Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Buna dimineata!!
Oare cat costa sa-mi fac aici imputernicirea??si se face la consulat?
Acum 2 ani cand am plecat eu si copila in ro a fost mai simplu la intoarcere sa vina sasul dupa noi.acum de costa mult si-i complicat tot asa facem.si decat sa dam vreo 100 e pe hartoaga aia mai bine luam bilet de avion si gata.

Eu am o prietena avocat, care mi-a zis ca ea s-a dus la notar (neamt) si a facut o imputernicire in lb romana (oricum are buletinul in fata, sunt cuvinte internationale) si i-a fost acceptata. Ca atare cand s-a nascut fata, m-am dus cu mama la un notar aici in oras si l-am pus sa legalizeze o foaie scrisa in limba romana (sa printezi min 2 exemplare, ca unul ramane la el). A costat 10 euro, s-a uitat omul nitel urat la noi, dar daca avea actele in fata, a priceput ce si cum, si a semnat-o.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

puiul 11,stiu ca pot trece si cu buletinul...problema e ca...n-am...a expirat acum vreo...sa tot fie 3 ani...si n-am mai facut altul...
Sa-mi fac pasaportul in romania...imi trebuie buletin..ar trebui sa-l fac si pe ala nou....nici ala vechi nu stiu pe unde-i..

Iulia,pai si pe mine ma cheama la fel ca pe fiu-meu ca doar am luat numele barbatului dupa casatorie,dar eu cum am pasaportul rom de dinainte sa ma marit is inca trecuta cu numele de fata...

aaaa...sa zicem ca fac si buletinul si pasaportul in rom....apai dupa aia nu mai e buna bescheinigung ce mi-a dat-o de la primarie cum ca stau aici,ca am voie sa intru in Germania si sa stau cat vreau.Aia e buna cunai cu passul asta

Tot nu stiu...tre sa mai fie pasaportul meu valabil macar 3 luni???Azi m-am gandit ca doar ma duc in tara mea....aia cu valabilitatea pasaportuluiinca 3 luni cred ca e pt alta tari...

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 17+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miha ti-am raspuns ca da, trebuie sa fie valabi min 3 luni altfel ai probleme la vama, de aia am spus ca daca te va intreba cineva sa spui ca asta e motivul ptr care mergi in ro sa-ti faci nou pass, dar de iesit nu cred ca poti iesi daca nu iti faci pass nou in ro si asta numai e valabi prea mult, mergi la risc.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Mihaelaaa daca ai certificatele de casatorie si de nastere internationale nu mai trebuiesc traduse in Ro.
Cel mai bine sa suni la Consulatul romanesc si sa intrebi care-i treaba cu numele tau, probabil trebuie inregistrata casatoria si in Ro pentru a-ti putea schimba numele in Pass, procedeu ce dureaza destul timp.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

aloooooooooo, tre sa strig foarte tare sa va adun, vad ca toate sunteti disparute fara urma, eu am fost cu Andi la fussbal si l-am inscris in F1, a alergat baiatul lui mama 1 ora pe teren a venit leoarca, duminica avem deja meci intr-un sat din zona si voi merge cu el, in rest mancare, curatenie, alles möglichen,voi?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

'na seara!

clau, ce sportiv e andi
nu stiu la ce te-ai uitat tu cu preturile la masini. noi cand am venit din romania am inchiriat un sprinter de-ala mijlociu, ne-a incaput toata mobila, cu tot cu aparatura de bucatarie si lazile de carti si haine. am dat 1000 de euro, in conditiile in care l-am luat 5 zile pentru 3500 de km. plus motorina ce-am platit-o noi, asta nu stiu cat a dus in total.
cu spatele cum esti?! te mai misti? vad ca tot te duci la lucru, statuie nu-ti fac aia sa stii!!!

tumpi, ai inceput bagajele?

simo, ce-ai mai licitat?

eu azi am avut zi de umblat, de dimineata m-am dus la o clienta sa ii duc marfa, am trecut pe la alnatura, dup-aia pe la lidl, totul pe ploaie cu copilul care nu vrea sa tina pelerina de ploaie pe carut, urla ca din gura de sarpe. deci o dimineata minunata am mancat (chiftelute cu cartofi natur si spargel - resteverwertung) si am vrut sa pun copila la nani. eu am atipit vreo juma de ora, ea neam. la doua am plecat, am avut un termin la 2 jumate si de la 3 jumate program in gradina la gradi unde va merge din toamna. deci o zi plina, sunt obosita moarta.

maine plecam insa la cabana pe alb, pana duminica de-abia astept, sper sa tina vremea cu noi, ca altfel innebunim cu copiii in casa.
va pup, mai bag un ochi mai tarziu.

Mergi la inceput

nu ridica iubita dar nici medicii nu stiu sa colaboreze, ortopedul mi-a zis ca imi da hausarzt medicatie, gimnastica, krankmeldung, hausartz a zis ca trebuia sa imi dea ortopedul si uite asa eu raman cu durerea de spate aiurea in tramvai.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

CAPITOL INCHIS HAIDETI AICI

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput