Vitamine romanesti in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
Monik süsse m-ai nimerit is varza creata, acu a plecat Deni si stam sa asteptam sms cum a trecut la vama,m-am agitat iar ca un pepsi toata sapt cu naroada care numai vroia sa vina inapoi, no las ca-mi revin eu, acu fierb niste nudeln si plecam, o sa incerc sa-mi fac si ceva timp ptr mine ca altfel o iau pe aratura 

.
Va
pe toate fara exceptii si love u all.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
noi am primit posta de la rwe imrdiat ce ne-am anmelduit si am facut contract la lumina pe numele nostru, dar aveam intr-adevar contor separat pt. apartamentul respectiv...intre timp ne-am mutat in keller (casa a fost cumparata de altcineva si asta a fost conditia daca vrem sa ramanem in contunuare), dar bineinteles ca nu am mai facut alt contract si acum platim de fapt lumina unde stau proprietarii, asta e, mai avem putin si ne mutam, n-am mai spus nimic...cu toate ca mi s-a marit suma lunara, iar noi avem o suprafata mai mica...
logic, daca nu aveti contor separat, lumina ar trebui sa intre la nk, altfel nu stiu cum ati "scapat" fara contract nominal
eu zic ca la noi platim mult nk, 150 pe luna, suprafata e poate 70 m2, nu am idee, noi mai platim curentul si telefonul...
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihaela_specht spune:
hop si eu 
ceska curentul e separat nu e in NK:noi platim separat pe luna curentul si la sf.de an asa cum ai zis tu calculeaza cati kwatt ai folosit daca mai tre sa dam noi sau ne dau ei.anul asta am primit inapoi 97 euro.
in rest nu prea bine Dennis a facut azi-noapte febra ,are si acum.am sunat la dr.si a zis daca numai febra sa mai asteptam pana maine .problema e la gradinita sunt copii cu scharlach .ce simptome are scharlach ?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
angipangi spune:
Symptome [Bearbeiten]
periorale Blässe
Schuppung der Haut an den FingerkuppenDie Krankheit beginnt nach einer Inkubationszeit von zwei bis vier Tagen typischerweise mit Fieber, Schüttelfrost, Erbrechen und einer Rachenentzündung, kann aber auch von Bauch- oder Kopfschmerzen begleitet sein. Der Rachen ist dabei typischerweise tiefrot, und die Gaumenmandeln sind geschwollen (Scharlach-Angina), im weiteren Verlauf treten fleckige weißliche Beläge auf. Es kommt zu Schluckschmerzen und Schwellung submandibulärer Lymphknoten. Die Zunge ist zunächst weiß belegt, später lösen sich die Beläge, und die Zunge erscheint glänzend rot mit hervorstehenden Geschmacksknospen. Dies wird als Erdbeer- oder Himbeerzunge bezeichnet.
Nach einem bis vier Tagen zeigt sich der charakteristische Ausschlag mit dicht beieinander stehenden, stecknadelkopfgroßen, intensiv rotgefärbten leicht erhabenen Flecken. Bevorzugte Stellen sind die Achseln und die Leisten, es kann aber auch der ganze Körper befallen sein, allerdings bleibt das Mund-Kinn-Dreieck frei. Diese periorale Blässe wird auch als Milchbart bezeichnet. Etwa 14 Tage nach Beginn kann es zu einer ebenfalls charakteristischen Schuppung der Haut an den Finger- oder Zehenkuppen oder auch an den gesamten Handflächen und Fußsohlen kommen. Dadurch lässt sich manchmal die Diagnose auch noch im Nachhinein stellen.
Das Auftreten eines solchen scarlatiniformen Exanthems beweist noch nicht, dass der Betroffene an Scharlach erkrankt ist, obwohl alle an Scharlach Erkrankten diese Form des Ausschlags aufweisen. Auch viele andere Erkrankungen, allen voran diverse Viruserkrankungen, sowie allergische Reaktionen auf Medikamente oder andere Substanzen können einen solchen Ausschlag zur Folge haben.
Der Verlauf dieser Krankheit kann sowohl schwer, also mit starken Schmerzen, hohem Fieber und deutlichen Ausschlägen, aber auch leicht ausfallen, wobei lediglich leichte Halsschmerzen und wenige Auffälligkeiten auftreten. Scharlach kann auch ohne Fieber, rote Zunge und Ausschlag auftreten, sodass er nicht immer als Scharlach erkannt wird. Immer ist jedoch eine Mandelentzündung oder #8722; falls die
we placut va doresc
intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
Claudi@ spune:
mihaela, din ce stiu eu scharlach incepe cu febra si dupa apar bubitele. Mai suna odata la medic si spunei si povestea cu gradinita si insista pe programare. Eu primesc mereu prog. spun doar ca vreau una si gata.
Noi suntem cu casa in sus, am luat mobila lu Nico si lu Tony pat nou, iar acum stam sa le montam.
mikiriki spune:
ceska- strom-ul se plateste separat, nu intra in nk. Fetelor eu sunt inca in starea aia de uimire. Azi am semnat mietvertrag, mi-au dat cheile in mana, mi-au spus ca ne putem muta iar chiria o platesc la 1 iulie wow. Merg sa beau o cafea sa-mi revin . Pup pe toate
miraklucker spune:
.........buna dragelor, mai apar si eu.
Astept sa termine piticotii cu mancatul...au tinut mortis sa manace de la MC`si sa plecam. Afara a plouat bine si inca mai picura, dar nu conteaza poate se vor obosi si pica lati diseara. De dimienata am fost la biserica cu ei, a fost si parastas dar ei au mancat doar paine goala.
Miki felicitari pentru casuta.
Monik imi pare bine ca esti acasa, sa mai stea bebebe inca putin la caldurica. Diabetul de sarcina nu are nimic cu celalat diabet. dupa ce nasti trece nu va mai trebui sa iei insulina,si nici cu mostenirea nu are legatura. Eu asa stiu.
Mie nu prea imi merge computerul, ma deconecteaza automat. De aiai nici nu am mai prea intrat ca numai ma enervez. La sfarsitul lunii vin parintii mei si sper sa mi-l rezolve taica-meu. Pana atunci nu am ce face sper sa o mai trag macar asa.
v-am pupat. Un weekend placut in continuare.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
ceska777 spune:
UF!
Am citit Mietvertrag la Nebenkosten chiar nu apare Strom, dar atunci mi se par multe porcarioare acolo si scumpe ca ajunge la 130,-/luna la 90mp!!!! In fine!
Abia am terminat de adunat si asta mic iar rascoleste.....pot sa o iau de la capat....
Dar maine la ora asta suntem in RO!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 4
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonaiani spune:
Si noi platim mult - 190 la NK. Strom nu intra, nici telefon / antena.
Miki - felicitari pt casa
. Ma bucur mult pt voi (si la noi e un vis chestia asta cu barlogul propriu).
Monik - of, imi pare foarte rau de injectii. Tata are diabet si face si dimineata si seara injectii, de vreo 20 de ani
. La tine o sa fie mai scurt, fii increzatoare ca o sa scapi de el dupa nastere
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+