Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

bey fataaaa da din alea fac si extensii de vrei, dar ale tale au fost maricele, gelul e UV se usuca in UV lampe alea le fac, vai is rupta de spate idem Codruta gata circul de luni sun la AOK sa ma programez ptr ruckenschule, asa numai merge, ce fras am doar................34 de ani si umblu cocosata, nu ma mai joc .
Va pi tatiiiiiiiiiiiiiii.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

pai si mie nu mi-ai spus
vreau si eu! imi faci programare?

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Seara buna

Claudia - ai grija de tine , multa sanatate .Gyros o sa incerc sapt viitoare ca maine vreau sa fac supa de pui , pulpa la cuptor , pireu si ceva sos

Noi am fost azi la medic si de azi trebuie sa iau si insulina , trebuie sa ma impung in ciolane , mi groaza habar nu am cum sa fac , in degete ma mai impung dar in pulpa .
In rest am fost la cump , mi-am cump still BH ( ceea ce am primit e cam mare are cupa E , iar eu nu am ce baga acolo ), ciorapei pt bebe etc ....

Va doresc o seara palcuta , eu sunt rupta de obo .Pe maine .PA

Monik 34+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Miki, ce ai rezolvat?

Monik, chiar asa de naspa e?E totusi diabet aparut in sarcina, puteau sa-ti dea alta metoda de scaderea zaharului din sange, nu neaparat insulina, mai ales ca mai ai putin pana nasti si poate nici nu va mai fi cazul.Dar tu ai in familie cazuri cu diabet?Fiinca este genetic.

Eu am zis ca nu mi-as pune unghii, imi plac,arata bine,dar imi prefer unghiile mele sanatoase.Daor acum ma batea gandul sa-mi pun doar la un deget, acolo unde unghia mi-e bulita de cand mi-am prins degetul intr-un motor de credeam ca raman fara deget.Deja un sfert din unghie mi-a crescut pe dedesupt,numai ca acum vreo 2 zile m-am agatat in ceva si mi-e ca mi se desprinde cea veche.Dar inca stau in dubii cu cele false, sper sa reusesc sa o salvez pe asta.

Pentru cine e interesat(acum nu stiu dca in toate filialele sunt) la Plus au caritcele cu diverse retete la 1 E, eu mi-am luat 4

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata vitamine, poftiti va rog la .
Vad ca aseara tare liniste pe aici.

Ia trezirea si inviorarea

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

neata!
tumpi, buna cafeaua ta! dau si eu una proaspata si un ceai negru pentru cine doreste.

clau, ai grija cu spatele, nu e de glumit. sanatate multa!

fug la piata.

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

is aici la cafa dar o tund din loc, merg in Heilbron la un italienische laden, au niste paste, mama mia, echt italienisch, nu stiu cand vin si dupa masa suntem invitati la nasii lui Andi langa Aschaffenburg, am luat ketoconal si m-am uns cu voltaren dar durerile persita, o a merg luni la medic.
Va doresc o sambata placuta la toate.
Bey simono ti-a zis Ioana ca am fost la lucru si daca tot modifici mesajele nu am apucat sa vad pana am plecat

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neatza

Tumpi - I_ulia - multumim de cafea , eu deja am baut dar ma bate gandul sa mai beau una , aici e vreme nasoala , ploua si e frig .
Tumpi - nimeni nu a avut si nu are diabet in familie . Poti sa-ti inchipui ieri cand am auzit de isulina am crezut ca pic de pe scaun , inauntru in cabinet era destul de frig dar eu trebuia sa-mi dau jos jerseul asa am transpirat ( mai bine zis am facut in pantaloni )si doctorita a zambit. Iar cu intepatul in ciolane aseara nu am reusit, asa ca mi-a dat sotul , poate pt altcineva as putea sa dau si eu , dar mie , sa-mi chinui ciolanii mei frumosi , nununu . Luni trebuie sa merg iara , sa vada cum e cu insulina, daca trebuie sa mareasca doza sau nu ,pana atunci numai seara trebuie sa iau si numai pana la nr.2 ( nu stiu nr.2 ce cantitate are ) , deci vom vedea .
Claudia - asa mi se pare ca ultima perioada esti cam fara chef , sper ca totul e Ok , inafara durerilor . Cu spatele nu e joaca asa ca nu amana, dute la doctor si nu mai fa atatea prin casa , ca tu nu ai stare niciodata ,ia si tu mai incet . Nu da dupa mine cu rosii, dar imi fac griji pt tine .
Codruta - ochisorii lui Matei cum sunt ? tu cum mai esti ?
Iar restul fetelor ce faceti , ati disparut ?

Va doresc o zi frumoasa , eu mai merg sa cump paine proaspata ( nu stiu daca la fiecare Aldi dar aici sa facut un automat de paine , si culmea culmei ca sunt foarte gustoase si mereu calde )
Va

Monik 34+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

neata! multam de cafe!
si pe-aici ploua si e frig, brrrr
am inteles clau, nu mai modific , iar te plimbi...
fa si tu apelul ca fetele stau dupa colturi
monik, bine ca ai cine-ti face injectiile, nici eu n-as putea singura, de fapt nici la altul nu stau, fug cu acu-n fund!
la toate

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hallo!
Mai rar pe-aici ca ne-am pregatit de plecarea spre Ro. Care s-a amanat pe maine. Sunt foarte suparata!!! Poate ma lamuriti voi fetele care mai stati in chirie: noi am inteles ca in Nebenkosten intra si Strom!!!! Si ca la sf de an in functie de consum se face Endabrechnung si platit sau primim inapoi, probabil in general se mai plateste.... Acuma primim Rechnung de la Vermieter cu Strom in primele trei luni ale anului...si dupa ce am vb cu el cica Strom nu e in NK!!!!!!!! Imi vine sa il omor! Noi care credeam ca avem niste NK destul de fair pentru suprafata si locatie uite ca mai avem de platit in plus si asta fara sa o stim de la inceput! Si ma oftic... o sa caut acuma in Mietvertrag si ma uit pe net la Mieterbund.... LA VOI CUM E? Sa pricep si eu!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 4

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput