, deosebirea dintre bine si rau,minciuna si adevar, fatarncie si simplitate, saracie si bogatiei,extravaganta si pedanterism si atatea alte lucuri, hai ca bat campii deja
, nu poir merge la inmormantare?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Adina iubita la cat is de varza in momentul asta si aud ca tu plangi, am inceput si eu sa plang acu cu gandul la bunica mea, care avea grija de mine si la orice durere stia ce sa imi faca 

stia orin vorbe si prin fapte sa ma faca sa ma simt bine intotdeauna 

, vai o iau razna.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
m0oniik spune:
Hey fetelor , gata ca o luam razna , vad ca avem un inceput de sapt mai cc ( scuze ) , dar gata cu depresia , plansul ( exceptie celesta ).Claudia - vezi ca vin la tine si iti trag o mama de bataie .
Monik 35+
celesta spune:
Multumesc fetele (Clau, Monik) 
Asa e Clau, buna mea a fost ca o a doua mama pt mine. La ea am citit prima biblie, cu ea mergeam peste tot, la neamuri, la biserica, etc... Si desi nu era omul care sa te lase sa faci prostii, avea un fel aparte de a te opri fara sa te certe... Ce mai? Bunica perfecta, una mai buna nici ca puteam primi...
Din pacate nu se pune problema de mers la inmormantare pt ca totul s-a intamplat saptamana trecuta, marti a murit, joi au ingropat-o... Eu am aflat abia acum de la mama, care nu ar fi vrut sa-mi spuna pana ce nu venea ea aici in iulie, dar astazi nu a mai putut ascunde si mi-a spus...
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
tumpi spune:
Adina, Sincere condoleante.E greu cand cineva drag pleaca de langa noi.Eu o singura bunica am avut si chiar ca a fost cea de-a doua mama pentru mine, fiinca m-a crescut, le ei imi petreceam si eu o parte din vacante.La fel miica fiind am avut teama de o pierde, domeam cu ea cand mergeam la tara si ma trezeam uitandu-ma la ea sa vad daca mai respira si m-am rugat sa o am cat mai mult langa mine,numai ca ingerii au vreut-o langa ei mai devreme decat trebuia.Sunt deja 9 ani ca a plecat de langa noi si imi e dor de ea.La fel ca de tataitul meu care si el ne-a parasit acum un an.Viata e grea,dar raman amintirile frumoase cu ei si despre ei.Ma gandesc ca sunt intr-un loc mai bun si ne vegheaza clipa de clipa.
Dar sa nu ne intristam,ei nu ar vrea asta, sunt sigura.
pentru toate fetele.
revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui celesta Multumesc fetele (Clau, Monik) ![]() Asa e Clau, buna mea a fost ca o a doua mama pt mine. La ea am citit prima biblie, cu ea mergeam peste tot, la neamuri, la biserica, etc... Si desi nu era omul care sa te lase sa faci prostii, avea un fel aparte de a te opri fara sa te certe... Ce mai? Bunica perfecta, una mai buna nici ca puteam primi... Din pacate nu se pune problema de mers la inmormantare pt ca totul s-a intamplat saptamana trecuta, marti a murit, joi au ingropat-o... Eu am aflat abia acum de la mama, care nu ar fi vrut sa-mi spuna pana ce nu venea ea aici in iulie, dar astazi nu a mai putut ascunde si mi-a spus... |
Imi pare rau ca ai aflat asa tarziu de moartea bunicei tale , dar cred ca mamicata a procedat bine , tatal meu este foarte bolnav , a fost iar in spital ceea ce nu am stiut pt ca mama mea nu a vrut sa ma necajeasca ( stie ce nebuna sunt si stie ca riscam sa merg asa pana in RO ), poate sa moara oricand si crede-ma nu trece zi sa nu ma gandesc daca ...... ce fac ,cum o sa trec peste asta , nu l-am mai vazut aproape de 1 un an .
Monik 35+