Vitamine romanesti in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 14
zuzi.simona spune:
bravo miki! unde e? la bad..., mai zii o data sa notez ![]()
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
i_ulia spune:
miki, felicitari pentru cuibusorul de nebunii!!! zic eu ca e de bine cum ti se potrivesc toate asa repede
te iert ca mi-ai dat plasa azi, asa o vreme cacacioasa, pardon ploioasa a fost. a trebuit insa sa invit vecinii sa ne ajute cu prajitura
ei nu s-au suparat
si off topic, cum e asta cu mobil online pe mess? ce inseamna de fapt?
clau, ai grija de tine, cum zice si monik, mai lasa treaba ca nu-ti face nimeni statuie. ce face deni, a trecut cu bine?
ceska, mie mi se pare ca platiti foarte bine pentru 90 mp. noi platim 200 de euro la aceeasi suprafata. caldura 100 si restul maruntisuri: kabelanschluss, steuer, hausmeister, etc etc. pe langa astia 200 platim separat GEZ, Müll, Strom, Telefon inca 100.
mira, ma bucur sa te "vad".
maine mergem la stuttgart sa votez si ne vedem cu nasii lui iris, asa ca poate pe seara sa mai intru. o seara buna va doresc!
tumpi spune:
Ceska, in primul rand drum bun catre tara.
Noi platim 110 la 84mp si 40 caldura.In München plateam si mai mult la mai putini mp.
Miki felicitari pt casuta
.
Iulia, mobile online, e daca ai internet pe mobil si te loghezi de pe telefon
.
Clau, ai grija cu spatele, stiu cum e, uneori am si eu niste dureri de simt ca ma taie cineva.Ar tb sa fac gimnastica medicala, da cine ajunge
Mira, da diabetul se poate mostenii pe cale genetica.Cumnatul meu are si i s-a declansat cand avea 40 de ani.Mama lui a avut , iar 3 din 5 frati au diabet.Dar cand e vb de diabetul in sarcina,a cesta poate disparea asa cum a aparut.
Si la noi a fost asa de frig incat am dat drumul la caldura ca nu se mai putea.
Am fost azi sa ma tund, as fi vrut mai scurt, dar am constatat de-a lungul anilor ca atunci cadn ai parul lung coafezelor le e mila sa taie din el.
Mi-a venit azi c-da de la Otto, da una din tunici nu-mi place deloc si o trimit inapoi,in schimb am fost la H&M azi si mi-am mai luat o bluzita si palarie de soare cu boruri mari
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
bin wieder da, Deni a trecut bine e in drum spre casa, dim früh o voi astepta in heilbron, sonst gar nix, ruckenschmerzen 

.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
trischa
, stiu ce simti dar zambeste!
clau bine ca-ti vine mandra! ![]()
noapte buna
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
AdinaF spune:
Ceska, drum bun spre casa!
miki, sa fie intr-un ceas bun!
claudia eu m-as fi bagat la o baie fierbinte cu un spumant dintr-acela relaxant ... cred ca esti usurata s-o ai pe Deni in curand iar acasa.
claudi@, spor la montat mobila!
Copiii astia ai mei au inceput sa comploteze impotriva mea , ii spun lui Fabi inainte de culcare: " te rog nu-l lasa pe Alex sa tot coboare din pat, ochii inchisi si nani". El: Bine mami!
Dupa ce inchid usa il aud pe Fabi: "Alex!!! te las sa cobori din pat, mama a plecat!" 
Adevarul e ca-s tare mandra de ei, ma cracanez de ras toata ziua de ce replici imi scot.
Noapte buna va doresc!
miraklucker spune:
Adina ce dulci sunt!!!
azi intru cu ali mele intr-un magazin de haine. Inca nu au inceput reducerile asa ca ies fara sa cumpar nimic. Daria foarte ofensata " mami nu ai cumparat nimic" Eu ii explic ca sunt scumpe si nu ne trebuie nimic. Defapt cautam o geaca de ploie pentru ea. La care ea "da tu mami arbeitest langgggg, ar trebui sa ai si muuuulti bani!!!"![]()
Tumpi pai eu vorbeam de diabetul de sarcina care deobicei dispare dupa ce nasti. Diabetul de tip II stiu ca se poate si mosteni. bunicul meu a avut si matusa mea il are.
v-am pupat. La noi ploua si e frig. Maine trebuia sa mergem la picnic cu alte familii de romani
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
zuzi.simona spune:
trischa
, stiu ce simti dar zambeste!
clau bine ca-ti vine mandra! ![]()
noapte buna
poza cu noi
poze diverse
claudia74 spune:
Hi leute, termin cafeaua si plec, am facut si ptr voi :

m-am uitat aseara pe digi la filmul meu favorit 
si acu is rupta, de la 4 numai dorm am asteptat sms de la Deni
.
Trischa ia motto-ul Ioanei spre cunostinta
.
Ceska drum bun.
Adina smecheri tare baieteii.
Claudia gata bucataria?
miki sa fie intr-un ceas bun.
Ioana ma bucur ca macar ai gasit ceva,Mira imi pare rau ca tu cu langggggggg arbeit nu ai gasit nimic
.
Simona stii ca esti binevenita ori de cate ori esti prin apropiere asa ca ce fras de termin sa-ti fac? ![]()
Monik va trece si asta acusi.
Am plecat ne auzim mai incolo.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'