Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Neata buna,,si plec la alergat.
Ce nasol e sa alerg singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Neata, am ajuns azi noapte din Turcia, a fost suuuuuuuuuuper, si aici e o vreme de cacao .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Multumesc de cafa , Clau , Trischa !
Yasmine , bine ai revenit , cred ca a fost minunat!
Miki felicitari , si sa iti mearga bine!
Fetelor, tuturor numai bine va doresc!Am facut nominalizari , dar vroiam sa va spun fiecareia cite ceva , insa nu pot sta foarte mult.Stiu ca m-ati dat disparuta, insa nu am m-ai intrat , pentru ca nu mi-a fost foarte bine -niste dureri de spate , care s-au lasat cu strigaturi.Am incercat tot felul de remedii , insa e o boala cu multe pusee , si asta o face pacatoasa . In sfirsit , le aveti si voi pe ale voastre , ma m-ai pling si eu la voi , ca nu am la cine ....
Sa speram ca va fi si mai bine si va iesi si soarele (si la propriu si la figurat!)!
In speranta ca vom auzi numai de bine , si va doresc o duminica frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Morgen

fetelor va multumesc pentru raspunsuri am fost pana la urma cu Dennis la dr.diagnosen Streptokokken-tonsillitis.

miki felicitari si sa fiti fericiti.

o zi buna

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

neata fete!
ma speriati cu durerile de spate, mai sufar si eu daca stau mult in picioare dar noroc ca nu-s nevoita sa fac asta...sanatate multa!
yasmine, povesteste! noua nu ne-a placut turcia dar multa lume am auzit ca e incantata...
trischa bravo ca nu te-ai lasat si alergi, de mine nu se "lipeste" nici sportul nici dieta

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

vreti sa stiti ce se face in bucataria mea : dovlecei pane is gata deja, sos de marar e gata deja, mazare dulce e gata deja, supa de vita (hai ca aia e de aci, numai taitzeii sunt din ro) si mai am ceva de facut........tanam cartofi noi din aia mici de-i frig intregi si necuratati , deci la mine s-a agravat rau de tot spatele si dupa masa tre sa merg la lucru si cat is de proasta voi merge nu vreau sa le fac probleme ca nu au oe cine sa cheme azi, dar maine merg direct la ortoped, fac termin de dim scot überweissung si merg.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna vitamine.Sau buna dimineata in functie de cum se trezeste lumea, cum este cazul meu.N-am mai dormit pana la 11 de nu stiu cand

Clau ce stpui tu straine acolo, dovlecei,mazare noua,vrei sa ne faci sange rau asa duminica?Ma bucur ca a ajuns Deni acasa fara probleme.

Codruta, pai noi suntem nimeni?Suntem aici ca sa ne ascultam pasurile una alteia.Imi pare rau ca nu te simti bine,dar ce ai patit defapt?La dr ai ajuns?

Corina, bine ai revenit acasa, asteptam impresii.

Adina, haiosi gemenii tai.

Abia astept sa se incalzeasca,desi tot vreme urata anunta astia pana joi.Noi aseara am dormit cu caldura oprita, chiar n-am chef sa racesc taman acum.

Ma duc sa pregatesc micul dejun pana se trezeste si al meu.

O zi frumoasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

........am mancat deja acu otzara odihna ca acusi plec la lucru :(((
Corino asteptam poze si povestiri din Serai

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Multumesc de urari

Va doresc o duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna

Claudia - ma bucur ca Denisa a ajuns cu bine . Dar nu ma bucur ca vad ca tu nu ai stare .
Miki - felicitari pt casuta , sa fie intr-un ceas bun .
Mariana - cum esti ? ce a mai facut pitica ?
Mira- cu calc si noi am avut probleme dar la noi sa lucrat la retea si de aia tot pica netul , poate se lucreaza si la voi si tu nu sti , incearca sa suni .
Tumpi - si eu vreau sa ma tund , dar imi este mila .
AdinaF - smecheri tare baietii
Yasmine - bine ai revenit .
Codruta - ai grija de tine , mereu " poti sa te plangi " , noi suntem aici. Te-am cunoscut ca o femeie optimista , puternica ,increzatoare in sine , mereu ne-ai dat sfaturi bune si ne-ai facut sa ne adunam puterile ( mie cel putin ) asa ca nu te lasa .Iti doresc numai bine si multa sanatate

Aici ploua , e o vreme tare nasoala . Nu am chef de nimica , desi ar trebui sa-mi tai unghiile , poate mai tarziu .
Va

Monik 34+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput